Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 354
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 500
Получих си ваучера от Barni. Лео Експрес ги носят, сверяват касовия бон, попълва се и приемно-предавателен портокол.

# 1 501
Преди половин час спечелих топка от Милка. Не успях да се зарадвам дори, а от месеци не съм печелила нищо. Децата не ги влече футболът, няма да я отразят, но последните дни толкова шоколади купих (имаше на промоция в СВА - голям, с цял лешник, на 3.99лв.), а не се сещах да регистрирам. Вчера запазих касовата бележка и днес я регистрирах.

# 1 502
МВ КОНСЕПТ ООД, ЛЕОПОЛД ВСЕВОЛОД

Кои са тези?
получих SMS от Спиди да очаквам утре пратка, пише електроника....

Очаквам кафемашина от зайците и слушалки от Дискрийт

# 1 503
Във Фантастико Дружба на ул. Тирана има от колите за ваучер за Емаг. А това са очилата, които спечелих, надявах се на раница Simple Smile

# 1 504
Няма ли някой да се похвали с ваучер от Емаг имам чуството че изобщо не се падат или бутилки с промо има само в София.

# 1 505
Аз взех две бутилки, но още не съм регистрирала капачките, ще се пробвам довечера Simple Smile

# 1 506
  • Варна
Получих си ваучера от Barni. Лео Експрес ги носят, сверяват касовия бон, попълва се и приемно-предавателен портокол.

При мен много тъпо се получи - една от цифрите на бележката се различаваше от тази на товарителницата и куриерът не ми даде ваучера. Всички други цифри съвпадат, показах му, че има продукти на Барни, съгласно условията на играта, но не ми я даде Sad Не знам, аз ли съм я объркала при въвеждането или те, при писането на товарителницата. Телефонът за потребители не работи, звъннах на някакъв друг от сайта на Монделийз, една жена ми записа данните и каза, че ще ги предаде, за да се свържат с мен. Писах и в онлайн формата за контакти, много се надявам да ми дадат все пак наградата...

# 1 507
# 1 508
Скрит текст:
Във Фантастико Дружба на ул. Тирана има от колите за ваучер за Емаг. А това са очилата, които спечелих, надявах се на раница Simple Smile
Тия очила дали са с УВ защита, пише ли нещо на опаковката или на тях?

# 1 509
Няма ли някой да се похвали с ваучер от Емаг имам чуството че изобщо не се падат или бутилки с промо има само в София.
Току- що регнах една капачка, но ми изписва "Грешен код" "Проверете дали правилно сте въвели кода"
Пфф, луда работа!🙄

# 1 510
  • при късмета
Току- що регнах една капачка, но ми изписва "Грешен код" "Проверете дали правилно сте въвели кода"
Пфф, луда работа!🙄
Вероятно кода е от предишната игра

Ще мина през Фантастико, да видя дали ще намеря от новите

# 1 511
  • Бургас
Имам три банкноти със съвпадащи 5 цифри в Кешикари.
Стискам си палци!

# 1 512
  • Пеликания
И аз стискам. Късмет!

# 1 513
Някой получавал ли е тази година нещо от домакинския панел на ask.gfk? От половин година ми дължат ваучер за Технополис. Не отговарят на телефона, не връщат имейл.

# 1 514
  • София
ЦБА

Общи условия

Активация на акаунт