Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 376
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Намери ли някой от новите коли за ваучерите на Емаг? Аз вчера проверих в Кауфланд и Била, но нямаше.
И в Лидл ги няма Confused

# 1 456
В края на седмицата ще ходя в Метро и ще видя там. Но сигурно и там няма да има Sad

# 1 457
  • Nesebar
Печеля 4 вкуса студен чай УТРО от играта им във фейсбук .Благодаря ,че я споделихте

# 1 458
Имам код от етикет 250мл на КК. Те важаха за Спаркса и даваха само 100 кредита, нали така?
Понеже рядко сядам на заведение и четох малко по диагонал като коментирахте.

# 1 459
Имам код от етикет 250мл на КК. Те важаха за Спаркса и даваха само 100 кредита, нали така?
Не важат🙃.Те бяха за лятната промоция,ако не се лъжа ваучери за някакъв магазин за очила.

# 1 460
  • Велико Търново
Кодовете на кк, капачки, етикети и езичета на кенчета са си направо цяяла наУка! Първо кое За какво играе, после къде да си го купим, после стискаме палци да се регистрира и накрая 50 коментара тук - да пазя ли капачката Simple Smile))

# 1 461
Надявам се да не съм подвела потребителката,но разбрах,че говори за стъклено шише.Щом забърка заведение в картинката,предполагам,че е за изтеклата отдавна промоция.

# 1 462
Не важат🙃.Те бяха за лятната промоция,ако не се лъжа ваучери за някакъв магазин за очила.

В Спаркса минават. Вкарах един за проба Joy

Обаче се чудя да ги пазя ли тия етикети Joy Joy Joy

skk007 тая кола си е определено цяла наука.

От Кауфланд поне съм напред с две чаши и една престилка и назад с два пъти Опитай пак. Файда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 463
Каква е престилката, може ли снимка? Аз си мислех вече, че са легенда Simple Smile

# 1 464
Получих картата от турнира. Имам един въпрос към тези, които вече имат карти - трябва направо да я активирам в сайта, или първо да ми пиша? Те ми имат личните данни, защото ги попълних във формуляра.

# 1 465
Момичета по принцип за колко време ви пристигат картите? Заявих карта преди седмица, но нищо не съм получила все още?

# 1 466
  • София
Намери ли някой от новите коли за ваучерите на Емаг? Аз вчера проверих в Кауфланд и Била, но нямаше.
Сега се връщам от Фантастико на ул. Николай Коперник. Има от кОлите с бели капачки и Емаг на етикета. Омешани са с другите, но има. Не обърнах внимание на разфасовките. Има и това:
Скрит текст:

# 1 467
Закупих от Кауфланд 2 коли по 1.5л. Дадоха ми скреч карта и нищо. После пуснах останалата попълнена част в кутия. За какво участвах така и не разбрах. Някой ако има инфо и ког се тегли.

# 1 468
Ние извън София нямаме Фантастико😂.Петя,само в Лайф не съм проверила.Ако имаш в близост,виж.В Метро също нямаше.

# 1 469
  • Сливен
Получих картата от турнира. Имам един въпрос към тези, които вече имат карти - трябва направо да я активирам в сайта, или първо да ми пиша? Те ми имат личните данни, защото ги попълних във формуляра.
Обади се на номера,да ти я активират. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт