Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 087
  • 851
  •   1
Отговори
# 630
Последният път като избирах рамки бях без лещи 😂 Т.е не виждах абсолютно нищичко... 😂 Отиват ми и си ги харесвам, но консултантката ми ги избра,  аз само исках да са лилави и с големи стъкла, че с малки не виждам добре...

# 631
  • На брега на реката
Али, не съм видяла поста ти. Да е живо и здраво, братлето ти и както каза Мари, пак да те направи чичо!
Никога не съм слагала лещи и не знам дали бих могла. Дори не зная, дали е удачно в моя случай, при условие, че ползвам очила, само за близо?!

Ети, и ти ми звучиш добре!  Blush

# 632
Буб, нали Али се пада чичо на детенцето на брат ѝ. Та, за рождения му ден пожелах още едно бебе на хоризонта.

# 633
  • На брега на реката
Да де, и аз това пожелах. Blush

# 634
Ох, Буб, аз прочетох, че ме питаш как така да я направи чичо! Май наистина е време за нови очила с новия ми диоптър......

# 635
Добро утро!
Али, честит да е рожденикът! Весело да си изкарате довечера!
При мен нищо интересно последните дни. Моля, утре след 13:30 ч. да стиснете по един палец, защото ми предстои малка операция на окото. Манипулацията не е сложна, по-скоро ми притеснява упойката и дали ще ми падне много кръвното, че имам лош опит в тази връзка. Избрах Очна клиника Ден по препоръка от тук. Не помня коя от вас  ми я препоръча. Благодаря й още веднъж, както и на другите дали мнение! И от трите препоръчани от вас клиники останах с добри впечатления. Избрах тази, защото е и с удобна за мен локация.
Хубав ден!

# 636
  • Бургас
Морген!
И аз съм недоскив. От ученичка трябваше да нося очила,но не го правех редовно и ми се вдигна диоптъра. Сега съм с 4,5
Но вече почти от 20 години нося лещи. Очилата рядко слагам.
Аз така и не мога да си харесам рамки,които и да ми отиват.
И аз като Али,меря без лещи и нищо  не виждам.
Алечко,да ти е здраво братчето и пак да те направи чичо!

Рая,стискам!

# 637
  • На брега на реката
Рай, имаш палци и от мен!

# 638
  • Бургас
Добро утро!

Али, честит да е брат ти! Здрав и щастлив да е!

Рей, ще те мисля. Всичко ще е наред, не бой се.

И аз в отбора на цайсатите. Слънчевите ми също са с диоптър и лятото въобще не ги свалям, даже и в магазин влизам с тях. Вече трета година ги нося обаче и е време за разнообразие, та сега чакам да дойдат новите ми червенки.

Събуждам дЯцата и отиваме на плаж. Ако обаче пак ми кажат „моля те, още 10 минутки” , никъде няма да тръгна.

Хубав ден, момичета!

# 639
  • някъде ... тук ...
Али, здрав да е брат ти! Весел празник!

От няколко месеца сме цайсати със Златото. По 1.0 за четене. Той си ги ползва. Аз - много рядко, само когато усетя, че не ми е ОК. Ще видим докога така.

# 640
  • Бургас
Слънчеви с диоптър искам и аз да си направя,но така и не стигам до тях. На какви цени вървят в момента?

# 641
  • Mediterraneo
Точно сме и двамата с по 1 диоптър за четене, Ели, но определено пак трябва да си вземам час, не ми е комфортно нещо. Имам и повишено вътреочно налягане, което искат да проследяват.
 Да ви кажа, ММ си купи за 4-5 евро очила от Лидл, които по нищо не отстъпват на моите, купени от оптика!

# 642
  • някъде ... тук ...
Тарти, аз бях с него за компания и реших да се прегледам, че не бях го правила скоро. Най-ситните букви по опаковките не мога да прочета, а и напоследък вдяването на иглите ми е зор. 
Трябва да сменям шофьорска книжка и изобщо не знам дали да ходя с очилата при личната като вадя медицинското.
Отделно дреб иска читави слънчеви очила, че кара с някакви от Джъмбо за 2 лв. Някой да е чул за промоции по оптиките за слънчеви очила. Поръчах му да погледне в нета, ама какво е направил, не знам.

# 643
Привет!
Али,жив и здрав да е брат ти! 🤗
Очила не нося,ходих преди няколко години и бях 0,25. Правих си за компютър,но така и не свикнах с тях,а и вече не работя,та така си стоят.
Нещо не виждам морски снимки,почиващите да се поправят. 😃
Хубав ден с повечко слънце! 🤗🌺

# 644
  • Бургас

Плажът е празен, тамън по-малко срам да бера като викам по моите. Не мога да ги извадя от водата, която по моите стандарти е ледена Joy

Имам си личен оптик и нито знам кой диоптър нося, нито колко ми струват очилата. Обаче не прекалявам, с един чифт си карам няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт