Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 192
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 795
Скрит текст:
Здравейте бг мами , гледам никъде не сте обсъждали Галини . Интересно ми е какво мислите за този търтей , който по цял ден ходи от кафе на кафе и по моловете и после в пустия си канал , който има главно кифли и пишат там такива казва ,че нямала никакво време и постоянно имала работа . Мисля си че Галини прекалява с нейните изцепки . Помян когато се хвалеше с парацалките от Италия за по 10 евро , дето ги е купувала от разпрдажби , които седят в кошове , а някои дрехи дори имат дефекти по тях . Е тогава беше най смешното когато беше написала шопинг в Италия . Какъв шопинг за по 10 - 20  евро дрешката или чантата дето се фукаше , а нямаше нито една дрешка на тези световните брандове . Не стига ,че тая къща където снима клиповете не е нейна , най вероятно и джипа  ,който кара не е неин , ами предлага и някаква китайски шит като козметика . Галини е мейд и чайна и всичко около нея .

Гамбино, ти възкръсна! Чакай да се ощипя...
Това горе вече сме го обсъждали до втръсване, някаква нова информация да имаш за Галка? Stuck Out Tongue

# 3 796
Дали Чао-Чао ще бъде пак натирен на хотел? Последният път беше отседнал в "Хилтън", едва ли по негово желание. Wink
Не го виждам по друг начин. При Джовани ще станат дядовата ръкавичка иначе. 🤣

* Коя е Галини?
Галя инфлуенсърката

# 3 797
  • Някъде там
Дали Чао-Чао ще бъде пак натирен на хотел? Последният път беше отседнал в "Хилтън", едва ли по негово желание. Wink
Пепа нали са в Балчик ?
Децата не са с тях.
Преструктуриране му се казва...
Фичката идва при Джовани и децата.Хранят го, поят го и си го пращат по живо по здраво....🤣

# 3 798
Скрит текст:
Здравейте бг мами , гледам никъде не сте обсъждали Галини . Интересно ми е какво мислите за този търтей , който по цял ден ходи от кафе на кафе и по моловете и после в пустия си канал , който има главно кифли и пишат там такива казва ,че нямала никакво време и постоянно имала работа . Мисля си че Галини прекалява с нейните изцепки . Помян когато се хвалеше с парацалките от Италия за по 10 евро , дето ги е купувала от разпрдажби , които седят в кошове , а някои дрехи дори имат дефекти по тях . Е тогава беше най смешното когато беше написала шопинг в Италия . Какъв шопинг за по 10 - 20  евро дрешката или чантата дето се фукаше , а нямаше нито една дрешка на тези световните брандове . Не стига ,че тая къща където снима клиповете не е нейна , най вероятно и джипа  ,който кара не е неин , ами предлага и някаква китайски шит като козметика . Галини е мейд и чайна и всичко около нея .

Гамбино, ти възкръсна! Чакай да се ощипя...
Това горе вече сме го обсъждали до втръсване, някаква нова информация да имаш за Галка? Stuck Out Tongue
Възкръснах и съм тук време е  вече рептилите да си отидат  . Скоро време ще има информация за Галини .

# 3 799
Ооо gambino, ти се завърна Joy Чети чети, обсъждали сме я.

# 3 800
  • Някъде там
Ооо Гамби, я кажи ще си купиш ли от на Галчето кутийката ?

# 3 801
Ох, един ден не влезнах и не мога да ви смогна!
Спрямо Елица и пръстена- аз също нямам такъв, но наричам майката на приятеля ми “майче”, а родителите ми казват за мен и него “децата” съответно мисля, че е до въпрос на уважение и прием на човека в смейството. В нашия случай има ипотека от 25 години, пръстена бледнее пред този подпис, но аз както и 99% от жените определено ще се зарадвам страшно много на пръстен, но уви мм е на мнение, че е просто формалност и като гледам ще си остана с чакането 😂😂 Ели е ясно, че иска ама такъв й бил късмета, но и в крайна сметка един пръстен не променя това дали е сте 5 години заедно или 50.
Мама Birch ми прилича страшно много на моята свекърва и ме радва страшно много!

Темата Пепе, за мен тя се промени коренно с Фифи и вече (поне за мен) е тази която беше в началото и ме радва страшно много

Рекламите са неизбежни, в крайна сметка и най-вече в Бг само видеа в ютюб не докарват кой знае какви доходи, че да живеят само от това. Аз подминавам рекламите и това е, пробвам се да се поставя на тяхно място въпреки, че да, нескопосаните реклами са дразнещи, но пък и не гледам чак толкова Тейче и Наумче 😅

# 3 802
Ооо Гамби, я кажи ще си купиш ли от на Галчето кутийката ?
Ти шегуваш ли се . Тя така се подиграва с всички , а аз да и купувам китайските илачи за по 1 $ ар ю ок ? Галини е доста хитра като подмами кифлите с евтината козметика и сега ще има печалба .

# 3 803
О, Гамбино, привет!
Значи правилно съм те познала, че си ти, преди няколко месеца в YouTube, когато имаше коментар, че Галя си е купувала парцали от кошове в Италия. 🤣
Къщата не е нейна, колата не е нейна, е питам, аджеба кой ще си даде къщата и колата някой друг да ги ползва и да ги снима?!? Аз карам скромен Голф, набор на тазгодишните абитуриенти, и не го давам да ми го карат, пък какво остава ако имах Лексус 🤣🤣🤣
Поне се посмях, ако не друго.

# 3 804
Имам дежа вю с тези "Галини", неграмотния изказ, някаква автокъща и разни заплахи, това помня от предния път Grinning
Чета за Амая мада фака...Сериозно ли?! На фона на всичките претенции за образовани, интелигентни млади хора с по няколко образователни степени, какъв е този изказ? Аз съм по-малка и от Наум, и от Тея, но считам за много просташко да говориш по този начин, още повече по отношение на собственото си дете. Тези двамата вярно ще си делят първото място за най-неприятен инфлуенсър с Полина, изместиха Гергана от върха, а това не е никак малко постижение.
На Гергана ужасната снимка с шоколада дори не знам как да я коментирам. Има жени, които не притежават никакъв сексапил, Гергана е една от тях и е време да го разбере и да престане да се опитва да се прави на изкусителка, каквато не е и няма да бъде.
Показаните тоалети не са чак толкова лоши, но тези обувки с обли носове са като детски сандалки и спомагат за цялостното детско излъчване.
Пепе и на втората показана снимка изглежда чудесно, тази жена сяка разцъфтя! С филтри или без, личи си че изглежда по-спретнато и женствено, а това заслужава похвала.

# 3 805
Човекът има някаква фиксация, направо бие на столкър.

# 3 806
Тези фиксации са много опасни, винаги съм се чудила на влогърите как успяват да се предпазят от такива психопати, защото в интернет е пълно с такива.

# 3 807
Тъкмо се чудех от къде ми е познат Гамбино Joy

# 3 808
Гергана за каква 'крачка' говори като погледа й е същия като на всеки друг, който прави поредната си снимка в опит да изглежда добре на нея. Аз съм със същите изцъклени очи ако ме накарат да се снимам повече от два пъти ей така, нагласено ...
И що за глупак чете гол, увит с юрган и ръсещ шоколад по книга? Аз такъв четящ не познавам, дори кифли, четящи само Космо си ги пазят много, защото са подходящи за снимки.

Тейчеви ме отказаха на 'ня'а нещо-си'. Три пъти съм ги пускала и ми лъха яко на комплекси и опити да се представят в светлина, която им е крайно нетипична в реалния живот ...

Хареса ми косата на Ивана и бих си поръчала продукта само заради кадрите й Hands V

# 3 809
И аз съм блокирана от Гергана, незнайно защо, нямам спомен да съм и писала Simple Smile А исках да и напиша да продължава, може и да стигне Капитонова някой ден, и тя до неотдавна е снимала надупени снимки в блестящи дрешки, пози до нечия кола, снимки с приятелка на шампанско в Дубай (което си бие на работен ангажимент).
Има ли някакъв приятен травъл блог, български? Валери изглежда много добре, както и местата, които посещава, но нейното е тип личен дневник.

Общи условия

Активация на акаунт