Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 298
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз си поръчах преди малко ето това
https://m.emag.bg/kutija-s-instrumenti-pro-ts51-steinhaus-51-cha … ?ref=fav_pd-title
Не е като вчерашното,но със сигурност ще влезе в употреба😀.Аз и двете поръчки съм ги заявила до адрес и не ми е начислило доставка.Дано не остана неприятно изненадана като ги докарат.

# 1 726
Щом нямаш начислена доставка, значи продукта е бил с безплатна доставка. Споко.

# 1 727
  • у нас
Чревоугодник, не го ли разчиташ?
Чревоугодник просто иска да каже, че долу в ляво пише, че продукта не се предлага от Емаг и няма как да си го купиш.
Аз и нямам намерение да го купувам. Споделих ценовата разлика. А, и имаше рокли от 300 лв намалени на 30-40лв. Помислих си, че са секънд.
 Но, благодаря ви момчета, много сте наблюдателни! Grinning

# 1 728
Не са втора употреба, просто по-високата цена е фалшива. Това го има и в други онлайн магазини - продават нещо, примерно чанта, намалена от 300 лв на 40лв, само че тя никога не е продавана на по-високата цена, или ако е, това е било за ден-два, след което е   "намалена".
Ако поразгледате има и едни такива часовници - намалени от 600лв на 30 лв - като ги потърсите в Гугъл (примерно в Амазон), се вижда, че се продават по 15 долара и никога не са били по-скъпи. Не знам защо това е законно.
Днес пробвах още две капачки, но не спечелих.

# 1 729
  • Пловдив
Попаднаха ми и на мен капачки и спечелих ваучер на емаг. Попълних си данните, искаше ми пароли. Въведох там всичко и сега какво следва? Нямам нищо в пощата. Направих скрийншот на кода на ваучера. Него директно ли въвеждам при поръчка?

# 1 730
Копираш си кода и го добавяш в профила в емаг. В 22:50 пак спечелих, този път за мъжа ми. Joy Ех, много се радвам на тия ваучери. Вчера пак късно вечерта спечелих.

# 1 731
Кока кола около 10 стари нерегистрирани капачки, но нищо.
Затова пък уцелих най-накрая плажната кърпа от Бургаско, след повече от 80 регистрирани кода.

# 1 732
Днес ходих до Кауфланд за кола, от картите "Опитай пак", вкараха кодовете, и не нацелих ваучер. Имам чувството, че не 240, а 2400 да са ваучерите на ден, пак няма да спечеля. Голямо мрън от мен Joy

# 1 733
Като ви чета и стигам до извода, че изобщо няма да си давам зор за Колата. А обикалях да търся с тази игра. От Емаг съм като цяло разочарована, но вече бях наредила едни 90лв...

# 1 734
  • София
Да попитам играта на кола със скреч картите в Кауфланд до кога е? Също така само кола ли участваше или може да се комбинират примерно фанта и кола?
Може Кола, Фанта и Спрайт 1.5L и 2L.
До 30.06.2020 е.
В магазина на "Пещерско шосе" в Пловдив бяха прибрали нещата за играта още в неделя сутрин. Много се ядосах, защото си останах с купените коли. На всичкото отгоре са с червени капачки. Simple Smile Ако някой има черно на бяло условията с периода на играта, моля да ми ги прати, за да се обадя на Кока-Кола и да се разправям.

Много ме е яд, че в момента не съм в София. Имам няколко останали бели капачки. Сигурно докато се върна, няма да мога да ги регистрирам или просто ще спрат да дават ваучери. Sad

Отново се опитах да въведа код на Прингълс. Този път съм с друг лаптоп и от друг IP адрес. Направих и нова регистрация. Пак забива и не става нищо. Има ли някой, който е успял да се регистрира с имейл в абв? Да не би да не разпознава този вид адреси?

# 1 735
  • гр. Кюстендил
Наскоро видях, че някой предложи МБ към А1 и ми стана тъпо, че хич не съм се сетила по-рано да ви ги предложа и аз... Та, ако някой има нужда - 2000мб предлагам, защото все си плащам онлайн. Може да ми драснете на лично, ако има първи желаещ - той си ги получава Simple Smile  
Редакция: МБ са подарени Simple Smile

Отделно благодарение на вас и аз си извадих торбата със събраните капачки и в събота, някъде на обяд аз и приятеля ми се сдобихме по 1 ваучер от Кока Кола. Малко кофти са го направили с това да е само 1 в поръчка, да са само продукти на Емаг... много изисквания, много нещо. Моя вече го оползотворих и ще ъпгрейдна мама с нова чанта Grinning

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 12:11 от Gabriella Danailova

# 1 736
В прингълс съм регистрирана с мейл от абв и с него спечелих награда.

# 1 737
  • София
Таня, правилата на Кока Кола/Кауфланд https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … a-cola-v-kaufland

# 1 738
Wienerberger Bulgaria
📢 GIVEAWAY! 📢
Бъди информиран за последните тенденции в строителния бранш и всички новини от Винербергер! 💻
Абонирай се за нашия бюлетин до 10.07.2020 г. и участвай в томболата!
☕️☕️☕️ 10 от вас ще спечелят специална награда: магическа чаша, с която да си пиете кафето, докато четете последните новини от Винербергер!
Абонирай се сега тук 👉👉👉 https://---shoretner923-2zLQOLC

# 1 739
  • Лясковец
Странно,регистрирах около 20 бели капачки от Тефал и все изписва грешен код.

Общи условия

Активация на акаунт