Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 230
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 615
Малко са къщите за гости, които предоставят 3 кошари и 3 столчета. Полина просто трябваше да попита преди това дали има и щом няма кошари и столчета за децата или да вземат те от София, или къщата да вземе назаем от други “къщи”.
Когато си с дете винаги трябва да има предварителна комуникация било то с хотел или къща за гости.

Относно тренировките и вафлите - тренирам и треньорите ми винаги препоръчват 1cheat day или cheat meal на седмица, аз никога не пропускам да отпусна душата. Ако съм на много ранна тренировка и на мен ми препоръчват 1-2 бебешки бисквити преди това за ниското ми кръвно.

Наум ми прави приятно впечатление, че винаги отговаря на лични съобщения. За мен комуникацията с последователите е много по-важна от това да качваш редовно видеа. Най-редовно качващите Ивана и Валери са буквално изчерпани от съдържание. Полина пък качва интересно съдържание, но има ужасно отношение към последователите си, за мен е унизително нейн фен да трябва да й пише мейл, за да получи отговор на личен въпрос.

# 3 616
За Герчи, тя ми прилича все повече по нещо на Патрашкова, в стила ли, в усмивката ли. Това момиче се надявам няма личностите отклонения , но сякаш има поне 3 в нея,  едната е недоразвита във всяко отношение девойка, най-вече в жестовете и неадекватния смях, другата е смела, стилна успяла жена, а третата изкусителка, лолитка, дано не се бият, че няма да й е лесно, или ги редува по дни, или е чела някъде по руските книги, че жените трябва да бъдат няколко роли в една, да съвместяват всичко  в себе си. Не мога да реша  дали е буквален прочит  на статиите тип Космополитен, или си е чалната наистина. Тя е единствената, която ме агресира като я засека, другото недоразумение ми е Деса Пеева, но тя си е жалка, тази се опитва да е и хитра.
Деси беше в едната отчетна група, там постоянно споделяше  за нея и "партньора й", дразнеше всички там тоя й изказ. Веднъж една все пак не се стърпя и я пита защо не го нарича приятел или мм, а тя каза, че не може да го пише така. "Партньорът ми и аз ходихме на преглед".. Партньорът ми каза, че" ... абе личеше си от далече, че не я слуша главата, но тогава не знаех какво тепърва предстои, дано децата успеят да догонят връстниците си и да имат нормален живот!

# 3 617
Cry
За Герчи....сякаш има поне 3 в нея,  едната е недоразвита във всяко отношение девойка, най-вече в жестовете и неадекватния смях, другата е смела, стилна успяла жена, а третата изкусителка, лолитка
аз виждам само първата Cry

# 3 618
Никак не харесвам Полина, но на мен това ми звучи като доста искрено и полезно ревю.
Така е, полезно е донякъде, но пак прозира неадекватното самочувствие на Полина, тя къде мисли, че отива, на Френската ривиера може би.
Злобна надменност ей.
 Да беше помислила логично, да комуникира с хората, все пак не се очаква да имат набор от 5 легла и столчета за бебе, или аз съм в грешка, ние си питаме какво предлагат, или направо си носим всичко необходимо,  ако не ни се занимава..
Добре,че ще си носят сами био еко месото от свободно пасли и расли агънца и плодовете  от Мадагаскар, иначе си представям какво полезно видео щеше да ни запише, да ни предупреди, да не се доверяваме и ние на качеството храната там..

# 3 619
След положителните мнения тук за влога на Елица реших да си я пусна с кафето, че скоро не съм ииии дааа все същото флегматично говорене, кадрите съм ги мяркала по ИГ сторита, моментите с мама Бирч от видеото за канала на  always, спрях че е загуба на време, въпреки качеството на картината.

# 3 620
Полина понякога ми е симпатична, но като я видя със Савина Джелатото и веднага ми става неприятна. Да бъде приятелка с такава персона като Савинито за мен означава, че и тя самата има подобни черти или поне иска да има 🙄

# 3 621
За кои черти на Савина говорите? Не я следя въобще , но съм убедена , че Полина се е залепила за нея понеже е успяла .

# 3 622
За кои черти на Савина говорите? Не я следя въобще , но съм убедена , че Полина се е залепила за нея понеже е успяла .
Успяла в какъв смисъл, че има сладоледчийница ли, или че има възможности като цяло?

# 3 623
Най-малкото което е трябвало да питат колко са кошарите в къщата и така да си вземат. Те не са предупредил че са с три деца и няма как да има три кошари, пък и какво толкова детето за една вечер да спи при нея и муж и. Надменно е това ревю според мен

# 3 624
  • София
Когато отидеш в Лещен не очакваш да се настаниш в хотел построен през 2020 година, който предлага удобствата на своето време. Хората посещават места като Лещен, за да се върнат назад във времето. И да, нормално е дървения под в стара къща да скърца.

П.с. с моя приятелка рускиня, опа украинка ходих там преди 5 години. Същото мрънкане беше....

# 3 625
Може би Полинчето не знае какво представлява Лещен като архитектура и атмосфера.

# 3 626
И какво сега..
Ивана пак няма клип (график без график все тая)
Гергуца е снимала парцали, ама от Зара
...
Рускинчето рязко го орязаха и няма видео..
Наум и Тея мрънкотят и бутат реклами..
Елица снима къщата на свекървата (тя се изрази така)..
Ама много идеи, много разнообразно съдърържание, огромен инфлуенс!
Чудя се направо кое да подхвана първо. Да се изпера със Савекс или да се дезинфекцирам с лампа, че по-лесно.

Стигнах до извода, че следвам само Деситолкс, Попова и Мария Андреева.

# 3 627
  • MJF
Госпожа Тейчева само аз ли не разбирам какво има предвид с изречението "ала бала, защото това ни е работата"?
Защо вече е задължително влогър/ инфлуенсър да е свързан с платени реклами, че чак пък това им било работата? Аз възприемам съвсем друга ролята на един инфлуенсър.
Явно много се е изкривила всичко в тази сфера.
От чуждестранните влогъри, които гледам, не усещам постоянно да показват спонсорирано съдържание или поне го маскират доста добре.
Какво е това самочувствие, високомерие, че и на алчност ми лъха вече от Тейчеви. Щяла темплейтчета да пише. Искам след пет години да им видя пасажчетата, защото сигурно изобщо няма да ги има вече. Преди години влогърството представляваше съвсем друго нещо. Сега са едни рекламни лица почти всичките тук. Объркали са се нещо.
Отблъскващи са вече нашите влогъри, прехвъртяха играта.

# 3 628
Тя и Зорница ни пращаше да пием друга чаша чай, ама тя загуби единствено Wink

# 3 629

Рускинчето рязко го орязаха и няма видео..

Рекламодателите или спонсора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт