Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 331
  • 851
  •   1
Отговори
# 300
Руми, каква бележка? Нещо за матурата ли?
Карзче, споко. Скрипи има във всяко училище. Синът днес питал дали ще учат в понеделник и поличил отговор от класната- Да, защо?

# 301
  • София
Важното е да се отървете след два месеца, а дано!

# 302
Маре, на щерката са ѝ казали, че и в понеделник, и във вторник щели да учат. Изненада ме, ще видим.

# 303
  • На брега на реката
Добро утро.

Снощната ни среща с инструкторката и по зумба, мина много приятно.  Побъбрихме си по женски, хапнахме и пийнахме. Дано всичо е наред и при нея и другия месец, да ни зарадва със здраво бебче!

Нещо ми е напрегнато, с тези мои изпити, трудно върви комуникацията. Да видим, какви ще ги сътворим.

Хубав ден, момичета!

# 304
Добро утро!

Карзче, стискам палци малкият да мине и догодина всичко да е  наред!

Бубе, не се напрягай, не мож ги оправи.  Стискай зъби да мине и да свършва.

Вчера направо се убих, много натоварен, но ползотворен ден. Но си отметнах всичко планирано.
А какви порои се леят при нас... Аз тръгнах по рокля и сандали,  замръзна ми трътката. Нощес май и град пра, защото се събудих от хлопане по покривчето на банята... Дано няма поразии само, после ще изляза да погледна.

Спорен да ви е денят,  банда!

# 305
  • Ямбол
Добро утро.

Карз, не се тревожи, ще се справи момчето. Щом разбира, няма да го оставят.

Бубс, хайде да ти се махат вече тези изпити и да се успокоиш.

Маре, не е загряла колежката, защо я питат.
Научиха се с това дистанционно и ни изпиват силичките - и изпити, и уроци, няма празно. И за лятото даже са ни приготвили програма, ама не са познали.

Але, къде го този дъжд, тук само се кани, пък нищо не капна. Поне малко да росне, че не ми се полива.

Приятен ден, дами!

# 306
Добро утро.
При нас валя градушка, порой, светкаше се.... Щерката отиде да провери котенцата към 12 вечерта, а сутринта не ги открих. Дано се появат от някъде.

# 307
  • на Мелмак
Добро утро!

И при нас валя, хубаво е.

Веси, честито ви! Birthday

Мари, дано дойдат тез мъници.

Почивам днес и утре. Искам да си прекарам дните в леглото. Много ми е изморено.

Бубе, не ги мисли толкова, ще минат и заминат изпитите Violin

Трябва да се изкъпя и да направя картофена салата, към едно свинско със зеленчуци, което се пече снощи по нощите.

Вчера бяхме в един италиански магазин срещу баумакс, интересни неща имаше, взехме за проба, сирена, пици, сокове, одобриха се Pizza

# 308
Дойдоха си, Ети. След малко ще отида да ги намачкам.

# 309
Светкавици, гръмотевици, цяла нощ като на дискотека бях Joy

Служебна бележка с данните на ученика, кода и паролата за достъп до системата, където ще публикуват резултатите, там ще редим желанията, също там ще излезе класирането.
С тази бележка обаче се явяват на изпитите и от училището са решили да не им ги дават, за да не ги загубят (много правилно според мен Joy )

# 310
  • югозапад, под "Марков камък"
Честити да са всички празнуващи тези дни Simple Smile

Руми, а при нас ги дадоха служебните бележки, но са направили по две копия, за да има и едно в училището...за всеки случай, ако някой го забрави.
Чакам с нетърпение вече да минават изпитите....
Лек ден, момичета!

# 311
  • sofia
Служебната бележка на дребния аз я взех. Подписах се на още един екземпляр, който остана в училището, че съм я получила. Накарах детето да си я снима, ако случайно я затрием.

Карз, за съжаление има такива хора и учители.... просто са гадини гадни.

Пак настана студ и дъжд..направо ми омръзна това противно време.
Трябва да измисля нещо за ядене ... и това ми омръзна, не наядоха се, значи Joy

# 312

Служебна бележка с данните на ученика, кода и паролата за достъп до системата, където ще публикуват резултатите, там ще редим желанията, също там ще излезе класирането.
С тази бележка обаче се явяват на изпитите и от училището са решили да не им ги дават, за да не ги загубят (много правилно според мен Joy )
За същата бележка миналата година изпаднах в паника....Много, много късно разбрах, че трябвало да се пази и за класиранията, а аз бях сигурна че съм я хвърлила. Щерката предвидливо си я била прибрала.

След малко ММ и щерката отиват за слагане на брекетите.

# 313
  • Mediterraneo
Маре, успех с брекетите! На моята миналия месец й сложиха и отдолу, нещата са супер. Има надежда да се съкрати лечението с поне 2-3 месеца според ортодонтката и резултата до момента.

# 314
Мерси, Тарти. Моята вече е толкова нетърпелива.

Общи условия

Активация на акаунт