Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 403
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 425
Някой да се похвали със слушалки от Либрес? Надявах се, с една бележка. 😄

Аз спечелих с една бележка още първата седмица. Даже ми ги доставиха. Супер са. Исках бутилка,а то какво излезе. После регистрирах мъжа с 2 бележки в един ден за бутилка и нищо.

# 1 426
Разменям кодове на Бургаско за кодове на Coca Cola.

# 1 427
В понеделник следобед спечелих бутилка от либрес, в който пише, че ако до 5 работни дни не успеят да се свържат с мен, губя наградата. Още не са звъняли.

# 1 428
Група, каква игра е имало скоро да се печелят пуфове на Милка? Не мога да повярвам, че съм пропуснала нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile А в малките квартални вече има търкащи билетчета за Каменица, там има награда пуф, ама куриера каза Милка Simple Smile

# 1 429
В понеделник следобед спечелих бутилка от либрес, в който пише, че ако до 5 работни дни не успеят да се свържат с мен, губя наградата. Още не са звъняли.
Сигурно днес ще се обадят. Аз в петък спечелих, в понеделник се обадиха, а днес имам смс вече за пратка - бутилката. Друго не чакам.

# 1 430
От ДМ журнала

# 1 431
  • Бургас
Да ви питам: на Прингълс само брандирани опаковки с информация за игра ли участват? Взехме обикновена червена опаковка/2бр/, но и двете опаковки са с еднакви кодове.

# 1 432
Да ви питам: на Прингълс само брандирани опаковки с информация за игра ли участват? Взехме обикновена червена опаковка/2бр/, но и двете опаковки са с еднакви кодове.
Да , само опаковките , на които е показано , че са от играта.

# 1 433
Може и от обикновенни кенове няма значение дали са с промо опаковка или обикновенни или от друга игра.

# 1 434
На Прингълс участват абсолютно всички опаковки, независимо дали пише за играта или за друга игра.
Но е странно, че кодовете са еднакви - нали става дума за тези, които започват с Л?

# 1 435
  • Бургас
Да, еднакви са кодовете с L. От същия магазин пак бях взела миналата седмица и беше със същия код, който тогава ми изписа, че е вече използван. Имам чувството, че са произведени в някой гараж с еднакви опаковки менте. Sweat Smile А и такава цена виждали ли сте:2,69 лв за голяма опаковка? /или 2,89-не помня/

# 1 436
  • София
Няма начин - цената е много ниска. Кодовете на всяка опаковка са различни. Може наистина да са менте.

# 1 437
  • при късмета
Във Фантастико Прингълс в момента е на промоция, цената е подобна, но не я запомних точно. Реших в тази кампания да не се включвам, 2 полароида неразопаковани имам.

За колко време ви одобриха снимките в нимс? Пише до 24 часа, но мина повече време, нямам нито потвърдителен имейл, нито че не са одобрени и причина, ако е така, няма я и в галерията

# 1 438
Пробвай пак да качиш снимката - аз така ги чаках в началото и нищо не ставаше. След това започнах да упорствам и качих същите снимки втори път - появиха се на следващия ден.
Просто който отговаря за сайта изглежда е доста неприятен човечец. Не ми се мисли по какви критерии ще избира най-хубавите снимки...

# 1 439
  • при късмета
Да, ама ги изтрих Joy

За фенове на топ шоп, макар, че не знам кой пазарува от тях
https://www.topshop.bg/statii/iztrii-i-specheli

Общи условия

Активация на акаунт