Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 534
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 285
  • тук и там
Падна ми пломба докато хрупах пуканки вчера.Сега имам огромна дупка и ме боли когато ям сладко и пия студено.
Ще се обаждам на зъболекарката в понеделник.Май само спешни случаи приемат все още,ама на мен ми е спешно..На всичкото отгоре имам усещането че го прави точно този зъб преди-4-5 месеца,но не си спомням  наистина-може и съседният да е бил. Не ми се занимава със зъболекари точно сега,ама няма как..

# 286
  • София
Здравейте!
Кръвното ми е ниско. Племенницата е на гости и си казах, че като са двете с щерка ми в комплект за отрицателно време ще ми вдигнат кръвното и ще се почувствам ОК, но дори те не се справят. Май ще се мре! Joy

# 287
  • София
Айрян, забъркай цяла кофичка и пий.

# 288
Егати келявото време!! 20 Мин вали, 10 не вали. Сменихме програмата за деня и правим зимнина- компоти и сироп.от бъз.добре, че взех на малкото гумените ботуши да не го мисля дали е с мокри крака.

# 289
  • SF
В София е слънчево и топло. Вие ми се свят, иначе бих излязла да подохя пеша и да купя някои неща. Времето е подходящо за набавяне на витамин Д по естествен начин.

# 290
Ще допълня само, добави и малко сол.

А тук, въпреки валежите, които са почти ежедневни, земята е суха. Тази сутрин поливах градината. Мисля, че трябва и пръскането да е по-често, а това ми е супер, дупер неприятно занимание.

# 291
  • софия
В София е слънчево и топло. Вие ми се свят, иначе бих излязла да подохя пеша и да купя някои неща. Времето е подходящо за набавяне на витамин Д по естествен начин.

На мен не ми се вие свят,ама пък съм затворена 12 часа днес и утре в мола. Сбирам витамин Д от лампите в мола 😁
Една клиентка преди малко идва и ми вика: Момиче,както си се дегизирала с тая маска не мога да те позная коя си. Е, оказа се,че не съм която търси 🤷♀

# 292
Тука е супер! Жега,слънце,подухва леко.. Красота! Чакам да захладнее да плевя цветята. 😍🥰

# 293
  • SF
Ох, ти пък чакаш да захладнее Simple Smile Всеки с идеите си! Simple Smile
Защо не се чувствам добре, не знам... Хубавата новина е, че не ми се яде.

# 294
Днес си беше за плаж, съжалявам, че не отидохме, но мислех, че ще вали. Голяма е жега. Сега се прибрах от разходка и ще си отворя една бира да се разхладя.

# 295
  • София
Ще допълня само, добави и малко сол.

А тук, въпреки валежите, които са почти ежедневни, земята е суха. Тази сутрин поливах градината. Мисля, че трябва и пръскането да е по-често, а това ми е супер, дупер неприятно занимание.

Благодаря, момичета! Аз винаги си правя айран със сол при ниско кръвно. И днес не пропуснах, но не ми помогна.
А времето наистина е разкошно и ме е яд, че не може да излезем заради моето кръвно.

# 296
  • Оптимист по принуда
Чистих фурна след тренировка.
Може да копаете. 2×2. Сама ще легна. Joy

# 297
# 298
Есме,не е идея,а казах какви са ми плановете. На 27 градуса,изцяло на припек няма шанс да се гъзурча да плевя,за това чаках следобяда. Не ти разбрах твоята идея и коментар? 🤔  Прозвуча малко като всеки луд с номера си?
Налепих си диамантения гоблен. Заболя ме гърба,ама успях. 😃 Като ми щукне някоя идея до като не стане,не мирясвам.
Дриймче,разбра ли нещо за колата? 🤔
Кротето се губи.

# 299
Ние не плевихме. То се скъса да вали.. тъкмо се натоварихме да си ходим и пекна.. зимнината поне е добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт