Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 241
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 510
На мен с бебе на плаж ми беше най-спокойното море.
Интересното става като проходят.

# 3 511
С бебе на плаж дали сте били? 🤔
Уморително е, да.

Уморително е едно, натоварено е друго. Wink

# 3 512
На мен с бебе на плаж ми беше най-спокойното море.
Интересното става като проходят.
Явно си имала кротко бебе.
Ние хем стояхме до обяд, хем се прибирах доста уморена. 😳

# 3 513
‘Кооперативно’ беше, както казват. 😄

# 3 514
Упорито обаче се опитват да изкарат спонсорство от тия готови храни дето им носят. Не им се дават 32лв. на човек за 3 яденета и това е. Така бяха казали и в един клип миналата година за някакви протеинови вадли дето бяха 2лв. бройката: “кажи,кажи как не е спонсорирано това видео,много са скъпи тия вафли”.

Забелязахте ли как през цялото време криеше Ая с “нейния човек” на плажа като снимаха? Малко го направи хем не иска да се показват във видеото,хем 20 пъти ще намекна и ще наклоня камерата натам.

# 3 515
Ох, да, голяма мъка на плаж с бебе, собственото им бебе. Какъв тежък работен процес е това с взимане на изключително важи решения (да дам ли пюре сега или да дам сок, сокът или пюрето? Thinking ) , какво неописуемо, нечовешко усилие. Завалиите. Joy

# 3 516
Несполучлив опит за ирония. 🙄
Но някои се уморяваме, да. Не сме перфектни майки. 👀😱

# 3 517
Няма угодия, ако бяха без детето на почивка, пак щяха да бъдат коментирани, че са зарязали Амая за да си гледат удоволствието. Уморително им идва, защото са свикнали да имат баба на линия постоянно. А ако наистина не се чувстват добре, ще си съберат багажа и ще си спестят "умората".

# 3 518
Има нещо, което не се отбелязва, а Св знае от родител ходил на друго място с дете. Детето в повечето случаи се превъзбужда и е нервно, защото е на ново място, нова среда, непознати неща. Това в повечето случаи напряга родителите, защото и те и детето са свикнали на един ритъм , а сега той е друг. И тъкмо детето се успокои и тръгне почивката и..тя свършила Wink

# 3 519
Нали лелчето е там също? Трима човека ли не могат да се справят с “мада фака Амая”? Според мен “умората” им идва от това,че вечно го гласят това дете за снимки в инстаграмабъл пози и места.
Ако им идва толкова на нагорно да не бяха ходили да две морета за по 5-7 дни едно след друго.

# 3 520
Ако им идва толкова на нагорно да не бяха ходили да две морета за по 5-7 дни едно след друго.
Чакай, че тъкмо започнах да ги мисля горките, а то има решение!
Наум и той ли се пише изтощена от грижите за бебето майка?

# 3 521
Точно, напрягат се за да направят публично достояние всеки момент от почивката. Ако бяха зарязали камерата в София за да си починат от работата, щяха да си изкарат страхотно. Сами си  усложняват живота. А лелята не им е длъжна, ако има желание, ще се включи с някаква помощ.

# 3 522
И това също.. детето беше.до онзи ден в една среда. Днес в друга. Тв в момента е толкова чувствителна, а те в разхождат тук и там. Аз ако съм, ако ще и лоша майка да звуча, оставям детето с баба му у дома ( там където е свикнало) и отивам на почивка. Ако толкова не мога без море.

# 3 523
Чакай, че тъкмо започнах да ги мисля горките, а то има решение!
Наум и той ли се пише изтощена от грижите за бебето майка?

Еее, той нали смени един памперс като мама си взе почивка? Че и кафе прави няколо пъти. Забравих да изкоментирам магическото фенерче 🤦🏻♀ Ако куче ми е олигавило нещо на публично място ще го пъхна директно в пералнята преди да го ползвам,а не да разчитам на УВ лъчи и после да си го дам спокойно на бебето?!

# 3 524
Нямам време да ви изчета (липсвате ми, но няма как) , но ми прави ужасно впечатление как Теа прави салатката, Теа гледа бебенцето, Теа си вика компания (е, добре де, изненадват я уж), Теа будува нощес - а Наумче спинка, ходи на фитнесче, хапва сьомгичка, снимка си, играе си с камерки. Въобще - той е на почивка, а тя да се оправя. Не ме кефи нещо. Теа явно вече е в добра форма, но банските не ми харесва как седят на такъв голям бюст. :/
Тя явно е прекратила кърменето, в което няма лошо, но доста завоелирано го вмъкна в това видео - явно я е страх от реакциите, и с право. Хората могат да са доста критични,въпреки че не им влиза в работата. Амая е сладурче.
И вилата много ми хареса, ама трябва да пратя мой мужчик да се снима в някой сериал и тогава ще идем. 😁

Гледах и новото на Елица. Майката на Майкъл ми е много симпатична. Иначе пак имаше твърде много рандъм кадри и "ииии да", "иии така", ама то при нея май си е традиция.

Видях и за изцепките на Аполинария срещу Ивана, но тя нали ме е блокирала, а като не ми излиза нещо в Инста забравям, че съществува ииии ДА 😁

Гледах че Любо Жечев си организира своеобразно риалити, не разбрах дали е сериозно или някакъв майтап, ама поне е различен от "моята сутрешна рутина"😂

Следя и Пепе - Филяка ми допада, обаче продължавам да не разбирам как за 1г и вече са толкова "семейно ориентирани" - на гости при едните родители, пък при другите. Като голямо италианско семейство са 😁 ама в последното видео Филяка ме разсмя с това" от кой Филип е подаръка" 😀
Някое друго скандалче изпускам ли, змийченца сладки?

Общи условия

Активация на акаунт