Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 334
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 575
От Прингълс как мога да видя какъв адрес за доставка съм написала в акаунта?
Не мога да се оправя нещо със сайта.
Само ми дава да сменя паролата, но адрес никъде не ми излиза.

# 1 576
  • Бургас
Момичета,момичееетааааа,аз нещо съм се бъгнала!
Влизам да видя какво става с картата в сайта. Правя го,точно както Сикрет е описала. И гледам,че пише в зелено поле Активирай! А бях сигурна,че съм я активирала,още щом я регистрирах и след като съм ин изпратила всички данни.
Чудех се  и се маех! Идея нямам защо е останала така!
Та активирах я пак! Сега ми е точно като на снимката по горе в поста на Сикрет.
Та,надявам се,че сега вече всичко ще е ок!
Освен да отида до ЛИдл или Била и да я пробвам! Simple Smile

# 1 577
  • Сливен
Нов ваучер са добавили. Simple Smile

# 1 578
  • Варна
При мен много тъпо се получи - една от цифрите на бележката се различаваше от тази на товарителницата и куриерът не ми даде ваучера. Всички други цифри съвпадат, показах му, че има продукти на Барни, съгласно условията на играта, но не ми я даде Sad Не знам, аз ли съм я объркала при въвеждането или те, при писането на товарителницата. Телефонът за потребители не работи, звъннах на някакъв друг от сайта на Монделийз, една жена ми записа данните и каза, че ще ги предаде, за да се свържат с мен. Писах и в онлайн формата за контакти, много се надявам да ми дадат все пак наградата...

Да похваля Барни, вчера ми върнаха обаждане, уточнихме се, че става въпрос за техническа грешка и днес куриерът ми даде ваучера. Така се печелят и запазват клиенти!

# 1 579
Имам пропуснато от частен номер :/ на някой друг да са му звъняли 🙄

# 1 580
Да продължа да мрънкам, че Кауфланд все още не обявяват печеливши.... То след седмица колко ли ще се чака като теглят големите награди
Публикуваха ги

# 1 581
  • София
Накрая и аз поръчах  карта edenred. Но прочетох Общи условия – Edenred Mastercard Карта подарък и там има заложена при неползване на картата от 6 месеца - Такса за неактивност*- 2 лв. месечно.
Може да сте го обсъждали, но не намерих тази информация - ако използвам тези 20 лв. мога ли да закрия тази карта и да не дължа тези  пари за в бъдеще? Не вярвам да продължа да я ползвам, нещо ми е много неясна там работата. Вие как процедирахте?

# 1 582
  • Бургас
Успешно пазарих от ЛИдл с картата на зайците!
Всичко е точно!

# 1 583
  • Велико Търново
мандаринка, и аз с подобна ситуация преди малко 😁 Имам една непечеливша бележка за милка и не мислех повече да пробвам. Днес обаче попадам на шоколади по 1.19 ( голяма промоция, направо без пари😃) и решавам все пак да опитам за голямата награда. Та смятала, недосмятала, вземам 5 броя и момичето на касата казва 5.95🙂  Аз: Как 5.95, на мен ми трябва 6лв🙄😁😂 Е, взех още един шоколад. Сега не смея да регистрирам, че ще взема да спечеля топка и да се чудя кво да я правя 😃

# 1 584
Здравейте.  От либрес обаждат ли се за данните или по мейла ги искат?  И колко време след спечелване звънят горе долу?

# 1 585
Няма такси, ако картата е празна. Всъщност, това го пише и в информацията, с която я пращат.

# 1 586
  • Сливен
Няма такси, ако картата е празна. Всъщност, това го пише и в информацията, с която я пращат.
Така е,пак казвам-в чата на играта има обяснено всичко,свързано с картата. Simple Smile

# 1 587
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам един код на Бургаско.Ако на някой му е нужен да каже.

# 1 588
От Кауфланд пак ли се обаждат предварително, преди да публикуват печелившите?

# 1 589
  • Под Слънцето
то щото многото пари в таз карта, та да се чудиш как да ги кашираш повече от няколко дни..

пак ме пропуснаха за лодка. мрън!

Общи условия

Активация на акаунт