Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 181
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 960
Тъкмо похвалихме Пепи, че си е пооправила стила...
Скрит текст:

# 3 961
Май София не й влияе много добре в стилово отношение.  Да се изнася към Бургас.  Grinning

# 3 962
  • Някъде там
И аз го видях това стори преди малко и ми направи лошо впечатление. В началото ми беше интересно да видя какво ще покаже, но сега гледам едно и също всеки ден. Отношението е доста тъпо, ако в съобщението към Севи няма хвалби. Вървим към ънфолоу, мда.
Ако няма хвалби тя просто не отговаря. Някои дори не ги чете. Други чете и пропуска...
Аз споделих какъв експеримент си направих с нея.

Малко на Пирито ми заприличва...
Всичко мога всичко знам...

# 3 963
  • София
На мен ми харесва и на тази снимка Пепе. Само предното стъпало й е излязло много дълго заради ъгъла.

# 3 964
Севито се взе много бързо насериозно и това няма да и направи добра услуга.

# 3 965
На мен ми харесва и на тази снимка Пепе. Само предното стъпало й е излязло много дълго заради ъгъла.
Айде сега заради ъгъла. ВалериЕто ги дърпала, а на св. Пепа всичко е заради ъгъла или светлината. Joy

# 3 966
Тъкмо похвалихме Пепи, че си е пооправила стила...
Скрит текст:
Антоанета докато я похвали човек и опровергава похвалата. Какъв е този тоалет, изглежда все едно е излязла с домашните дрехи, само пеньоар на дребни цветчета липсва като връхна дреха?!

# 3 967
  • София
Айде сега заради ъгъла. ВалериЕто ги дърпала, а на св. Пепа всичко е заради ъгъла или светлината. Joy
Все ми е едно дали ги е дърпала, ако е, е прекалила. И за Валери ми е все едно, тя се загрозява с това дърпане, за мен има хубаво тяло и хубави крака и е безсмислено да го прави.

# 3 968
А Валеринда днес през оси и скакалци е преминала, за да си направи няколко снимки. Какъв стрес, какво чудо!

# 3 969
Като чета какво се пише тук и какви снимки се споделят се чувствам истински поласкана, че Гери-гучито и Кралицата са ме блокирали и не виждам публикациите им.🤣🤣🤣

# 3 970
Пепе има широк крак в предната част (и аз съм така и я забелязах) и най-вероятно тези остри обувки са с поне номер по-големи, за да й станат на иначе малкия крак. Иначе дали си дърпат краката двете с Валери не знам, аз съм човек, който и снимка на трикрака мадама да види, пак ще повярва, че е реална. Хич не ги разбирам и разконспирирам тези обработки.

# 3 971
А пък на мен днес ми беше щастливият ден - видях кака ви Поля на живо 🤭 и честно казано, на снимките и видеата изглежда доста по-добре в лице. Иначе е слаба и ниска, представях си я по-висока.

А Наумчеви рекламираха ново видео днес или вчера - за последния влЬог от Гърция ли идеше реч, че той не беше толкова нов?

# 3 972
Ееей клийнърката я бях забравила. Пак чисти котлоните... За някое партньорство д лидъл ли драпа, ми се струва? То са едни тагвания, едни прехласвания по обикновена сметана за кафе - 12(!) %
Едно кашенче да вземат да й пратят най-накрая, какво се правят на интересни тез от лидъл...

Edit: Поля и аз съм я виждала, но много отдавна, още като беше модерно да киснат с часове в "ХлеБар" на Оборище. Със сигурност беше седнала с Елица ( напълно неизвестна за мен тогава) и с още някое девойче, може и Пепе да е била, ама бях заета да си дърпам кучето ми да не им отмъкне нещо от масата. Та тогава тя ми беше визуална позната и на живо чертите й са една идея по-остри в сравнение със снимките й.

# 3 973
Тези обувки в момента са много актуални, но и много грозни. От чисто любопитство пробвах такива и се ужасих като видях в какви плавници се превърнаха ходилата ми. На всичкото отгоре са супер неудобни.

# 3 974
  • Варна/Амстердам
А Валеринда днес през оси и скакалци е преминала, за да си направи няколко снимки. Какъв стрес, какво чудо!
Валериана Джоунс и нейните снимкови саможертви. Хорас сигурно е държал камерата в едната ръка, а с другата е пръскал с Райд против летящи насекоми, за да не се разпищи Кралицата. 😁

Общи условия

Активация на акаунт