Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 006
  • 851
  •   1
Отговори
# 90
Тарти, честита годишнина. Да имаш по- често такива романтични поводи, които да те карат да се усмихваш.

# 91
  • на Мелмак
Тарти, и мен ме усмихна Grinning

Днес ми беше цял ден едно замотано, омаяно. Сега ми просветна чак. ММ излезна с приятел, аз не исках, въпреки, че имам нужда от малко смях.

Бубе, успех на изпитите! Ако оставите вратите отворени, да не ги дере? Дали не е решение?

Селесте, успех на ТМ!

Лека, мацки!

# 92
Ако остави вратите отворени, сигурно цял ден ще се чуди в какъв вид ще си намери къщата ... дано не съм права Wink

# 93
  • Бургас
Тарти, честита годишнина! Още дълго да се обичате!
Стиснала съм палци на всички, които имаха нужда!
Бубе, успех на изпитите! Настръхнах, като прочетох кучето, какви ги е свършило.
Успех и на Селестиният мъж!

Мен днес ме зарадваха, че в понеделник започваме работа. Лятото ще ни пращат и в Слънчака, че и там има хотел собственика. Точно това ме спъна и не бях съгласна, но все пак ще е за има-няма 2 месеца.
Хич не го харесвсм тоя Сл. Бряг.

# 94
  • На брега на реката
Добро утро.

Тарти, честити да сте! Дълги години, в любов и щастие, ви желая!

ММ, също не е романтичен и почти никога не ми е правил изненади. Понякога му се ядосвам, но пък има други положителни качества, та му прощавам. Като ме Идоса обаче, го наричам"убиеца на романтиката". Joy

Деска, сигурно ви е много забавно така.Blush

Днес ще ѝ дойдат чорапките и ще видим как ще е. Със свито сърце се прибрах вчера, но Слава Богу, само се беше катерила по дивана и беше отворила гардероба, но без да прави друго.  Врати, дръжки и всичко е напръскано с горчив спрей, но умницата успява с крак. Преди успяваше да си отключи вратата на хола с уста, та се наложи не само да заключваме, а и да вдигаме ключа. Не ми се иска да ѝ оставям отворено навсякъде, защото скача по креватите и като ѝ стане скучно събаря разни неща. Преди 2 години, се беше качила на шкафа на терасата и ми беше съборила всички саксии. Някои от орхидеите не оцеляха тогава. Когато не е направила нищо, ни посреща радостно на вратата, но като е сгафила, ни гледа гузно отдалеч.  Много е умна, но откакто преди 4 години я кастрирахме /животоспасяващо/, започна да прави тези неща, а дотогава, беше най-кроткото и спокойно същество на света.

Днес, чакам първите бебешки дрешки, които поръчах. Много се вълнувам! Heart Eyes

Хубав ден, момичета!

# 95
Добро утро!

Бубе, нещо кучешки треньор, да ви даде насоки как да се спрсвяте? За котките знам, че е важно да бъдат изморявани и разигравани, за да не правят поразии, но за кучетата не знам...

Крива съм много... Вчера са съобщили на МсЧ, че в понеделник замимава за друг обект.  Сега няма да остане за постоянно,  но това е перспективната. В общи линии каквото беше - беше. Но, такъв е животът.

Снощи много добре ми дойде йогата. Видях, че в същност има практики всеки ден, та ще мога да ходя когато ми е удобно. Имам нужда определено - страшно съм дърво, а и кръст много ме боли.

Днес имам разни срещи, та ще е интересен ден!

Хубав да е вашият!

# 96
Добро утро.
Али, след тази новина мога само да кажа, че не ви заблазесвам...
Буб, внимавай с покупките. По- скоро с техните цветове. Оказа се, че почти всичко на нашето бебе е в розово. Всеки ден пращат снимки и все в розово. По едно време ги бъзнах дали не ми пробутват стари снимки.
Дес, приятна почивка. Карс, на Слънчака няма да е забавно, но поне да е добре платено.
За днес плана 2 теста до обяд, баня и после потегляме за слагане на брекети. Колко време отнема слагането им?

# 97
  • На брега на реката
Тя е дърта, Али. На 10 години ще стане, на 25 юни. Юбилярка значи. Не бях се замислила! 😂

Мари, внимавам с цветовете. Има някои неща в синьо, но повечето са унисекс.

# 98
Бубе, че ного брладжийка за тия години 😂
Моята Бела ще стане на 11. Като беше малка беше откачена, но сега е кротка. Изтърбушва ми гардероба само ако ми е сърдита 😂 Примерно ако съм я оставила 2 дни сама, за да ида на почивка 😂

# 99
  • На брега на реката
Брей, долни животинки. 😊

# 100
  • Бургас
Добро утро!

Але, душо, освен силно да те гушна, друго не знам Hug Толкова много искам да си щастлива.

Аз на Вики не бях купила нищо розово или лилаво, с времето се появявяше в някой подарък. Приятелка с две момчета ми беше дала доста бебешки неща и си ходеше в жълто и зелено /това за ужас на майка ми, която все искаше нещо да купува, а аз не давах, защото нямаше нужда/. После и Марто ги поноси. С Вики направих огромната грешка да сваля разни списъци от нета с нужни неща за бебето, за майката, за филанкишията, и отмятах бройките. Включително овлажнител и влагоабсорбатор имаше, но там проявих разум.

Карз, ето, наредиха се нещата, въпреки малката пречка.

Марѝ, не би трябвало да ви бавят много, все пак няма да изграждат зъб я.

Хайде, оставям ви, че палачинки правя и се разсейвам. Хубав ден, момичета!

# 101
Добър ден! 🤗
Али,много кофти,но дано намерите решение. Гуш! 🤗
ММ искаше всичко да е розово,за мой ужас. Добре,че вече не се вълнува от тия неща. 🤣
Карзче,браво! На тая криза си е добре да почнеш. 🤗
Мари,нямам идея,но дано минете бързо и безпроблемно. 😊
За животинките-беладжии и ние имахме една питбулка ,дето като ме види да излизам и почваше да прави бели-изяде столовете,дръжките на вратите счупи,скъса дивана... 😃 А сега имаме едни приятели с едно мини чихуа,едно кило дребосък,обаче и тя прави щуротии от яд,че не я взимат навън. 🤣
Тук днес уж слънчево,а духа. Още не сме се показвали,след малко ще излезем.
Хубав ден! 🤗🌺

# 102
  • На брега на реката
Връщах се да чета.

Али, такъв е живота! Бъдещето обаче, е непознато и в това е тръпката. Винаги може да е, изненадващо по-добро . Дано!

Карз, много се радвам за теб. Пфууу, най-после!

Мари, стискам палци!

# 103
  • Germany
Али, и от мен гуш! Много се надявах да успеете да намерите решение...

# 104
Али, гуш Hug

Мари, всичко ще е наред. Не помня, но май час-два нещо ми се върти из главата (за поставянето) Thinking

Карз, важното е, че почвате. Хубав сезон да е!

Я кажете, става ли да чистя банята с парочистачка. Писна ми да побелява после. Много ни е варовита водата. Ако не става с това съм казала на мм, че повече няма да я мия. Не ме интересува (скръстен емотикон) Joy
Загледала съм една Керхер, ама да брулна толкова пари и да не става, ще се изям от яд.

Общи условия

Активация на акаунт