Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 071
  • 851
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. Не съм ви чела. Влизам само да благодаря за вълшебните ви палци! Вкъщи съм вече, добре съм.

# 691
Добро утро!

Рей, браво 🤗

Аз се мотивирам да тръгна за офиса,  но нещо ме ми се получава. Копнея да си се простра кротко на шезлонга в градината, но нещо тези дни не ми се получава.

Спорен ден, банда 😁

# 692
  • Бургас
Добро утро!

Браво, Рей! Днес да си в топ форма!

Ени, дано не са много солени глобите. Да си ги плаща провинилият се, а теб да те почерпи нещичко за оправяне на настроението.

Мятам ей сега една бърза закуска на моите и отивам на маникюр и педикюр, и то станало обяд.

Слънчев да е денят ви, момичета!

# 693
  • на Мелмак
Привет,
Рано станахме, че трябваше да пътуваме, но съм супер щастлива, че съм отново в любимия Пловдив Heart
Имаме работа за вършене, спи ми се, но ми супер усмихнато Grinning
Рай, чудесно!

# 694
  • Euskal Herria
Добро утро!
Тази седмица цялата я карам с усещането, че все е петък. Е, утре поне ще е вярно. Simple Smile
За момичетата, които поискаха рецептата за тортата - ще я напиша по-късно. Всъщност са блатове и крем, който се научих от свекърва ми да го правя. Вкъщи си му казваме домашен крем. Но тъй като някои от продуктите са ми "на око", ще трябва да помисля и да дам точните мерки.

# 695
Да ви почерпя в тоз горещ летен ден с нещо разхлаждащо. След като до онзи ден дояждахме тортата от рождения ден на сина, за моя реших да заложа на лятната класика - сладолед.
Скрит текст:
Хубав ден на всички!

# 696
  • Euskal Herria
Честита да си, Рир!

# 697
  • Бургас
Рир, честита да си! Здрава и щастлива бъди!

# 698
Рир, да си здрава, обичана и щастлива! Благодаря за почерпката.

# 699
  • На брега на реката
Мили мои момичета,
Преди няколко часа станах баба, на малък принц. Не мога да ви опиша, колко съм щастлива. Всичко е наред с бебчо и мама.  На баба златцето тежи 3 200 гр. и 50 см.  Ще носи името на ММ, за което сме още по-щастливи!

Рир, честита да си! Здрава и щастлива!

# 700
Бубе, честита ви радост! Здрав да е малкия принц, вие също бъдете здрави, и нека ви направи най-щастливите баба и дядо!
Рир, честита да бъдеш! Здрава и щастлива!

# 701
  • Euskal Herria
Честита ви радост, Бубе! Да расте здрав и силен бебчо! А майка му бързо да се възстанови!

# 702
  • югозапад, под "Марков камък"
Бубеее, честито! Да е здрав и кротичък малкия юнак! Бързо възстановяване на снахичката!

Рир, честит празник! Flowers Hibiscus

# 703
  • Бургас
Честита ви радост, Бубе! Да расте здрав и усмихнат малкият ви принц! Бързо възстановяване на снаха ти! Представям си как летите направо днес от радост.

# 704
Честито бебче Бубе, да стане голям човек и много да се гордеете с него!

Общи условия

Активация на акаунт