Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 44 976
  • 851
  •   1
Отговори
# 60
Лино, с тези покупки те завеждам като оздравяла.
Честито, Лято.

# 61
  • Mediterraneo
Казах ли "здрасти" в новата тема? Ако не съм, здравейте!

Направих един чийзкейк с блат от бишкоти. Страхотно нещо се получи, не вярвах. Обожавам чийзкейк, но бисквитеният блат винаги ми е идвал тежък заради маслото. Мисля, че вече така ще го правя!
Пристигнаха ми тези сандали от Скечърс, уникално удобни са!

https://www.skechers.com/es-es/style/31440/bobs-desert-kiss/olv

# 62
Тарти, изкара ми акъла....След толкова суперлативи очаквах снимка на сладкиш, а не на сандали. Да се поправиш!

# 63
  • Варна
Да помоля утре пак за палци, за другата матура, по английски. Вчерашната матура е преминала спокойно и девойката е доволна от себе си.
За петък взех час за детето за зъболекар-преглед и почистване на зъбен камък.
Много се нервирах тези дни в магазин на Лидл с настояването на входа да се мацам с химии. Няма да стъпя повече в техен магазин, докато не спрат с тези подигравки с хората.

# 64
Имаш ги, Стейси!

# 65
  • тук...при моите момчета
Привет!Проведох приятен и пълноценен разговор с класната на седмокласника-доволна съм.Готина е,разбира ни,вярва му.Месеца ще е напрегнат,но трябва да се справим спокойно,за да е успешно накрая☺.И зъболекар отметнахме.На края на деня мога да отпусна нервите,че на работата са все опънати.Все напрегнато,все разправии,все неуредици...аман вече.Ама в такива моменти вкъщи като ни е добре-това е най-важното.
Стискам за матурата по английски😊.
Сандалите са готини,бързоходки.В последно време и аз такива заглеждам,иначе харесвам и на по-високи платформи или с токче,но започнах да ги избягвам.Лелее,ама дълго стана(нали да си кажа😛)

# 66
Стейси, стискам!

Пълна подигравка с хората. Аз се правя, че натискам помпичката, да си гледат работата.

Купих си маратонки днес, лекички и мноого удобни 🙂

Лилс, в наредбата пише, че децата трябва да са с маски само при влизане и преминаване. Аз го тълкувам, че като седнат по местата могат да си махнат маските 🤔
Отделно и министъра май така каза.

Не знам защо така са се панирали учителите с таз' корона. Днес гледах едни от Пазарджик, като хирурзи по време на операция бяха 😂

Тарти, я кажи по-подробно за бишкотите. Как не съм се сещала. Савоярди ли използва.

# 67
Мари, сега, след джогинга набивам сладолед на корем. Пиши ме здрава, дано и другите да са поне толкова добре.

Руми, честито, ама ... знаеш как трябва да се оформят хвалбите Simple Smile

Покрай бишкотите на Тарти се сетих, че все се каня да правя тирамису. 😊

Стейси, стискам!

# 68
  • На брега на реката
Добро утро.

Лято, още много поводи за гордост да имате!

Тарти, и аз обожавам чийзкейк, давай рецептата, а сандалкоте със здрве да си ги носиш.

Стейси, и аз стискам. Да мине успешо, за всички деца!

Да ви кажа, как се ядосах вчера и още ме държи. Долното кученце, е драскало вратите на спалните. Не е много, но си личи. Направо ми идваше да я убия. Една камара пари дадохме за тях и ако ми ги съсипе, не знам какво ще я правя.  Скачала е и по гардероба в коридора и понеже, вратите са с пуш бутони, ги е отворила и измъкнала всичко отвътре. Снощи, ММ и поръча някакви чорапи за предните крака, за да не може да драска.  Дано да има решение, иначе няма да я изтърпя! 

Хубав ден, момичета!

# 69
  • Ямбол
Добро утро!
И днес стискаме палци за втората матура.
И аз пак съм на първа линия.
Хайде, успешен да го отчетем деня!

# 70
Добро утро!

Успех на децата и днес! Лилс, за теб бързо да мине времето!

Бубе, много непослушно кученце!

Вчера водих Бела на вет, пушка е! Всичките и изследвания са в норма, вероятно е изяла нещо (буболечка сигурно), което е раздразнило стомахчето. Боцнха и две инжекции, ще попие малко хапче и лека диета. Много я похвалиха, че за толкова годишна котка е в отлично състояние.  Само е малко дебеличка, но ние това си го знаем 😁 Циркът с пъхането в транспортната кутия беше пълен, но някак си успях да я пъхна на тръгване. На прибиране нямаше проблем.

Довечера съм на йога. Бях се писала за петък, че за днес нямаше места, но вчера се обади инструкторката, че се е отказала една жена, та съм аз. Нямам търпение 😁

Вън грее слънце и съм във възторг 🤩

Спорен ден,  банда!

# 71
Добро утро.
Бубе, прибтеб поне е кучето, при мен е детето. Направил е стените мазало. А е голям вече за такива изпълнения. А и напоследък е ужас, в някаква фаза е, не можеш да се разбереш нормално с него. Май ще го пращам другият месец на занималня, няма да изкараме лятото така.
Успех на матурите.
Хубав да е денят ви.

# 72
Добро утро!
Успех на децата, които днес са на матура и на Лиляна. Ако и Катето е квестор- и на нея.
Али, много добри новини за котката. Браво.
Буб, а на теб не ти завиждам. Дано кученцето да подлежи на дресировка в тази насока.

# 73
  • на Мелмак
Добро утро!

Успех на децата днес!

Али, браво на котанка Heart Eyes

# 74
  • Бургас
Добро утро!

Успех днес на децата! На квесторите бързо да им мине времето!

Изпратих мм за София. Тръгна с колата, а мрази да шофира, отделно и сам не е минавал никога такова разстояние, все има кой да му бърбори нещо. До обяд това ще мисля. После два дни защита и наобратно.
Бубе, твоите изпити как вървят?

Съни, и аз така се успокоявам, че е период. Наборката все нещо е сърдита, не иска, ревът ѝ е на носа ѝ, както се казва. Тръгваме да играем нещо, не се справя добре или загуби, веднага рев и се отказва. Ако може да е сама пред телевизора цял ден, най-добре ще е.

Тарти, със здраве да си носиш сандалите! Миналата седмица правих много лесен чийзкейк, но му замених филаделфията с маскарпоне, та не беше съвсем чийз Joy

Не ми стигна нещо кафето, ставам за второ. Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт