Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 349
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 530
Интересно, досега никой не се е похвалил с печеливш код от кола за Емаг. Ако някой има код, който няма да използва и не ще ваучер, да си го праща на Георгиева 😂 аз се смях, ама в коментари и пратиха един.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:19 от Krem112

# 1 531
Евридей не трябва ли вече да са изтеглили едни печеливши? А на сайта им пише, че ще публикуват чак на 23.07 - това е няколко дни след края на играта им.

# 1 532
Здравейте! Сега получих на пощата, че печеля бутилка от Либрес, но ми пишеше, че ако не виждам целия имейл да натисна на обозначено място, натиснах и ми се отвори нов прозорец, в който ми пише, че печеля : карта за подарък на стойност 20 лв. Кое според вас печеля?

# 1 533
  • Бургас
Достигнах си лимита при зайците - 200 000 заека, но няма за какво да ги изхарча Sad
Надгради си нивото, за да можеш да въртиш до 250 000

Аз нали съм нова в  Кешикари, за първи път сканирам. Имам вече около10 банкноти със съвпадения. Изтеглиха нови числа. Сега се чудя, къде и кога ще обявят от предишните числа печелившите.
Нали се сещате, че банкнотите няма как да седят дълго отделени 🙄😂😉

# 1 534
  • оттам, откъдето започва България
Регистрираните банкноти от понеделник до неделя включително, се пазят до неделя вечер. Тогава се теглят печалби и се нулират.
От началото до сега съм регистрирала много банкноти, но печалба - НЯМА.
Интересното е, че някои и по два пъти печелят, но явно си е до късмет или самата система така си избира.

Печелившите ще намериш горе в ляв ъгъл на екрана, където име една купа.

# 1 535
Днес спечелих чаша от скреч карта на Кока кола в Кауфланд. Много е симпатична, по-малка е от стандартните.

# 1 536
  • Бургас
Дидка, много ти благодаря за полезната информация!

# 1 537
Няма златно ниво при зайците отдавна,редовно мрънкат за това в чата им.Уж ще го върнат пак,ама кога не се знаело.
Аз се включих в играта на евридей,в правилата им пише че ще е само едно теглене след приключването и.

# 1 538
Да споделя една игра на ДОПЕЛХЕРЦ МАГНЕЗИЙ:

http://www.doppelherz.promo/

# 1 539
Няма златно ниво при зайците отдавна,редовно мрънкат за това в чата им.Уж ще го върнат пак,ама кога не се знаело.
Аз се включих в играта на евридей,в правилата им пише че ще е само едно теглене след приключването и.
Аз разбрах условията така - ще има тегления всяка неделя.

# 1 540
  • Велико Търново
как да няма, аз съм златно ниво.

# 1 541
  • Бургас
Има златно ниво. Аз също съм златно.
Явно трябва да си въведете данните, за да можете да въртите до 250 хиляди.

# 1 542
Сега в момента не може да се мине от сребърно на златно ниво, временно е преустановено. Иначе които е успял да надгради си е златно ниво и върти на 3 часа. Моите данни за златно ниво не се виждат въпреки че са въведени.
как да няма, аз съм златно ниво.

# 1 543
Нивото го има за тези които са го надградили преди 2 месеца.След това го махнаха и вече не може.
Много странно за евридей,пак ще ходя да ги чета.

# 1 544
  • Сливен
Така е ,от някъде 2 месеца няма златно ниво.Който е успял преди това да надгради до златно ниво,е със златно.Сега максимума е 200 000 златни заека.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт