Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 350
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 515
Скрит текст:
Във Фантастико Дружба на ул. Тирана има от колите за ваучер за Емаг. А това са очилата, които спечелих, надявах се на раница Simple Smile
Тия очила дали са с УВ защита, пише ли нещо на опаковката или на тях?
Май нямат УВ защита

# 1 516
Някой получавал ли е тази година нещо от домакинския панел на ask.gfk? От половин година ми дължат ваучер за Технополис. Не отговарят на телефона, не връщат имейл.
Аз получих март месец предметна награда по пощата.

# 1 517
Имам три банкноти със съвпадащи 5 цифри в Кешикари.
Стискам си палци!

И аз съм новак в Кашикари, онзи ден имах 13 съвпадения и бях много сигурна, че ще съм с награда, но ....греда. Дано ти да имаш по-голям успех от мен.

# 1 518
Някой да е пробвал днес да регистрира в Либрес? Не мога да си вляза в профила. Въвеждам мейл и парола и страницата не зарежда.

# 1 519
  • София
Скрит текст:
Във Фантастико Дружба на ул. Тирана има от колите за ваучер за Емаг. А това са очилата, които спечелих, надявах се на раница Simple Smile
Тия очила дали са с УВ защита, пише ли нещо на опаковката или на тях?
Май нямат УВ защита
Здравейте, късметлийка сте, че са Ви намерили с черна рамка, изглеждат готино. Аз също спечелих слънчеви очила, но с червена рамка и не знам дали някога бих ги ползвала.

Имат UV защита, водят се клас 3, има надпис от вътрешната страна на рамката.

# 1 520
Аз имам с червена рамка и ми допадат, защото пише Кока Кола. Не ги нося често, но ми харесват.
Ако спечеля колелото на КК, може да си ги нося, докато карам. Имам и червена шапка на КК Simple Smile

Всички очила имат защита. Наскоро баща ми си поръча скъпи очила от оптика, аз бях с моите китайски. Продавачката ни даде да гледаме едно черно картонче (трябва да видите надпис ако очилата имат защита, предполага се, че евтините нямат) - и през китайските за 10 лв, надписът се вижда ясно.

# 1 521
Игра на Nivea със споделяне на отзив за слънцезащита.
https://www.nivea.bg/shop/nivea-sun-protect-bronze?utm_content=l … campaign=umbrella

# 1 522
За трети път пробвам да пиша отзив на Нивеа и не става. За различните продукти става дума,не за един и същи. Някой има ли същия проблем?

# 1 523
  • Велико Търново
И при мен не става

# 1 524
И при мен не се получи.

# 1 525
Ок,благодаря ви. Направо мисля да се отписвам и да не ми спамят. Подкарах ги наред и всички спамери-аут. Ардес,Биодерма,Нивеа.. Пълнят ми пощата само. 😃

# 1 526
Трябва да си влезете в профила в Нивеа и тогава може да напишете отзив.
Тази игра за прахосмукачка я има в Елитис и Финес, предполагам и в много други магазини, а прахосмукачки само 3. А игратата на Ариел няколко пъти я удължаваха и уж в началото на юли ще изберат печеливши, тя бележката ми почти избеля.

# 1 527
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моите опити да оценя продукт бият на греда....
И в Прингълс с три кода нищо.

# 1 528
  • София
Дава грешка 404 като се изпрати отзива.

# 1 529
Достигнах си лимита при зайците - 200 000 заека, но няма за какво да ги изхарча Sad

Общи условия

Активация на акаунт