Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 287
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 740
Странно,регистрирах около 20 бели капачки от Тефал и все изписва грешен код.
Ако са регистрирани за старата игра на Тефал изписва грешен код според мен.

# 1 741
Зачетох се в правилата на играта на Прингълс за камерите. Пише, че данъка е за сметка на спечелелия Joy Те не разбраха ли какви са новите неща за данъци от 2019г. А и при минали промоции тонколоната на Sony и Смарт топката те са над 100лв награди обаче не са искали данък.

# 1 742
Прингълс най-вероятно не плащат данъци в България (за игрите), пращат наградите от чужбина и не искат ЕГН при получаване на наградата. Няма никакво значение какво пише в правилата.

# 1 743
Странно,регистрирах около 20 бели капачки от Тефал и все изписва грешен код.
Приема старите капачки без проблем,но само ако не са били регистрирани в предишната игра.

# 1 744
  • Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Носете си името с гордост.  Много здраве и успехи.

# 1 745
  • София
Благодаря! Обадих се и чакам отговор.

В прингълс съм регистрирана с мейл от абв и с него спечелих награда.
И последната ми надежда угасна! Интересно защо се получава така? Миналата година опитах поне 10 пъти да се регистрирам и не стана. И сега не става. Sad

Честито на всички именици! Много здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 1 746
Разменям кодове от Прингълс за кодове на Кока Кола.

# 1 747
  • Под Слънцето
Интересно. Тръгнах да поръчвам тел. апарат за мама от емаг. Вкарах си кода от ваучера. Отдолу ми се появи 2ро поле за още отстъпки. Избрах си още  снощи и друга стока. Сега, ако я чукна, дали ще минат 2 ваучера и с 1 доставка? Някой правил ли го е?

# 1 748
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спечелих комплект за футболни умения (каквото и да значи това Blush ) от Прингълс.Бележка или опаковка искат ли?Бележките лесно , но опаковките отидоха в болкука.Снимах си кодовете на телефона , че да не пазя и кутии.....

# 1 749
  • при късмета
Имам имейл от Барни за ваучер за Хиполенд

# 1 750
Прингълс не искат нищо Simple Smile
Кога чакахме резултати от Рошен? Мислех, че ще излязат днес, но май няма да стане.

П.п. В момента участвам сигурно в десетина игри, резултатите от които трябва да излязат в началото на юли. Ще ми е странно, ако не спечеля в нито една...
Нестий ще имат игра, но не се разчита и не намирам инфо на сайта им (тези брошури на Лайф вече ме дразнят сериозно, преди живеех до магазина и ми ги носеха, но сега ги виждам само във Фб): https://www.facebook.com/lifesupermarkets/photos/a.1252578041673 … ype=3&theater

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 13:46 от pppqqq

# 1 751
Интересно. Тръгнах да поръчвам тел. апарат за мама от емаг. Вкарах си кода от ваучера. Отдолу ми се появи 2ро поле за още отстъпки. Избрах си още  снощи и друга стока. Сега, ако я чукна, дали ще минат 2 ваучера и с 1 доставка? Някой правил ли го е?

Недейте. Кодовете са еднократни.
Един път въведен и край. Отчита го като вече използван.

# 1 752
Прингълс не искат нищо Simple Smile
Кога чакахме резултати от Рошен? Мислех, че ще излязат днес, но май няма да стане.

П.п. В момента участвам сигурно в десетина игри, резултатите от които трябва да излязат в началото на юли. Ще ми е странно, ако не спечеля в нито една...
Нестий ще имат игра, но не се разчита и не намирам инфо на сайта им (тези брошури на Лайф вече ме дразнят сериозно, преди живеех до магазина и ми ги носеха, но сега ги виждам само във Фб): https://www.facebook.com/lifesupermarkets/photos/a.1252578041673 … ype=3&theater

Ето я играта: http://nestea.tymbark.bg/

# 1 753
  • Под Слънцето
Пфу! Не стига, че не е с безплатна доставка, ами и ми начисли 2 лв такса обработка.
Много тъпа кампания на кк и емаг- не може повече от 1 ваучер / а за фешън дейс ставаше, а те са под една шапка/
Ако можеше да се вземе и друго, освен предлагано от емаг, щеше да е хубаво.
Нали ваучерите пак са пари- да си се разплащат помежду си.

# 1 754
То това Нестий трудно се открива, навсякъде има само Fuzetea. Скоро пътувах и много ми се пиеше Nestea, но никъде не намерих, а другият студен чай не го харесвам.
Аз капачки бели нямам и май никъде не участвам. Все игри с покупка на неща, които не ползвам. Ама като няма игри за покупка на домати... 😂

Общи условия

Активация на акаунт