Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 438
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 300
Пуснах клипа на Гергана да видя по-добре прословутите потници и, както винаги, преди да започне, трябваше да изчакам да изтече реклама. Рекламата беше новото видео на Антоанет Попова Joy

# 3 301
Гергана с това ли се издържа?

# 3 302
Не съм получавала въпросната снимка на Теа,но както и да изглежда,си имам едно наум,че телефоните/камери винаги слагат 5-6кг отгоре.Отделно и е въпрос на поза,светлина..Теа за мен всякак е красива и в лице,и в тяло,макар да имам съвсем друг тип женско тяло,което наистина харесвам.
Тънка талия,ръце,пищен бюст,голямо дупе и широк ханш - Hourglass body shape

Популярна е покрай Наум като човек от екрана и дете на този и онзи.За многото абонати и интерес към тяхното семейство,Теа няма големи заслуги.И двамата демонстрират едно такова високомерие "Къде сме ние,къде сте вие" и може би основната причина да не са ми любимци.Гледам ги от време на време,поне са разтоварващи.

# 3 303
Гергана е доста ниска, а голяма част от дрехите са конструирани да стоят добре на средна висичина жени/мъже. В частност и дрехите Зара. Поради ниският и ръст деколтето на потника става по-дълбоко, отвора за ръкава пада по ниско и съотвено се подава сутиен.
Внимателен подбор и ще си намери бранд с подходящи за нея кройки.
Преди години имах подобен проблем. Бях висока и слаба и много трудно си намирах дрехи, които да ми стоят добре.

# 3 304
Olive's  Вranch сe прибира в България и е пуснала ново видео.

# 3 305
В помощ на инфлуенсърката 'разконспирирала' Зара- малко снимки на модели оригинал-копие Simple Smile   https://www.instagram.com/rosa_h_f/

Много добро, мерси за линка!
Харесвам много и diet_prada на същата тематика, напоследък имат и по-обширни теми освен копирането, за етиката на марките, алчността и лицемерието във фешън индустрията като цяло.
Иначе от твоя линк набързо открих и нещо, което наскоро купих от Зара и за жалост e грешния размер, та май ще се разделим, идея нямах, че е на D&G идеята 😂:
Скрит текст:

# 3 306
Изрязани са доста и дори на по-дълъг торс ще дърпа надолу и пак ще се подава сутиен. Или трябва сутиена да е по-подходящ и също изрязан, или потника да се носи без такъв /каквото понякога правя аз/. Плътен е, така че бая студено трябва да ми е, за да проличи Grinning Отивам да видя Гането какви дрехи показва толкова

Едит: Ох, започваме силно, искала чехлите на Ив Сен Лоран, но взела Зара. Милата❤ ...

Едит 2: Зара не дава ваучери на бг инфлуцки и лузърки, нито праща дрехи, така че тоя ваучер явно Гането се е бръкнала, за да го вземе /или е бръкнала в джоба мъжа на сестра си/ ИЛИ изобщо никой няма да го спечели и е парлама, за набиране на абонати, не би се учудила..

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 21:51 от VanillaPumpkin

# 3 307
Diet_prada и аз следвам, сега последвах и Rosa.

# 3 308
Споделям един младеж, с който се забавлявам тия дни. (Хапче в душата)
https://m.youtube.com/watch?v=YQl75oedp1M
Още по пестелив и от Деса Пеева. Цяла година снима с една и съща риза. Живее в панелка със соц мебели, но си е купил хубав стол и зелен екран и после си монтира за фон  обзавеждане.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 22:06 от Why not?

# 3 309
Аз ли бъркам нещо или Валерчето сподели вчера в стори, че видеото от сряда се отлага за днес. Аз видео нещо не виждам. Rolling Eyes

# 3 310
Аз ли бъркам нещо или Валерчето сподели вчера в стори, че видеото от сряда се отлага за днес. Аз видео нещо не виждам. Rolling Eyes
Валери има други, по- важни и големи проблеми. Чуди се дали да яде паста, след като е с бяла блуза?

# 3 311
Ясно защо се бави влога. Тя докато се реши за пастата ще се умори! 😂

# 3 312
Герка честно ли се прави на много маркова и после пазарува от Зара? Колкото до ваучера. Каза, че е с лични средства.

На Попова видеото ми беше скучно. Не обичам спонсорства, особено за козметика. Показват им опаковките и евентуално описват консистенцията. Поне да бяха пробвали, да изкажат мнение. Снимат си рекламата и това е. Не знам кой ще се повлияе от това. Иначе специално за Авен съм проучвала, че слънцезащитите са им хубави. Даже мисля това да е следващата ми, като ми свърши тази за лице.

Някой беше изкоментирал, че Полина прилича на една от сестрите на Пепеляшка. Точно в десетката! А, някак странна е усмивката й без зъби. Сякаш не се побират в устата й. Стои много неестествено.

Валката я гледам за забавление. Няма такава, честно. Не я виждам, ако един ден влогърството умре и трябва да работи редовна работа. В нашия офис няма кой да изтрае тази медуза. Иначе тялото й е доста разпуснато. Сякаш няма талия. Според мен краката са й дълги, поне така изглежда на видео, не само на снимки.

Омръзнаха ми коментарите за Тейчева. Уж безлична, а много време й отделихте

Пепе ми е все по-захаросана.

# 3 313
Омръзнаха ми коментарите за Тейчева. Уж безлична, а много време й отделихте
И на мен ми е досадно, когато по 10 страници чета за Ели и Майкъл, но нищо не казвам, нали?

От темата "Звездни компромати"
Не им е лесно на родителите на фенчетата Joy
Всички, на които не ви се е наложило да имате вземане-даване с разни инфлуенсъри, палете свещ и се радвайте! Joy Заради дъщеря ми съм поръчвала разни дрехи от нечии мърчове, па книги, па шишета, па и по срещи съм се влачила и съм търчала да я снимам с нейни идоли. Сега си прави устата за суитшърт на неква Валери, но й казах, че категорично отказвам да давам пари заради тая коза. Тотален ужас.

# 3 314
  • Варна/Амстердам
Няма да се учудя, ако Гането лъже за гивалея. Всяка първа нейна дума е лъжа. По-пресни такива са, че ще си оправя зъбите и видео колаборация с Десислава Стоянова, която така и не видяхме (освен краткотрайно присъствие във влога). Изглежда, че има нужда от нови абонати и затова се опитва да привлече такива с поредния й лъжовен гивауей.
Между другото, когато следвах Валери в инстаграм, правеше впечатление, че лЯйква всяка снимка от СефорА, Джефри, Too Faced, Rihanna и т.н. Ход, който генерира нови абонати (когато харесам някоя подобна снимка, забелязвам, че получавам нови последователи).

Вечно изморената Валеринда пак е на почивка, а нейния лакей Мрънтин (Хорас) се чуди на кое коляно да застане, за да изкара крачето й метър и осемдесет.

Общи условия

Активация на акаунт