Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 441
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 285
По твоята логика, не трябва да има интерес към никой влогър, блогър, инфлуенсър и т.н.,защотос нищо не са се прочули. Останалите, които ги обсъждаме тук с какво са се прочули?
Логиката ми съвсем не е тази и ти си доста далеч от осмислянето ѝ.
Аз не виждам коя е нишата на Теа, нито точката ѝ на отлика от останалите, за мен тя е жена на мъжа си и дотам.

# 3 286
В никакъв случай не оправдавам шофирането и използването на телефон, но ми прави впечатление, че тази Натали се вживява на някакво youtube ченге, не за първи път се кара така на колежки. Останало ми е нещо в съзнанието за нея, че вдигна панаир заради два, три коментара в темата за нея, които не бяха нищо кой знае какво даже 🤣

# 3 287
По твоята логика, не трябва да има интерес към никой влогър, блогър, инфлуенсър и т.н.,защотос нищо не са се прочули. Останалите, които ги обсъждаме тук с какво са се прочули?
Логиката ми съвсем не е тази и ти си доста далеч от осмислянето ѝ.
Аз не виждам коя е нишата на Теа, нито точката ѝ на отлика от останалите, за мен тя е жена на мъжа си и дотам.
И като е жена на мъжа си, кво ти е чудно, че я обсъждаме. Тук всичките ги обсъждаме. Подмини и толкова, на тебе като не ти е интересна на други явно е.

# 3 288
Ау какъв тон!
Ако всяка каже на друга какво да и да не коментира, ще стане излишно изобщо да се изразява мнение. Както Crystal трябва да подмине мнението ти, ти същото може да го направиш с нейното. Излишно заяждане.

Чакам Попова да качи клип, че тя поне държи на график..

# 3 289
Ау какъв тон!
Ако всяка каже на друга какво да и да не коментира, ще стане излишно изобщо да се изразява мнение. Както Crystal трябва да подмине мнението ти, ти същото може да го направиш с нейното. Излишно заяждане.

Чакам Попова да качи клип, че тя поне държи на график..
😀😀😀 Какъв тон? Как го чу?

# 3 290
И като е жена на мъжа си, кво ти е чудно, че я обсъждаме. Тук всичките ги обсъждаме. Подмини и толкова, на тебе като не ти е интересна на други явно е.
Личи ти че си от скоро в темата.
Апелът ми беше да се пише на лични за прословутата снимка, защото пост след пост "дайте снимката" си е спам. След като притежателката на снимката има съображения да не я публикува тук, може просто да ѝ се пише ЛС, а не всяка любопитна душа да спами как иска да види снимката. В допълнение на моя апел за прекратяване на спама споделих и впечатленията си за Теа и учудването ми с какво предизвиква този интерес. Не съм молила да спре да се коментира - Теа (Тея?! Не знам как ѝ е името, извинявам се) си е влогър и коментари за нея са напълно уместни в темата, не и излишният спам, за който вече се аргументирах.
Прекрасно знам как да игнорирам коментари за личности, които са ми безинтересни и винаги се съобразявам с това. Надявам се след тези напоителни обяснения от моя страна разбра кво имам предвид.

# 3 291
  • Стара Загора
Прецъках новото видео на Гера - с повечето горни дрехи сутиенът ѝ беше на показ. Да не е някоя марка, че и той трябва да се вижда...
Скрит текст:

# 3 292
Стил и класа!

# 3 293
Ахаааа...гледах видеото на Гери и сега разбирам. Тя е пазарувала от Зара и показва, че си е купила някои неща, които са всъщност алтернатива на "брандови" продукти.
Извинявам се тогава, защото от сторито останах с грешно впечатление.
И между другото в това видео изглеждаше доста добре.

# 3 294
Скрит текст:
Прецъках новото видео на Гера - с повечето горни дрехи сутиенът ѝ беше на показ. Да не е някоя марка, че и той трябва да се вижда...
Скрит текст:
Тез модерни потници от снимката вляво стоят добре единствено на Rosie Huntington-Whiteley. И на мен ми харесват, но за съжаление ще ми седи по същия начин като на Гера.

# 3 295
Обвинихме я, че е без цицодържател и тя да покаже, че има. Не прави никак добра реклама на тези дрехи, за друго не знам.

# 3 296
Скрит текст:
Скрит текст:
Тез модерни потници от снимката вляво стоят добре единствено на Rosie Huntington-Whiteley. И на мен ми харесват, но за съжаление ще ми седи по същия начин като на Гера.
Аз пък за пръв път виждам да стоят зле на някого и това е Герганa Grinning Всяко второ момиче има такива, Валери ги нарича "вечното присъствие".

# 3 297
Аз от тия потници/бодита имам три и много се харесвам. Ахахах
Отделно на много момичета съм ги виждала, пак добре стоят. Само на Гера нещо...

Тая с телефона, докато кара, че е зле, зле е, ама тази Натали/Наталия е много злобно парче и явно се изживява като последна инстанция, и клипове съм и’ пускала.

# 3 298
Попова с ново видео какво носи в плажната си чанта. Бях сигурна, че щом снима такова тъпо (за мен) видео, е в партньорство...с авен е.
На 30 секунда вече чуваме любимото "иии дааа"

# 3 299
Идвам от видеото на Мария Андреева.
За пореден път ще го кажа това момиче според мен е най-симпатичната и естествената сред влогърките. Много ми харесва във всяко видео.

Галка май снима нещо с moiatakozmetika в Пловдив.

Потниците са доста удобни, а всъщност създават и много добра визуална измама, че бюстът и по-голям. Имам два черен и бял и стоят много по-различно, а аз съм с малки гърди. Когато се коментираха гърдите на Пепе дадох пример, че с подходящ сутиен (за този потник той е бриджитка) и този потник се създава чудесна илюзия за голям бюст.

Общи условия

Активация на акаунт