Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 293
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
И аз изрових от торбата 8 капачки и нищо 😆

# 1 651
Ходих до Метро Плевен, за да си взема кола (заради колелото) и имаше от новите коли за Емаг. Това вече не е толкова важно (щом приема старите), но добре са се сетили да заредят Simple Smile
Евридей се продават с комплект пясъчни пили, а не с метални кутийки - ето какво представляват (сега ще се напълня с пилички...):
Скрит текст:

# 1 652
Ходих до Метро Плевен, за да си взема кола (заради колелото) и имаше от новите коли за Емаг. Това вече не е толкова важно (щом приема старите), но добре са се сетили да заредят Simple Smile
Евридей се продават с комплект пясъчни пили, а не с метални кутийки - ето какво представляват (сега ще се напълня с пилички...):
Скрит текст:

И долу във Фантазия(Мол) има вече.Е,не точно.Докарали са им само два стека с етикет"Емаг".Хубаво е да си казваме къде има,понеже може да е временен бъг и да спре да приема старите🙂.

# 1 653
А някъде в правилата им пишеше ли дали ваучерите могат да се ползват с натрупване или всеки е за отделна поръчка?
Не очаквам да спечеля много (даже за един не съм сигурна, като знам как не ми провървя при Тефал), но това е важно.

# 1 654
Регистрирах код за кока кола за ваучер на Емаг от старите на Тефал и ми изписа грешен код. Явно не всички стари кодове стават.

# 1 655
Регистрирах код за кока кола за ваучер на Емаг от старите на Тефал и ми изписа грешен код. Явно не всички стари кодове стават.
Тези кодове, които съм регистрирала за Тефал ги отчита като грешни. Приема само нерегистрирани според мен.

# 1 656
Петя,онзи ден четох правилата по диагонал,но май в една поръчка може да се приложи само един ваучер🙁.

# 1 657
А някъде в правилата им пишеше ли дали ваучерите могат да се ползват с натрупване или всеки е за отделна поръчка?
Не очаквам да спечеля много (даже за един не съм сигурна, като знам как не ми провървя при Тефал), но това е важно.
7.1.3. Ваучерът е еднократен и неделим, което означава, че участникът спечелил ваучер може да използва ваучера изцяло и наведнъж при поръчка на продукт, предлаган от еMAG. В една поръчка може да бъде приложен не повече от един ваучер, като ваучерът се счита за изцяло използван след своето прилагане в поръчката. При ползване на ваучер и поръчка на стойност по-ниска от стойността на използвания за тази поръчка ваучер, не се връща ресто от стойността на ваучера. Към ваучера може да се доплати от Клиента сума с цел закупуване на продукт от Платформата eMAG, предлаган от eMAG съгласно т. 7.1. по-горе на по-висока стойност от тази на ваучера.
Това е много гадно, че може само по 1 ваучер на покупка.

# 1 658
Да попитам играта на кола със скреч картите в Кауфланд до кога е? Също така само кола ли участваше или може да се комбинират примерно фанта и кола?

# 1 659
  • Пеликания
Да попитам играта на кола със скреч картите в Кауфланд до кога е? Също така само кола ли участваше или може да се комбинират примерно фанта и кола?
Може Кола, Фанта и Спрайт 1.5L и 2L.
До 30.06.2020 е.

# 1 660
Имах 3 бели капачки от предишната игра( изхвърлих поне 20 ,не знаех че ще ми потрябват) разбира се всичките ги купих след като изтече играта и не се бях включила( за което много съжалявам), но ми даде че не печелят! Като цяло голяма скука и мрънкане и от никъде нищо! Вчера ми звъняха от колелото на пчеларя за награда, 5 минути докато се разберем. Забравили да отчетат че са ми пеатили наградата и ми искаха данните. Нали съм честна им казах че вече съм получила наградата( даже я подарих) още преди месец.

# 1 661
  • при късмета
Спечелих очила от кока кола във Фантастико. Даже ме питаха червени или черни да ми дадат. Взех бутилки с кодове за Тефал, дано ги регистрирам.
Имаше и щанд на Давидоф в магазина, при покупка на 2 кутии, табакера, при 3 една безплатно, имаше и раница на щанда, но за нея нищо не ми каза. Не съм и питала, че друго пуша
Изрових всички налични бели капачки с код, но ще регистрирам натам. На майка ѝ се развали кафемашината и вероятно това ще е покупката от Емаг. Тъпо са го направили по един ваучер на поръчка. Аз не съм им голям фен така или иначе, ама ще видим

# 1 662
Имах 3 бели капачки от предишната игра( изхвърлих поне 20 ,не знаех че ще ми потрябват) разбира се всичките ги купих след като изтече играта и не се бях включила( за което много съжалявам), но ми даде че не печелят! Като цяло голяма скука и мрънкане и от никъде нищо! Вчера ми звъняха от колелото на пчеларя за награда, 5 минути докато се разберем. Забравили да отчетат че са ми пеатили наградата и ми искаха данните. Нали съм честна им казах че вече съм получила наградата( даже я подарих) още преди месец.
И на мен вчера ми се обадиха от колелото на пчеларя да ми искат данни за доставка, и аз им казах, че са ми изпратили наградата преди 1 месец.

# 1 663
Морени ще имат игра от 01.08.2020г.

С 3 кода може да спечелиш мешка с плажна кърпа. С 9 кода може да спечелиш джобен фотопринтер Kodak.

# 1 664
И при мен играта на кола взе да приема старите ми капачки от Тефал- 16 регистрирани и нито един ваучер... жалко, че не може и да се използва повече от един ваучер, но като гледам и един да спечеля ще е чудо

Общи условия

Активация на акаунт