Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 371
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 470
Закупих от Кауфланд 2 коли по 1.5л. Дадоха ми скреч карта и нищо. После пуснах останалата попълнена част в кутия. За какво участвах така и не разбрах. Някой ако има инфо и ког се тегли.

Игри с кока кола има на много места:

В Кауфланд е за чаши, престилки, барбекю.
В Хит - карти за игра, ключодържатели, слънчеви очила, хамак.
Във Фантастико - карти за игра, очила, раница.

# 1 471
Каква е престилката, може ли снимка? Аз си мислех вече, че са легенда Simple Smile

Стои още в найлончето в багажника на колата. Понеже бях първата, която си тегли от тестето и изтеглих първата и последната карта. Едната спечели престилка, а другата таратанци Joy
Обаче коя какво спечели не успях да видя, че беше напрежение.
В Кауфланд със скреч картите се играе за чаша и престилка на момента, а с отрязъка от картончето дето се пуска в кутията се играе за нещо на Тефал. Май оптигрил беше. Не помня. Там е на томболен принцип.

# 1 472
  • София
Получих имейл от напитките Видас, но не ми става ясно дали съм спечелила нещо или просто известяват, защото сме се "абонирали" с имейл.

"Ето какво предстои да се случи в следващите седмици:
Започнахме бутилирането, което се оказа нелека задача… особено когато не искаш да правиш компромиси с качеството и вкуса.
Ако “не мине котка път”, VIDAS напитките ще са тук през юли и тогава ще ти изпратим имейл, с който да ти кажем къде и как можеш да ги опиташ."

# 1 473
Получих имейл от напитките Видас, но не ми става ясно дали съм спечелила нещо или просто известяват, защото сме се "абонирали" с имейл. "Ето какво предстои да се случи в следващите седмици:
Започнахме бутилирането, което се оказа нелека задача… особено когато не искаш да правиш компромиси с качеството и вкуса.
Ако “не мине котка път”, VIDAS напитките ще са тук през юли и тогава ще ти изпратим имейл, с който да ти кажем къде и как можеш да ги опиташ."

Системно е, казват само, че скоро ще ги пуснат в продажба и да зарибят да ддадем пари, за да си ги купим. Аз им отговорих в инстаграм, че не съм съгласна относно правилата и че имах поне 7 или 8 линкове приети от други хора, но не съм от класираните, които както се изразиха са всички над 5. Но естествено отговор и не получих, освен сийн , което ме наведе на мисълта, че пак не е било много честно

# 1 474
  • Под Слънцето
Попълвах анкеа на бгмама за К19.. И .. ми остават 200т до награда..
С тези 2-3 анкети на година, дето ги пращат, към  пенсионирането ми може и да събера.
При вас как е?

# 1 475
  • София
Ей, жива да не бях. Събрах 1020т в Talk panel. Сега се чудя дали да заявявам ваучер за 10лв за Емаг или да се пробвам до 2000т.

# 1 476
  • София
Попълвах анкеа на бгмама за К19.. И .. ми остават 200т до награда..
С тези 2-3 анкети на година, дето ги пращат, към  пенсионирането ми може и да събера.
При вас как е?
На Маркет линкс ли? Хич не пускат анкети, имам още 180 т. до ваучера. 😂 Ще чакам изборите напролет, те тогава пускат активно.

# 1 477
Хм, странно. Както писах по-рано в понеделник следобед получих мейл, че съм спечелила бутилка от либрес. Сега погледнах в сайта печелившите от 22.06, но моето име не е там. Някакви идеи или съвети? За момента единствено им отговорих на мейла, че ще очаквам да се свържат с мен.

# 1 478
  • при късмета
Хм, странно. Както писах по-рано в понеделник следобед получих мейл, че съм спечелила бутилка от либрес. Сега погледнах в сайта печелившите от 22.06, но моето име не е там. Някакви идеи или съвети? За момента единствено им отговорих на мейла, че ще очаквам да се свържат с мен.
Пази си имейла, ако нещо се запънат. Щом са те уведомили, че печелиш, трябва да ти дадат наградата, освен ако не е имало изрично упоменат срок в който да върнеш данни и ти си го пропуснала.

Не съм влизала във верига днес, за новите кОли проверих в няколко магазина за алкохол и цигари, защото там зареждат често и нямаше.
Очаквам обаче включване от Тъпото и сие, как вече дори покупки от Емаг чакат Joy

# 1 479
Да, ще го запазя. Ще почакаме още малко да видя дали някой ще ме потърси, както са писали в мейла. Проверих си и тел.номер, който съм въвела в профила си - точен е.

# 1 480
Либрес всеки понеделник уведомяват печелившите от предходните петък, събота и неделя. Провери при тях и предполагам, че ще се откриеш сред печелившите след като имаш имейл.

# 1 481
  • Пловдив
Миналата седмица пазарувах от Кауфланд и видях реклама за игра на подправки Маги и Кауфланд за барбекю. Реших да се включа и днес влизам да регистрирам бележката и хоп - играта свършила. Пу, изпуснах срока, много съм смотана.

# 1 482
Пока, благодаря! Наистина, че съм в списъка от 19.06 Grinning аз побързах да заподозря някоя нередност Grinning

# 1 483
Няколко пъти са ми били изтривани коментари в тази тема.
Първият път беше преди един-два месеца, като в коментара бях дала линк за една игра. Тъй като я бях видяла случайно, но нямах време към онзи момент да участвам, я споделих в темата, със знанието, че на следващия ден лесно ще си намеря коментара и ще мога да участвам /един вид си направих "отметка"/. Обаче на следващия ден търсих, търсих линка, но не го намерих и изпаднах в чуденка дали въобще съм го споделила?!?! Трудно после намерих въпросната игра, а и доста по-късно във времето, вече й беше изтекъл срока и така и не успях да участвам...
Вчера или по-предния ден бях написала коментар с поне 8-9 линка на различни игри във фейсбук. Днес с идеята да се върна към тях и да преценя за кои да участвам, пак си търсих коментара, но безуспешно. А си спомням много ясно, че даже имаше отбелязано харесване на коментара ми от друг потребител.
Това е много тъпо. На какъв принцип се докладват и цензурират,респ. - изтриват мненията?!? Линковете за игри, които бях споделила, не са подканвали към събиране на гласове или нещо подобно? Имаше линкове на игри, организирани от хотели и заведения за настаняване с награди - пакети за почивка, доколкото си спомням - игра на козметични продукти и някакъв алхокол /водка ли, вино ли...?/, и за някакви детски награди... Но нямам нерви пак да ги търся, като не си спомням имената на организаторите...
Някой по-опитен във форума може ли да ми разясни как се случват нещата?
Благодаря предварително.

# 1 484
  • София
Днес въведох цели три капачки за емаг от кола и нищо. Не вярвам, че дават по 240 ваучера на ден. Купих от фантастико

Общи условия

Активация на акаунт