Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 390
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Гифт картата от зайците в категория "Онлайн магазини" ли се появяваше? Търсих през нощта, ама нищо не видях!
В категория "Книги и подаръци" и в момента я има.

# 76
  • Сливен
Спаркса не е показал все още печалившите. Simple Smile

# 77
Спаркса не е показал все още печалившите. Simple Smile
На предната страница прочетох,че са обявени и затова.Иначе не помня дали купих билети😂

# 78
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бях сега в кварталния магазин и на касата имаше топка на Барселона с автографи и слушалки безжични (красиви бяха Blush).Имаш много хора и не успях да питам как се печели.Някой да има идея за какво става въпрос?

# 79
От новия каталог на Лили Дрогерие https://www.lillydrogerie.bg/bg/katalog-01-06-30-06-2020, игри със скреч-карти или регистрации на касови бележки:
- Syoss - стр. 5
- Revolution - стр. 11
- Molfix - стр. 22

На Бочко и на Либрес вече бяха споделени тук.

Съветвам Ви обаче, ако се насочите да купувате продукти, за които следва да дават скреч-карти, първо да попитате на касата дали имат скреч-карти, съответно - и награди! На мен в Лили винаги ми се случва, след като платя и попитам за скреч-карта, да ми кажат: "Ами, не са ни доставили още..." или "Ами в момента разопаковаме новите пратки..." и дежурното: "Ами запазете касовата бележка и елате след няколко дни, тогава може би ще имаме/ще знаем..."

# 80
Ето ги рафтчетата от Вивре - те са доста мънички, не съм сигурна за какво са предназначени. Стават за малки саксийки, като на снимката им в сайта (много малки - почти транспортни)...

Долното беше изкривено при транспортирането, но го оправих с ръка (метални са и не много дебели).

# 81
  • София
Относно играта на Милка - малката награда как се разбира че печелиш?

# 82
  • Пеликания
Относно играта на Милка - малката награда как се разбира че печелиш?

Цитат
След успешна регистрация на една касова бележа, участникът ще разбере веднага дали печели малка награда.

# 83
  • София
Благодаря за новата тема!
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Снощи в 3 като съм проверявала за ваучери в колелото съм заявила ваучер за фудпанда, който не искам. Писах им на имейла, още нямам отговор. Някой в миналата тема сподели, същия проблем, но не помня върнаха ли му точките, ако може да сподели?

# 84
Благодаря за новата тема!
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Снощи в 3 като съм проверявала за ваучери в колелото съм заявила ваучер за фудпанда, който не искам. Писах им на имейла, още нямам отговор. Някой в миналата тема сподели, същия проблем, но не помня върнаха ли му точките, ако може да сподели?
На мен също ми се случи . И да върнаха ми ги

# 85
Честит празник на детето!
Честита нова тема!
Ще се включа в Барни, децата ги ядат. Прингълс никога не са ми давали награда, а съм участвала доста, май ще пропусна. Чакам сушард, имам малка надежда.
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 86
  • София
vannq88, благодаря за бързия отговор, а отговарят ли и връщат ли точките бързо или се чака?

# 87
Viva Mebel
3 часа ·

🔥 ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ 🔥

❗️ ПОСЛЕДВАЙ ПРОФИЛА НА Viva Mebel В INSTAGRAM И СПЕЧЕЛИ КОМПЛЕКТ ОТ ДВА СТОЛА МЕЛИНА И МАСА МИШЕЛ!

📜 Условия на играта:

⚠️ Последвай Viva Mebel в Instagram 👉 https://---shoretner923-35Ws5Pk @vivamebelbulgaria

Играта продължава от 1-ви до 14-ти юни! ☀️

🏆 #ЕДИН от всички последователи на Инстаграм страницата ни ще бъде изтеглен на 15 юни и ще спечели комплект от 🪑 два стола Мелина и маса Мишел!

🍀 Късмет! 🍀

# 88
Наградите от Vivre с кой куриер ги доставят?

# 89
vannq88, благодаря за бързия отговор, а отговарят ли и връщат ли точките бързо или се чака?
Отговориха ми на следващия ден и в същия ми ги върнаха, бързичко стана

Общи условия

Активация на акаунт