Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 080
  • 851
  •   1
Отговори
# 645
  • Canada
Але, честит да е брат ти!

Рай, стискам!

Очила нося от студентка, дори на книжката ми е отбелязано, че трябва да шофирам с очила или лещи Grinning
У дома карам без тях, в работата - абсурд.

# 646
  • sofia
Али, да е жив и здрав брат ти!

Rayemil, имаш палците!

Селесте, мъж ми всекиден ме кара да проверявам колко е Т на морската вода и само мрънка, че 20-22 градуса е студена. Успокоявам го, че другата седмица ще е по-топла Joy
Днес цял ден превалява, никакво слънце няма и е стуууд...като за края на юни.

Аз почнах да не мога да прочитам ситните букви от етикетите, ама заради едни етикети няма да слагам цайси.
Тарти, моят мъж си купи от Била такива очила, взе 2 диоптъра. Ползва ги за четене и като поправя нещо дребно и трябва да вижда добре.

Дребното днес прави "поправка" на тройката по БЕЛ, да се надяваме да не е било напразно усилието Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 647
Рай, стискам ти палци и аз.

# 648
  • Бургас
Веси, до вашата почивка ще се стопли още Simple Smile А и аз със сигурност не съм критерий, мен преди средата на юли не мож ме топна във водата, че и след това не припирам.
Дребното ти дано е поправило тройката!

За очилата с диоптър не знам, но слънчевите е много важно да са закупени от сигурно място. При едни некачествени очила тъмното стъкло подвежда окото, че е защитено, зеницата се разширява и е податлива на увреждане, тъй като реално ув лъчите си минават през стъклото, тушира се само ярката светлина.

# 649
  • На брега на реката
Аз, лекинко се ядосах. Нали вчера си направих изследвания и лаборантката каза, че днес по някое време ще получа SMS с код, за онлайн достъп.
От сутринта чакам и нищичко!  Звъня на посочения телефон - няма достъп до номера! Пробите се изпращат в София - Кандиларов, та няма как да ги видя на място. Уф, да му се не знае! Не стига, че го мислих цяла нощ, ама сега още една, няма да спя спокойно!

# 650
Буб, може да е за добро.

# 651
  • Бургас
Бубе, звънни в Кандиларов, може по име да те открият и да ти кажат резултатите.

# 652
  • На брега на реката
Звънях, но прекъсва и изписва "няма достъп до номера". Така или иначе, утре ще е, то се е видяло!

# 653
Али, честит да е брат ти.
Рай, стиснати палци.

Днес съм дала краен срок на населението в къщи да си избере рамки за очила. Сменяме очилата всяка година (благодарение на застраховката и имам на всички известни брандове)

# 654
Благодаря ви,  мили мои! Днес, освен братчето ми, се роди и дълго чаканото бебче на приятелката ми 🥰🥰🥰 Освен кака съм и чичо.  Направо летя от щастие! От сега ще го поливаме, та до събота, когато вече ще е официално!

# 655
  • на Мелмак
Али, честито ти Hug

Рай, палци Simple Smile

# 656
А такаа! Двоен празник! Здравичко и послушно да е бебочето,бързо възстановяване на мама. 🤗😍
Напълних едни чушки,чакам ММ да хапваме.
Цял ден валя,а май и за утре го дават така. После уж ще се оправя,да видим. Изгнихме направо. Цветя се скапаха,всичко е кал.
Рай,одеве забравих-стискам! 🤗

# 657
  • Бургас
Али, здраво да е бебчето, а на приятелката ти бързо възстановяване!

Ние хапнахме лазаня и излезнахме да поиграем федербал.

# 658
Але, честити да са и брат ти, и бебето!
Рачета ли са вече родените днес?

И аз чакам щерката и баща ѝ че да седнем да вечеряме. Салата и кренвирши с кашкавал ще е у нас, нямам сили за повече, преди малко се прибрах.

# 659
Ауу Селесте,прободе ме в сърцето с този федербал! Толкова обичам,а няма с кой да играя. 😃

Общи условия

Активация на акаунт