Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 44 993
  • 851
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро.
Успех на всички деца.
Аз съм в процес на търсене на работа,минах на 4 часа този месец.Много ми идва вече с неразбории и все с бутане и мъка.

# 76
Миналата седмица правих много лесен чийзкейк, но му замених филаделфията с маскарпоне, та не беше съвсем чийз Joy
Че как да не е? Маркарпонето си е чийз.
Ще се замъквам след малко до личната. Дано да няма опашка, дано да ми даде направления!
О, Мид, Ена ще е много доволна на 4 часов работен ден.

# 77
  • София
Бързо да минеш Мари при ли.
Мм искаше да напусна,но не ми дадоха молба.
Да ще ходи до обяд само да играе с децата в забавачката.

# 78
Добро утро!
Успех на явяващите се на матура днес!
Мид, бързо да намериш идеалната за теб работа. Аз също от време на време решавам, че ще сменям моята. При мен положението е искам, ама не ми стиска.
Правите ли вече планове за лятната почивка? Ние още нищо не сме планирали, даже не знам ще ходят ли децата при майка ми и баща ми.

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 09:26 от Rayemil

# 79
  • Mediterraneo
Най- неромнтичният мъж на света, моят, тази сутрин ме разплака с изненадата, която ми беше приготвил. Той наистина не обича романтични жестове, прави изненади изключително рядко. Не мога да спра да се усмихвам ❤️

# 80
  • На брега на реката
Селесте, остават ми още 3 изпита и до 2 седмици трябва да ги минем. Абе малко е неразбория, ама и това ще мине.

# 81
  • Germany
Добро утро!
Не спах добре тази нощ и сега ме боли главата... Сънувах татко. Може би, защото след няколко дни му е рожденият ден. Липсва ми.

# 82
Ох, Селесте, същото. Рев и ядове за всичко. Все едно ще свършва света.

# 83
  • Бургас
Марѝ, тъй де, ама някак по-сладък остана, а с филаделфията щеше да е друг вкусът. Изяде се де, при това неочаквано бързо.

Съни, а вика ли ти „оф, забрави”? Това като го чуя и ме втриса. Че и фъстъкът се научил така да отговаря.

Мони, Hug

Бубе, айде да минават бързо и успешно!

Тарти, днес ли е годишнината?

# 84
Тарти, много мила работа ❤ Честита годишнина, да илядите!

Мони 🤗

Аз бича...

# 85
  • Mediterraneo
Днес, днес. Купил ми златни обеци ❤️

За чийзкейка да кажа, рецептата е класическа, просто вместо блат от натрошено бисквити и масло, сложих бишкоти Савоярди. Одобри се твърдо. Ето без сладкото от ягоди отгоре, после го сложих

# 86
  • Germany
Честита годишнина, Тарти! Още дълги години да се обичате и да си правите мили изненади!

# 87
  • гр.София
Добро утро!
Тарти, точно на твоята вкусотия попаднах Hug ще пробвам и аз с бишкоти, добра идея, а и обичам експериментите!
И моя син днес е на матура по англ.език, по български каза, че се е справил, сверявахме отговорите, дано..
Танците ни започнаха, ама е една пародия Joy държим си коланите в ръце и така играем, симетрията е мираж, ама е забавно!
Решихме, че ще се съберем с роднините да се почерпим за бала на младежа на 4 юли, тогава и малката има РД, та ще отпразнуваме 2в1, за сега не се чува да имат официален бал, даже им върнаха парите от капарото.
Селесте, успех на твоя мъж Hug
Бубе, съчувствам, много неприято, като знам с как се стараеше всичко да е на ниво!
И ние започваме освежителен ремонт на 15юни, чакам дивана да ни дойде на 11 и да поръчм боите, решила съм да боядисам някои неща с тебеширена боя, дано се справя Simple Smile
Леле, моного се разписах, хубав ден Heart Eyes
Ааа, забравих в петък пътуваме за Бургас, малко на гости на свекърите за уикенда Sunglasses

# 88
  • София
Тарти, честит празник, да илядите!
На децата успех! И моята племенница е седмокласничка, ще има изпити на 15 и 17.
Много лошо се получи тази година с абитуриентите. Гаден късмет за баловете...
Лек ден!

# 89
  • Бургас
Тарти, честито! Дълги години да сте си щастливи заедно и все по-често да те изненадва!

Общи условия

Активация на акаунт