Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 290
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 710
Няма значение какво пише. Аз вчера разглеждах обикновени шампоани, предлагани от ЕМаг (не от партньорите им и без намаление) - шампоан, който на магазина струва 5лв, при тях е 8. Това сигурно е заради "безплатната" доставка.
Трябваше да дадат ваучери на НМ, там доставката наистина е безплатна, наскоро поръчвах намалени неща.

# 1 711
Игра за отвертка, гледам има интерес към такива:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2678715659069209& … =1891025561171560

# 1 712
Чревоугодник, не го ли разчиташ?
Чревоугодник просто иска да каже, че долу в ляво пише, че продукта не се предлага от Емаг и няма как да си го купиш.

# 1 713
Какъв цвят трябва да бъдат капачките от Кока Кола? Имам събрани черни, бели и златни.
Бели, със 7 символа.

Сори за питането, ама къде се регистрират..да се пробвам с единствената капачка, която имам Simple Smile

# 1 714
# 1 715
Сега братовчедка ми ми изпрати снимка на една капачка.Имам си още един ваучер🙂.До довечера ще направя поръчка,за да мога да се възползвам от безплатната доставка и да дойдат заедно.

# 1 716
На мен пък от 3 тефалски капачки, първата не печели, а следващите изписва грешен код

# 1 717
На това Raffi тераса как са цените...? Ваучерът изгоден ми изглежда...

# 1 718
  • БГ
Към спечелилите от Либрес - някакъв печеливш час за регистриране на касовата бележка има ли Grinning

# 1 719
One_Love, там е с теглене. Но ми се струва, че се печелят лесно, особено бутилките.

Гифт картата от зайците мина успешно в др магазин, явно е бил временен бъг.

От новите коли за ваучери за емаг видях в Метро - Варна (тр да се вземе цял стек) и в Макао - Христо Ботев са заредили.

# 1 720
Здравейте! Реших в края на играта (на Милка) да се включа и аз.Питането ми е следното: На отделна бележка ли трябва да са продуктите? И, понеже бележката ми е от Кауфланд, кой номер точно се въвежда? Благодаря!🤗

# 1 721
Снощи си поръчах тази рокля от емаг и ще доплатя само 4лв., защото ще я взема от офис на куриер, иначе ми беше начислило 5лв. доставка.
Регистрирах още към 4 кода, но сори, не печеля. Smile

# 1 722
  • оттам, откъдето започва България
Моите продукти на Милка бяха на една бележка с останалите покупки. Моята бележка също беше от Кауфланд. Долу вляво е номера на касовия бон. На същия ред след него се намира и датата.
Не забравяй, че трябва да попълниш сумата на закупените продукти Милка, а не общата сума на бележката (това ако продуктите Милка не са на отделна бележка).

# 1 723
  • Русе
Ей голям съм ентусиаст..навън 35 градусва, според мен, а аз за Кола хукнах, викам си ей сега спечелих ваучер Simple Smile Да де , ама нищо подобно- вашият код не печели, срамота. Та , ако някой имя идея за час, аз още не съм се преоблякла, да отивам пак Simple Smile

# 1 724
  • София
Не съм пазарувала от ЕМАГ поне от 2 години и реших да видя какво има... Ами ще ме прощават, но един артикул на Pilsan струва 35лв. С 20% намаление отидох на 28лв. Отворих 3 други сайта за детски играчки - същото нещо между 23лв и 28лв без да е на промоция или акция🤣
Ти вярно, че ваучерът си е чист късмет със стара капачка, ама тия в ЕМАГ са се забравили. Явно ще се дебне нещо наистина изгодно.
Пробвах с още една капачка, ама греда😢

П.п. Реших, че ще дебна за ютия и нова кафемашина 🤔 Даже си харесах вече една, но нямам зор в момента.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 15:28 от Earth80

Общи условия

Активация на акаунт