Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 313
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 605
На прингълс за пръв път се опитвам да въведа код. Тук съм чела, че се въвежда кода след L. Кодът ми е от 3 групи числа - 10 цифри и две групи по 4. Има ли някаква тънкост при въвеждането, че не ми го приема.

# 1 606
Не, въвежда се слято и с буквата отпред.

# 1 607
  • при късмета
На прингълс за пръв път се опитвам да въведа код. Тук съм чела, че се въвежда кода след L. Кодът ми е от 3 групи числа - 10 цифри и две групи по 4. Има ли някаква тънкост при въвеждането, че не ми го приема.
С L го регистрирай. Без интервали. Ама и това не е гаранция

# 1 608
От прингълс като купувам чипс, гледам да избирам най- задните опаковки, че знам ли кой е снимал.

# 1 609
  • Сф
Моля за помощ.Тези идънред карти куриер ли ги носи на адрес или всичко е онлайн? Писах им,нищо.Това ми е от турнира,а съм на почивка,тел ми умря Sad пиша от един бъгав таблет и съм тъжна.

# 1 610
И моята е от турнира. Във формуляра имаше графа за попълване на адрес на офис на куриер - получава се в офиса, който е попълнен.

# 1 611
На Прингълс купих една кутия чипс и вече от една седмица се опитвам да регистрирам кода, но само се върти за зареждане и нищо не става. И май се отказах вече да го пробвам, че като Ви чета явно има проблем с този сайт.

# 1 612
След дълга суша от към награди съм с имейл от Биодерма Печеля гел-крем за суха кожа.Доволна съм.

# 1 613
# 1 614
  • Сф
И моята е от турнира. Във формуляра имаше графа за попълване на адрес на офис на куриер - получава се в офиса, който е попълнен.
Забравила съм, че и разни анкети попълвам и чакам
Значи при Еконт ми е.Утре ще им звънна.Със Спиди не работя Simple SmileМного ти благодаря!

# 1 615
# 1 616
Привет и от мен! И аз имах случка с гифт картата от зайците - днес се опитах да платя в Джъмбо и ми излезе, че е отказана (два пъти). Съответно след като излязох от магазина проверих в сайта им - активна си е, има 20 лв. Писах им във фб - прочетоха, но няма отговор. Въобще не очаквах, една позната си е ползвала картата точно в Джъмбо. Пак ще пробвам на друго място, нямам идея защо не стана...

И още едно питане - знам, че вече се декларират награди над 100 лв., но ми искат ЕГН за ваучер за 50 лв. от Озон. Мисля да откажа, не виждам логиката, още повече, че по телефона ми обясняват за фактури, НОИ... Какво мислите?

# 1 617
# 1 618
  • при късмета

И още едно питане - знам, че вече се декларират награди над 100 лв., но ми искат ЕГН за ваучер за 50 лв. от Озон. Мисля да откажа, не виждам логиката, още повече, че по телефона ми обясняват за фактури, НОИ... Какво мислите?
Паричните награди и под 100лв. са облагаеми. Считат ваучера за парична награда. Не знам какво са ти обяснявали за фактури, особено пък НОИ какво общо има, но парините награди и под 100лв. са облагаеми

# 1 619
Благодаря, ма ко! Точно че това бяха думите НОИ, фактура... и ми се стори съмнително. Още повече че ваучера е от кредитна институция (игра във фб).

Общи условия

Активация на акаунт