Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 078
  • 851
  •   1
Отговори
# 660
Ени, започвай да учиш щерката

# 661
  • Бургас
Ени, действа ни супер разтоварващо и на двамата с мм и от известно време сме почти всяка вечер на алеята. Покрай създалата се ситуация поне открихме различни начини да си се забавляваме семейно.

Бубе, вярвам, че резултатите ще са добри, чакането ще е единственото неприятно нещо в  цялата работа.

# 662
  • София
Али, честито за бебчето на приятелката ти!
Честит рожден ден на братчето ти!
Рей, как мина процедурата?
И аз съм от очилатите, нося очила план за виждане на всякакви разстояния, а имам и слънчеви с диоптър. Днес много депресиращо времето...

# 663
Тит,тя има мерак,но с нея пада такъв смях,че не е истина. 🤣 Най-много да потроши ракетата.
Селесте,преди много време със сестра ми се събирахме у майка ни и играехме много. И там смях,шеги,подтичване,след час-два игра бяхме като нови. Та за това ме подсети. Имаме тук една дружка,като спре дъжда ще видим с нея да направим някоя игра. 😃

# 664
Честито бебе, Али! Да е здраво и послушно.
Аз, мили мои, дегустирах белгийски бонбони. След дегустацията преминах към изяждането им. Срам, срааааам.

# 665
  • Бургас
Марѝ, много са гадни, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 666
Гадни, та чак реших да изям по- голямата част, че да не се мъчат децата.....

# 667
  • Ямбол
Али, честито очичване. Здрави да са бебето и майка му.

За температурата на водата - всичко над 20 градуса ми е тъкмо на мен. Даже в началото на юни се къпах на 18 градуса и пак биваше. След 26-27 даже вече ми е гадно топло.

Днес ме натовариха и с дежурене, понеже като нова класна трябвало да съм там при записването на новите ученици. Ще се гръмна вече, колкото искам да изляза в отпуск и да тръгваме към морето, то все се отлага. Засега е до 16 юли. Ужас. Направо виждам как за поправителните матури и в началото на септември, когато обичайно ни викат и ни развалят отпуските с глупости, ще си бамна един болничен и да се спасяват, ще му се не знае и тъпата работа и директори и аман....

# 668
Добро утро!

Благодаря ви за пожеланията, дай боже всичките да се сбъднат 🥰

Днес е Еньовден! Дядо и брат ми празнуват, да са ми живи и здрави! Честит имен ден и тук, ако има празнуващи!

Пак се е смръчкало тук, вчера валя порой докато бях на работа... Аман.

Спорен ден ви пожелавам!

# 669
  • На брега на реката
Добро утро!

Али, честито бебче! Да расте здраво, щастливо и обичано!  
Момченце или момиченце е?

Честити да са, всички именици! Със здраве да си носят имената!

Скрит текст:
Писах на имейла на Кандиларов и ми изпратиха данни за вход.  Всички други резултати са добри, но TSH пак е по-високо, въпреки увеличената доза. Имам чувството, че откакто смениха съставки на Еутирокса, не ми е добре с него. Уж да го подобрят, а то обратното! Ще видим ендото, какво ще каже, но най-вероятно ще вдигнем дозата, а не ми се иска. В темата за Хашимото, почти всички се оплакват от същото. На всичкото отгоре, изчезна и от аптечната мрежа!
Пиша го в скрит текст, защото ми е гадно, че толкоз рано мрънкам, ама ми тежи и пак не спах от мисли! Извинете ме!

Хубав да е, денят ни!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 06:57 от Бубoлина

# 670
Бубе, принц 🥰 Надявам се с лекарката ти да наместите дозата и да се нормализира хормонът!

# 671
Добро утро.
Буб, а някакви добавки към тези лекарства няма ли да могат да подобрят положението? Дано с лекарката да успеете да се преборите.
Али, да са ти живи и здрави празнуващите. Много да те слушат.

# 672
  • Бургас
Добро утро!

Али, да са ти живи и здрави имениците!
И нашата Яна и тя да е честита! Здрава и щастлива да е!

Бубе, дано намерите решение с докторката!

Такъв дъжд се изля тук преди половин час, размина се днес плажът. За мен е по-добре, че имам доста работа, а с един плаж половин ден заминава.

# 673
  • София
Але,честита двойна радост,здраве и само здраве!
Бубенце айде да намерите точната доза.
И аз съм била именичка днес,не знаех де Grinning

# 674
Мид, Яна, да сте здрави! Мид да си намери хубава работа, а Яна да продължава да твори съвършените десерти за своите хора!

Общи условия

Активация на акаунт