Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 163
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 810
оф, заради вас си пуснах Тейчеви, много са досадни и дразнещи. Вечно мрънкащи и двамата, един такъв..странен изказ, уж млади хора, ама ..лишени от кой знае колко интереси, извън фитнеса. Кадрите с дрона ми харесаха. Но мисля, че много насериозно са се взели и двамата. Теа я помня от инстаграм преди да реши да става инфлуенсър, беше красиво, младо момиче, изглеждаше скромна. В момента, в който напусна работа и се вживя в ролята на гадже на сина на баща си, нещо коренно си промених мнението.
Аааа... и направо ми бръкнаха в здравето с фитнесчето им, бързата тренировчица..и следващ кадър пържените картофи. Ми мерси ви на инфлуенсването! Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:51 от Не се сърди, човече

# 3 811
SatisfiedОхх снощи като видях на Гергана снимката и веднага си представих, таз мома как чака някой младеж на сгляда да му прави еротична изненада в този вид в полутъмна стая. Съчетавайки в себе си изкусителка-интелектуалка-познавачка на афродизиаци Satisfied и като светне лампата Герка го посреща с този поглед и репликата "Стой, че ми трябваш". После що зачестявали инфарктите на млада възраст.

# 3 812
  • Някъде там
SatisfiedОхх снощи като видях на Гергана снимката и веднага си представих, таз мома как чака някой младеж на сгляда да му прави еротична изненада в този вид в полутъмна стая. Съчетавайки в себе си изкусителка-интелектуалка-познавачка на афродизиаци Satisfied и като светне лампата Герка го посреща с този поглед и репликата "Стой, че ми трябваш". После що зачестявали инфарктите на млада възраст.
🤣🤣🤣
Задавих се от смях.
Единствено качеството им е хубаво за гледане при Тейчеви.

Лора с кеф си гледам аз за травъл клипове.
Сега качва от Гърция.

# 3 813
Когато свободата се превърне в свободия, а толерантността в толерастия, няма как да се избегнат негативни последици. Това по повод американските ютуб драми. Малко трябва да затегнат регулациите за допустимо съдържание онлайн.

Галя и Моята козметика да не се окажат като Сюзън Яра и марката, за която беше „разбрала от ПР пратка”, пък all of a sudden се оказа, че е съсобственик.. Агресивна реклама, евтин вид на кутията, предвид цената, материала, дизайна, нещица с огромна надценка, които не знаеш дали ще ти паснат като цветове, състав, текстура и т.н. Въобще не знам на днешното пазарно разнообразие за кого е тръпка такъв риск от набутвация.

Тук няколко дами споделиха лош опит със сайта, за сметка на това Галя на има няма две седмици получава кашони с пратки от там. Еми не ми се връзват нещата.

# 3 814
Предвид винаги изпипаните нокти, коса, дрехи, грим и т.н. на Галя, не мога да поварвам как се е съгласила да пуска тази кутия в този супер евтин вид с нейно име. Изобщо не ми хареса нито опаковката, нито продуктите... нещо не ми изглежда изпипано и естетически красиво..

Едно време наша Валери имаше едни ластАчки и диадеми? Къде останаха? 😂 мина ли й мерака? Grinning

# 3 815
От инфлуенсърите-козметички любима ми е Дони Чачова. Винаги е облечена в някакво ансамбълче. От къде ги намира, не знам.

# 3 816
.......
Едно време наша Валери имаше едни ластАчки и диадеми? Къде останаха? 😂 мина ли й мерака? Grinning
А дано, но едва ли.

# 3 817
Ганка си е взела куче, но така и не го показа. Превъртях видеото. Сложила иначе емоджи на майка с бебе на заглавието, за кликбейт отново. Ако се окаже, че няма и куче, това момиче е болно. Чак ме е страх да ѝ отварям инстаграма от всички секси снимки.

# 3 818
Чачова същата Батинкова. Joy

# 3 819
  • София
От инфлуенсърите-козметички любима ми е Дони Чачова. Винаги е облечена в някакво ансамбълче. От къде ги намира, не знам.
Тази не беше ли някаква мисис нещо-си? Каква козметичка е станала?
Изгледах Тейчеви и, честно казано, пак не разбрах от какво толкова са изморени. Наистина щеше да е хубаво да дадат повече полезна информация за мястото, на което са - дори и записан само войсоувър пак щеше да е доста полезно. Иначе видяхме как се въргалят на ратановия диван на терасата и как се търси фитнесче.
Гането е доста крийпи, цялостното и излъчване хич не е секси.

# 3 820
Ганка си е взела куче, но така и не го показа. Превъртях видеото. Сложила иначе емоджи на майка с бебе на заглавието, за кликбейт отново. Ако се окаже, че няма и куче, това момиче е болно. Чак ме е страх да ѝ отварям инстаграма от всички секси снимки.
Скрит текст:
тук бебе ли държи?

# 3 821

Кой е този вторият член на семейството първо, за който говореше тя? Още него не е показала, а вече крие и кучето. Или има шизофрения и това е другият човек в нея. Ебаси кукувицата.
П. П. И държи клечките за суши наобратно. 😂😂

# 3 822
Хората в коментарите са избухнали, че е бременна..защо ли..
Честитят й,че ще става леля и тя им благодари...а казва, че сестра й не е бременна.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:52 от Не се сърди, човече

# 3 823
Новият член ще да е въображаемото куче. Ако вземе померан.... 🤣🤣🤣
Обаче никой не коментира на Гана книгите. Погледнах няква снимка преди тази от вчера и заглавието на главата беше "като разберете, че не можете да се харесате на всички, ставате по - силни" sort of.
Гана има поглед за милиони.
Тейчеви за мен са недорасляци, решили да станат готини млади родители, ама без да се отказват от нищо. Същата визия и жаргон на непораснали кул хора, които по-скоро виждаш на сърф и сноуборд с ярки снимки, отколкото до кошара. Кристално ги виждам как един ден ще пият с приятелите на щерка си.

# 3 824
В последното видео каза, че за жалост не е бременна...
Според мен няма мъж, но ако има ми е жал за Гана. Изглежда, като да е на разположение на някой в стил Капитанова.

Общи условия

Активация на акаунт