Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 200
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 135
Чистещата ми изскача отвсякъде, като гледам как активно я споделят в сторита почвам да се чудя нашите инфлуенсърки не са ли чистели преди това. За протокола, мразя да чистя и затова процедирам точно като нея - всеки ден чистя конкретно нещо вкъщи, за да ми се разпределят и да не го усещам. Ще изляза и аз една чистофайница без да съм подозирала Joy
Не знам какво наскачахте за пръстена на Николчето. Млади хора, които вероятно са наринали  пари в кафенето, защо трябва да затваря хилядарки в някакъв глупав пръстен? Тя си го харесва, ще си го носи с удоволствие. Не я виждам с класически годежен с камък - ще стои малко смешно. Като перли с тениска.
Друго ме мъчи обаче - на мен ще ми е смущаващо някой да ми приготвя каквато и да е напитка с тези ноктЯ. Брр.

Какво стана с драмата на Филяка и Киро?

# 136
На Джаклин Хил първият годежен пръстен беше някакъв евтин, после й купи е$$$$$ грамадния диамант. Не че това им помогна много.
 Пръстенът е младежки, готин, не е баш годежен, ама това да им е кахъра. Ноктите самного по-притеснителни.😁Тя си го харесва, въпросът е какво седи зад него. За мен на 20 това е най-безумното решение, но...
И аз това се зачудих. За какво им е сега да се правят на 'големи', да се напъват да са в сериозна връзка и да имат 'собствен бизнес' ? Не знам тя учи ли нещо или само моделства? И какво е това превъзнасяне, че поддържала 3 акаунта и развивала онлайн?!
Искам да кажа, че по-нормално звучи да си работи човек, отколкото да го изтъква като нещо необичайно.
Бързо ще им омръзне, а могат по-добре да използват младостта си Wink

# 137
И за мен е излишно коментирането на пръстена по този начин. На мен ми харесва, може би защото съм чалната на тема бижута, със сърцевидни елементи. Макар и този да е прекалено захаросан за мен. И защото ми е все тая колко трябва да струва годежния пръстен, не съм Кари Брадшоу (тя ли беше?) да държа пръстенът да струва три заплати. Даже аз само халка имам.
Да не говорим, че на различните хора бижутата стоят различно. Пръстенът е нежен, но с нейните груби, орлови нокти се губи сякаш. Нищо му няма на пръстена иначе.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 10:36 от Анонимен

# 138
То момичето може и да е "намекнало" кой пръстен иска, явно предложението не е било велика изненада. А и за мен това е много по-приемливо, отколкото половинката да я изненада с нещо, което тя няма да носи и харесва.

# 139
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И за мен е излишно коментирането на пръстена по този начин. На мен ми харесва, може би защото съм чалната на тема бижута, със сърцевидни елементи. Макар и този да е прекалено захарозан за мен. И защото ми е все тая колко трябва да струва годежния пръстен, не съм Кари Брадшоу (тя ли беше?) да държа пръстенът да струва три заплати. Даже аз само халка имам.
Да не говорим, че на различните хора бижутата стоят различно. Пръстенът е нежен, но с нейните груби, орлови нокти се губи сякаш. Нищо му няма на пръстена иначе.

Дам, адски грубо е да се коментира цена и вид на пръстена. И да, зависи кой го носи. Моите пръсти са къси, иии не особено фини. Пръстени не нося, наблягам на обеци, гривни  и т.н.

# 140
Чистенето не ме трогва и интересува. Но относно хакчетата - хора, сериозно ли си перете обувките с веро? Даже май мернах кожени маратонки изпрани така. Това е съсипващо за обувките, без значение от материалите. Обувки се поддържат със съоъветен препарат, а при пране се използва сапун за ръце или тяло, не течен. Лепилата и мембраните заминават от верота и прах за пране, за кожата да не говорим. Да ме прощава чистницата.

# 141
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чистенето не ме трохва и интересува. Но относно хакчетата - хора, сериозно ли си перете обувките с веро? Даже май мернах кожени маратонки изпрани така. Това е съсипващо за обувките, без значение от материалите. Обувки се поддържат със съоъветен препарат, а при пране се използва сапун за ръце или тяло, не течен. Лепилата и мембтаните заминават от верота и прах за пране, за кожата да не говорим. Да ме прощава чистницата.

Сериозно, маратонки и кецове ходят в пералнята, на 30 градуса, с препарат за пране. Иначе, обувки и ботуши, не.

# 142
При маратонки в пералня се скъсява живота на обувката, особено ако е с разни „системки” в подметката, кортекси или водонепропускливи пластове. Кецове, тип Ванс или Конвърс, носят на перални, но там може да се появят леки ръбчета с обезцветяване, ръжда по металните елементи, отлепване на детайлите по подметката. После „Тези обувки много фалшиви излязоха”.
Влагам в качествени, за някои скъпи обувки, предпочитам да им се радвам, четкам, мажа и пръскам с препаратчета.

# 143
На ръка чистя обувките и аз.

А за чистенето явно си е до човек. Не смятам, че трябва да съм излъскала цялата къща, за да ЗАСЛУЖА сутрешното си кафе, следобедното така или иначе го пия вършейки някаква работа в повечето случаи.

# 144
В никакъв случаи не бих казала, че пръстена на Никол е като от зрънчо и мисля, че не е редно да се говори по този начин, все пак тя е на 20 години все още, може би приятелят и не е имал възможност за пръстен за над хиляда лева.
По-скоро бих казала, че аз не бих избрала пръстен от Пандора, защото за мен лично не са особено качествени за цената си, и мисля че за същите пари би могъл да се купи пръстен, който след 10 години също ще може да го носи. Поне моята идеята за годежен и сватбен пръстен е да го носиш цял живот. Та, от тази гледна точка не мисля, че Пандората ще издържи толкова време, но в крайна сметка най-важно е да се обичат цял живот, а не пръстена от къде е, колко струва и тн. Това са някакви материални неща, които винаги можеш да подмениш. 

# 145
  • Някъде там
Като мишка правя и аз. От Севито само този с банана пробвах на две цветя. Добре им подейства. Както и лимона в микровълновата. 
Този с бебешкото олио ми е някак "гнусен". Струва ми се че ще е мазно, а тя търкаше даже мивката.

# 146
Аз по нейната логика и храна не заслужавам сигурно щом работя до 8 и мъжът ми чисти къщата, а не аз....!!!

# 147
Пръстенът на Никол си е супер. Пръстен като пръстен. Ама, тия ноктаци, чУееек. Как й разкривяват пръстите, мяза на някаква вещица.
Аз съм с много смесени чувства към Изабел. Хем ми харесва колко е goofy, с Пешо имат чудесни отношения, както и със семействата си. Много са ми сладки. Но на моменти забелязвам бая нотки на нарцисизъм, което не ми допада. Говори за собствената си книга като за "магична", нямала търпение да я прочетем, за да сме я обсъждали, в стаята й е пълно с нейни си снимки и като цяло дори опитвайки се да "помага" на други хора пак всичко е някак си завъртяно около нейната особа.

# 148
Има препарати ,мазни, които са ,за да се даде финиш на инокс, да не стои на петна.
Бебешкото олио е чудесна идея, разбира се отголу да е чисто преди това.

# 149
Снощи си причиних новото видео на катеринаНик...
Не разбирам защо някои хора снимат видеа на всяка цена. Не коментирам елемента с това дали е за ютуб, но поне да правеше добри ревюта, да обработваше видеото, нещо да имаше, за което да се захване човек..
Толкова насилено 'развиване' на канал не бях виждала. 15мин отваря пр пратка, в която 4-5 пъти каза как ще снима отделно видео с тези продукти...За тоталната неинформираност какво показва няма и да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт