Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 058
  • 851
  •   1
Отговори
# 705
Честит принц, Буб! Настръхнах, ей! Да е здраво, послушно и много щастливо бебе! А ти и ТМ да сте страхотни баба и дядо. Сетих се за 2в1, която също имам за страхотна баба от темата.
На тази дата е родена и най- добрата ми приятелка.

# 706
  • На брега на реката
Благодаря на всички! 
Така е Селесте, не стъпвам на земята от радост.
Сбъдна се и още една от мечтите ми: Да съм до сина си, когато му кажат, че вече е татко и да му видя очичките пълни с щастие и любов!

# 707
Добре дошъл на този свят, нека да е здрав и щастлив!
Честито, Бубе, знам че ще си най-добрата баба Simple Smile

Рир, честита да си!

# 708
Знам аз кога да се появя.

Честито бабинство, Бубе! Да е жив и здрав младежът, много късмет да има и всичко с лекота да му се получава! Ясно е от сега, че баба много ще го глези и ще му готви вкусотийки. Heart Eyes
Рир, честита да си! Здраве, щастие и да те слушат домашните! Hug

# 709
Ах, че хубава новина. Честито Бубе! Здрав и щастлив да расте малкият принц!

# 710
  • София
Буболина, честит да е внукът ти, майката и цялото семейство! Да е щастлив и късметлия! Много е хубаво да си баба, радвам се за теб!
Рир, честита да си и ти!
Аз готвя пълнени чушки, но мисля да направя и калмари. Чудя се дали панировката дали да е с цяло яйце или само с  белтъци?

# 711
  • Mediterraneo
Бубе, честитоооо! Да расте здрав за радост на цялото семейство!

# 712
Бубе, добре дошла в редицата на бабите. Сега вече ще разбереш какъв кеф е, когато големите отговорности са за друг, а за теб и дядото се пада удоволствието Wink. Да е много здрав малкият юнак и да ви носи само радост, а мама бързо да се възстанови.

Рир и всички останали, които са имали поводи в последните дни, да са честити.

Нямам никакво време напоследък, та само набързо ви прочитам. По цял ден сме навън, а пък той, денят, сега е дълъг. Времето поне се пооправи, та ще дебнем вечерите за светулки. Буболечето почти се научи да кара колело. От това за баланс, с което се стрялкаше последните месеци, я качиха на такова с педали, ама не ѝ сложиха помощните колелца, че тя така или иначе баланс пазеше със старото. Координацията ѝ малко куцаше в началото, докато се научи, че трябва да върти педалите, но за два дни свикна и вече на равното си кара. Само на урвата малко ѝ е зор и чака да я бутнеш и придържаш, но това право е делегирано на родителите ѝ. Баба не се наема да тича след нея Sweat Smile. На мен са ми зачислени тротинетката и малкото колело Joy.

Лека вечер ви желая.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 17:33 от 2в1

# 713
Бубе, честито, голяма радост имаш! И аз чакам големият да ме изненада, но засега нищо, кариери правят. Ама си им е време и за бебче.
Да ви кажа, днес не си взех чадър и като карък такъв порой ме пра, че нямам спомен да съм се прибирала с толкова подгизнали дрехи. Но с маска! Веднага влязох в банята и сега разпускам тук.

# 714
  • дядовата ръкавичка
Честито първо внуче,  Бубе! Да расте здрав и весел малкият юнак! И много да го глезите с дядото Simple Smile

# 715
Бубе, честито! 🤩🥰 Да ви е живо и здраво малкото златце!

# 716
  • Canada
Честито, Бубе! Голям мъж и човек да порасне! Много щастливи бъдете!

Рир, честито порастваНЕ и на теб!

Започва рачешката хегемония 😁

# 717
Започва рачешката хегемония 😁
Точната дума, Фонсе!

# 718
  • някъде ... тук ...
Бубе, страхотна новина! Да расте здраво детето, а вие да му се радвате и да го глезите!
Рир, здрава да си!

Утре сутрин ще имам нужда от късмет и палци. Не знам дали ще успея да вляза тук. Лошото е, че резултатът ще стане ясен чак в събота по някое време. Не ми се коментира засега повече.

# 719
  • Germany
Честито внуче, Бубе! Да расте здрав, щастлив и много обичан!
Рире, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и усмихната! Да те слуша мъжа ти и много да те радват прекрасните ти дечица!
Елит, имаш стиснати палци от мен!

Общи условия

Активация на акаунт