Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 443
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 270
Правя едно бързо включване без грам да защитавам Теа, защото няма значение за кого става въпрос в случая. Защо се коментира само отговора на Теа? Да, не е най-прекрасният, но коментарът? Значи влиза дама и публично прави хаплив коментар, намесва "химии," какво трябва да й се каже? Защото не е питала пиете ли еди си какво, как го постигате, анаболи ли, добавки ли... Влиза и пльосва сарказъм. Ами забелязала съм, че обиди и коментари за външен вид рядко идват от перфектно изглеждащи, ако въобще има перфектни. В този ред на мисли, защо някой, който едва ли толкова блести с нещо кой знае какво, е ок да изпльоска злобния си коментар, под снимка на профил, който ако не иска и не харесва, може и да не следи? И само ще напомня, че през цялото време на бременността на Теа, се натякваше от всички страни как тя не яде, за да има малък корем, как не било нормално в еди си кой месец да не й личи, как тренирала неправилно и т.н.

Това е моето скромно мнение. Не е права, но е просташки провокирана. Такива неща се случват и в реала и много дразнят. Ще изчакам да мине хайпа покрай нея, защото не очаквам хората да изглеждат идентично на бърза снимка с фен и на фотосесия за иг.

Едит: Сетих се да допълня, че е доста парадоксално да се задават въпроси кой как е станал известен, при положение, че се отделиха десет страници на факта, че човек може да изглежда по различен начин на снимки и за да се обсъди за н-ти път родословното дърво на Шопови и Минкови. Ами ето така се става известен и то доста бързо, предвид мащабите на страната и социалните мрежи.

# 3 271
Със същия успех да питам защо Тейчето не е отговорила интелигентно. Ако не беше на нивото на коментиращата, щеше да напише нещо доста по - смислено, докато тя подхожда точно като Полинария. Не чаткат влогърите, че сами се дискредитират, а простаци и тъпи коментари ще има винаги, въпросът е те дали и как представят себе си с отговорите си. В случая са на един акъл, или поне така изглежда.

# 3 272
Теа е звездна кифла,достатъчно сте написали за нея,с доста неща съм съгласна.
По повод поредната кампания,която съфорумка сподели:
Пепе да ражда,нали твърдеше,че е толкова лесно да си всичко-майка,домакиня,работеща..пей сърце.Да даде тя пример като многодетна.
На мен никакви глупави кампании,лозунги,клишета няма да ми накривят шапката,камо ли да ме "стимулират"да имам дете.Когато решим с мм и онзи горе е решил,тогава.Точка.

# 3 273
В помощ на инфлуенсърката 'разконспирирала' Зара- малко снимки на модели оригинал-копие Simple Smile   https://www.instagram.com/rosa_h_f/

# 3 274
Е вижте как се отговаря на коментар:
Скрит текст:

Линк към видеото:
https://youtu.be/TN2RzJTckc0

# 3 275
Е вижте как се отговаря на коментар:
Скрит текст:
Линк към видеото:
https://youtu.be/TN2RzJTckc0
Е вижте какво значи нагла пикла.
Бях на косъм да ме удари такава, добре че осъзнах, че не гледа пътя и пешеходната пътека, на която стоях.
Още неща мога да кажа, но ще стане грозно.

# 3 276
Тази нямам идея коя е, но бих й отвъртяла 2 шамара с чиста съвест и то без униформа. Интересно на 20 години какъв опит има - може би е тираджийка и не слиза от камиона. Е такива убиват хора навън.

# 3 277
E, все пак тази кифла открито заявява, че е “за” аналния секс, въпреки че едва ли си е “виждала” аудиторията. В страниците назад пуснах скрийншот с отговора ѝ. В момента продава турски парцали, които обявяваше, че са шити в България.

# 3 278
И Има видео със съвети как да се прецакват продавачите в Алиекспрес, за да излезе покупката безплатна Grinning

# 3 279
По време на извънредното положение, една стигна до Нова ТВ, с наглите си нахакани демонстрации как бягат от "куки," за да се качат на Витоша. Тая няма да я отразя въобще и бих съветвала всички съфорумки, даже направо бих помолила, хич да не се навърта трафик на подобни. Споделеното от Уелкъм и този отговор са абсолютно достатъчни, за да е cancelled.

# 3 280
Видеото и'може да се докладва за "опасни и вредни действия" ,иначе съм я мяркала,но ми е много лигава.

# 3 281
По време на извънредното положение, една стигна до Нова ТВ, с наглите си нахакани демонстрации как бягат от "куки," за да се качат на Витоша. Тая няма да я отразя въобще и бих съветвала всички съфорумки, даже направо бих помолила, хич да не се навърта трафик на подобни. Споделеното от Уелкъм и този отговор са абсолютно достатъчни, за да е cancelled.
Tsvetifit е това..или нещо подобно й беше профила. Има и ютуб канал за фитнес и здравословно хранене.

# 3 282
Направих грешката да пусна на НиколчИ вечерната рутина...
И аз направих тази грешка.. 😁 Това момиче колко продукта си наклепа на лицето, не успях да ги преброя.Аз на нейните години само един крем ползвах 🙄

# 3 283
Тази е много тъпа. Хич няма да й отварям профила да й въртя трафик. Иначе те всички се снимат докато шофират, което мен много ме дразни. Не е редно, така дават много лош пример на аудиторията. Въобще не е ок да си ровят в телефоните дори и да чакат на светофар или в трафика, да не говорим, че някои го правят и в движение.

# 3 284
Определено филтрите , които ползва Коца придават такъв вид на косата ѝ
Тук е в лайф
Скрит текст:
Тук е снимка с филтър
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт