Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 326
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 590
Имам един код на Бургаско.Ако на някой му е нужен да каже.
Ако не е даден вече,може ли за мен?

# 1 591
Понеделник им писах на зайците обратен на техния имейл, не ми отговориха изобщо. Днес пак им писах, няма отговор. Реших да не чакам чудо и да заявя карта като награда от турнира, продължавам да чакам.

# 1 592
Излезе ми реклама на тази игра, май е нова: https://ariana.bg/radler/

# 1 593
Излезе ми реклама на тази игра, май е нова: https://ariana.bg/radler/
Играта е много свежа точно като за лятото 2 чаши и 6 кенчета бира ариана сайдер общо 300 награди и може да участваш неопределен брой пъти както в Загорка

# 1 594
От каталога на Лили за месец юли
Скрит текст:

# 1 595
Спечелих ваучер 30лв. за emag от coca-cola с първия въведен код!
Само аз ли не виждам карта на Edenred   или моментно изчезна от сайта им?

# 1 596
Имам имейл от Биодерма, че печеля техен продукт за тест. Целнах и топка от Милка, макар че не ми трябва, ама ми досвидя да купувам шоколад за > 18-20 лв, че да участвам с 3 бележки.

Ще помоля организаторите за игра с прах за пране, капсулите на Ариел свършиха, но не съм впечатлена от тях. Ако може и някоя с паста за зъби Grinning

# 1 597
Здравейте.  От либрес обаждат ли се за данните или по мейла ги искат?  И колко време след спечелване звънят горе долу?
Имах мейл в понеделник следобед, че печеля, звъннаха ми за потвърждение в четвъртък по обяд.

# 1 598
Взех да въртя зайците за който толкова се говори, с идеята да връткам  като се сетя и без това почти не си оставям телефона. Та по някое време да си взема карта с 20 лв. Нали, шамар да е, аванта да е, нищо не ми коства.
Обаче понеже съм най-ниско ниво, въртях до някакъв определен лимит от точки, който не стига за така желаната карта и нямам идея какво да правя.
Какво се случва ако попълня данни за следващио ниво? Ще ми звънят ли по телефона? Ще пускат ли съобщения и тнт....
Или просто да питам дали на някоя от вас не й трябват от по-евтините ваучери та да си изхарча загубеното време поне в полза на някой и да го махам сайта....

# 1 599
Надгради си нивото, нищо не се случва.

# 1 600
Взех да въртя зайците за който толкова се говори, с идеята да връткам  като се сетя и без това почти не си оставям телефона. Та по някое време да си взема карта с 20 лв. Нали, шамар да е, аванта да е, нищо не ми коства.
Обаче понеже съм най-ниско ниво, въртях до някакъв определен лимит от точки, който не стига за така желаната карта и нямам идея какво да правя.
Какво се случва ако попълня данни за следващио ниво? Ще ми звънят ли по телефона? Ще пускат ли съобщения и тнт....
Или просто да питам дали на някоя от вас не й трябват от по-евтините ваучери та да си изхарча загубеното време поне в полза на някой и да го махам сайта....
Момичетата и днес коментираха,че вече не може да се надгражда до златно ниво.Надгради си до сребърно и ще можеш да въртиш до 200 000 заека.Не знам защо искат такива данни,но никой не ме е притеснявал с обаждане или смс.

# 1 601
Уцелих и сака на Адидас от Прингълс. Доволно, макар, че не ми допада много чипса им. Напълни ми се шкафа с превръзки, сладки неща, стекове кола и чипсове.

# 1 602
Имам пропуснато от частен номер :/ на някой друг да са му звъняли 🙄
Кой е номера?

# 1 603
Сигурно е скрит номер и ние няма как да знаем кой и защо е звънял.
И аз надградих преди време до сребърно само,получих смс за потвърждение и до сега веднъж са ми звъняли заради проблемен ваучер за пандата от тях.
Раничката на памперс е страхотна,моят си го махна,но ако някой я вземе и не му трябва с удоволствие ще предложа нещо в замяна за нея 🦊

# 1 604
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА „Селфи със Stella”
Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е:
- платнена чантa  Stella Artois.
Наградите, които е бъдат раздадени в Играта, са общо 10.
https://www.facebook.com/notes/stella-artois/%D0%BE%D1%84%D0%B8% … 3493174654045092/

Общи условия

Активация на акаунт