Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 307
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 695
Току-що спечелих футболна топка от Мilka.
Моля спечелилите да споделят дали веднага са се обадили на посочения телефон. Питам, защото вече е късно и не ми се звъни по това време.
Всеки ден от 9ч до 20ч можем да звъни на номера. 🙂

# 1 696
  • Сф
Току-що спечелих футболна топка от Мilka.
Моля спечелилите да споделят дали веднага са се обадили на посочения телефон. Питам, защото вече е късно и не ми се звъни по това време.
Всеки ден от 9ч до 20ч можем да звъни на номера. 🙂
До 5 дни по спомен трябва да се свържеш.

# 1 697
Разменям кодове на Бургаско за кодове на Coca Cola.

# 1 698
И аз със първия въведен код от Тефал спечелих за емаг. Сега разглеждам рокли. Много съм щастлива! Grin

# 1 699
Какъв цвят трябва да бъдат капачките от Кока Кола? Имам събрани черни, бели и златни.

# 1 700
Какъв цвят трябва да бъдат капачките от Кока Кола? Имам събрани черни, бели и златни.
Бели, със 7 символа.

# 1 701
  • Елхово
Плащането с картите, става както с обикновените - същото е като при поръчките от Aliexpress, Ebay и т.н. Аз редовно си правя такива поръчки и плащам всичко през ел. банкиране!

# 1 702
  • София
Добро утро!!! С ММ току-що се класирахме за ЕМАГ с капачки от Тефал. Имаме един малък резерв. Вчера от 10 общо не даде нищо. Но тази сутрин с първата капачка пусна.
Тъкмо го бях отписала този месец, че ще сме капо🤣🤣🤣

# 1 703
Много се радвам за всички.Бяхте писали,че не изхвърляте капачките от изминали промоции и бях сигурна,че ще има спечелили.Затова като видях,че приема старите,веднага писах.Така де,няма да оставаме аванта на Пеневи и сие😂
П.п.Аз нямам от старите капачки.Веднъж в седмицата минавам покрай сърцето и ги оставям.А ММ го накарах да ни купи 4 стека Аспасия от Кауфланд,понеже не пия газирано и сега няма как да купя Кока кола.

# 1 704
  • София
При мен от старите капачки които са регистрирами за Tefal , ми изписва грешен код. Прие ми няколко нерегистрирани и спечелих ваучер. При вас какво изписва на регистриранете преди, да знам да пробвам пак

# 1 705
  • София
Няма как да ти приеме регистрирани. На Кока Кола в никоя игра не приема вече регистрирани капачки.

# 1 706
  • у нас
Честито на всички спечелили! Не знаех, че в Емаг продават и рокли. Отдавна не бях го отваряла. Реших да поразгледам малко. Някои от роклите съм ги виждала другаде. Но се учудих на високите цени.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 08:35 от Sinara

# 1 707
При мен от старите капачки които са регистрирами за Tefal , ми изписва грешен код. Прие ми няколко нерегистрирани и спечелих ваучер. При вас какво изписва на регистриранете преди, да знам да пробвам пак
Е,ама няма как да се регистрират по няколко пъти🙂.Специално за роклята няма да може да се приложи ваучерът.Аз вчера чак се разревах,че няма да мога да поръчам отверката.Толкова ми хареса..Ще си събера пари и ще си я поръчам.

# 1 708
Честито на всички спечелили! Не знаех, че в Емаг продават и рокли. Отдавна не бях го отваряла. Реших да поразгледам малко. Някои от роклите съм ги виждала другаде. Но се учудих на високите цени.

А какво пише в лявата снимка най-долу?

# 1 709
  • у нас
Чревоугодник, не го ли разчиташ?

Общи условия

Активация на акаунт