Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 350
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 705
Принципно всички можем да бъдем една по-перфектна своя версия и е хубаво да се стремим към съвършенство и физически и интелектуално, но всеки знае докъде му стигат възможностите.
Аз например си правя пълни, профилактични изследвания 2 пъти в годината, сутрин излизам от вкъщи в 7 часа, правя по приблизително 15 000 крачки(не смятам, че това е застоялост), но бога ми, дойде ли време за трениране съм абсолютен плазмодий Joy Моята тренировка за истински трениращите е вероятно като загрявка. Това са ми възможностите, това правя.
Валери, че е ленива, ленива е, но чак такива критики за тялото и', смятам че са несправедливи.

# 3 706

Аз, но и други са я споменавали.
Много повече внимание заслужава, кефи ме.
[/quote]
Мики е голяма сладурана, не разбирам защо не привлича по- засилен интерес и повече абонати. Има свежо чувство за хумор, умна е, пътувала е насам натам, не е някой безделник, а си има перспективна работа извън tube- то. Обзорът на нови гримове ми е страшно забавен, интересен анализ им прави и си личи, че е сведуща и запозната в тая област, а не е просто поредната самозванка, която е яхнала бюти- вълната и се мъчи да пробива в тая насока. Примерно Попова, макар и да ми е симпатична и готина, никога не ми е била особено полезна със знания и мнения за козметика- тя си е основно едно рекламно лице.

# 3 707
Инфлуенснахте ме да си пусна видеото на Теа и Наум. Наистина не виждам смисъл от техния канал за мен и не мисля да си го причинявам повече.
1. Скучни са. Мислят се за звезди, държат се като звезди, а са едни досадни и заспали хора, които преекспонират всяко дребно нещо в монотонното си ежедневие.
2. На мен също ми направи впечатление фокуса върху силикона на Теа, докато Наум снимаше.
3. Двете реклами бяха повече от абсурдни. Толкова им личи как лъжат и си измислят, за да вкарат рекламата, че чак ми стана неудобно. Не беше споменато тук, че всъщност рекламират лампата заради CoVid, но това ми беше първата мисъл Наум като започна да се обяснява за операционната. Изключително глупав начин за поднасяне на реклама. Да не говорим за нелепата актьорска игра и на двамата, докато обясняваха историята за добермана..
Чудя се понякога нашите влогъри как не изгледаха едно чуждо видео и да взаимстват от него. Като нямаш идеи, поне погледай как го правят колегите ти. Но Наумчо е толкова свръх зает с монтажа, че не може да се наспи, а камо ли да търси начин да направи видеата наистина интересни и да усъвършенства начина, по който вмъкват реклами.
Мега нелепи са. Сори. Да се сърдят колкото си искат.
4. Косата на Теа е супер опърпана. Във форума четях, че има гъста коса, какви маски била препоръчвала, но това, което видях във видеото определено не беше хубава коса. Вероятно е от хормоните, но можеше да я върже поне. И аз не съм с хубава коса, но нямам и самочувствието на Теа.
5. Това със скандала им накрая на видеото с каква цел беше - да излъжат гледащия, че са винаги и на 100% искрени и споделят всичко (правейки референция към рекламите) или просто се мислят за мега звездите.
Чувството, което Наум и Теа оставиха в мен с това видео е за едни загубени 23 минути. Нищо полезно, нищо интересно, нищо.

Пепе изглежда невероятно на снимката, споделена тук.

Снимката на Савина ми излезе и във Фейсбук - толкова е неприятно да ѝ гледам промотираната снимка на сбръчканата кожа в съчетание с този телесен бански...
Да, хубаво е да има послания да не гоним съвършенство, но има много други начини действително да инфлуенснеш хората към такъв начин на мислене.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:12 от Анонимен

# 3 708
Валеринда е “скини фат”, това е. Никъде не твърдя, че трябва да стои по 2 часа във фитнеса, не и по 30мин да отделя 2 пъти седмично за тренировка у тях е достатъчно. Очевидно има хубав ген, който ще ѝ помогне да се стегне за кратко време (не да става фитнес батка). Все пак вече е близко до 30г и метаболизма ѝ не е като на 20годишна. Нормално е щом яде повече паста, сладко и подобни любими на всички храни, да не се усвояват бързо и корема ѝ да се издуе или пък да качва на корем. Според мен също си е омазала краката, защото има целулит, да не кажа че съм обедена, аз вися във фитнеса и имам, Валчето от дивана, няма как да няма. Ама сигурно ако я питаме, кожата си е такава, както с тази на лицето с вече наневен фон дьо тен.Вече я гледам от забава, защото не приемам, че 30годишен човек, мисли само за тоалетчета, снимки, молчИ и ваканциЙййййкии и иакво гримче ще ѝ подарят от “Сефора”...
Не е вярно. Имам приятелки доста по-пълни от мен и неспортуващи, но нямат грам целулит. Аз съм сравнително слаба, но имам още от ранните ми тийн години, когато още бях доста активна, излизах, играехме на футбол, на топка, тичахме и т.н. До хормони, ген, обмяна на веществата е.

# 3 709
На Валери и трябва някакъв спорт/движение, просто за тонус. Та тя постоянно е изморена, а реално не прави нищо смислено, освен да виси в Инстаграм и да обикаля Моловете.

# 3 710
То за това е и постоянно изморена. Едни 30 мин тренировка през ден правят чудеса с тялото. Вътрешно и външно. От една обиколка в мола се връща скапана и без сили за нищо смислено. Представям си ако има пеленаче. Ще го сменя и храни полузаспала с едното око.

# 3 711
На Валери и трябва някакъв спорт/движение, просто за тонус. Та тя постоянно е изморена, а реално не прави нищо смислено, освен да виси в Инстаграм и да обикаля Моловете.

Тези наши родни влогъри като са постоянно уморени от сегашната си "работа", няма ли да се вдъхновят да започнат да работят нещо смислено за разнообразие.. току-виж се възвърнала енергията.

# 3 712
То или ще са постоянно изморени, или като посоченото по горе Мики- все едно на някакви стимуланти, пак неестествено. Сигурно не е лесно да се държиш естествено пред камера...не знам чуждите как го  правят и се получава добре.

# 3 713
В дългосрочен план за Валери ще е по-добре да започне да се движи, ще има повече енергия, ще се чувства по-добре, следователно ще изглежда по-добре.

Гледах видеото на Десислава Стоянова за кариера, хобита и развитие и ми хареса, може би защото сме на една възраст и ми беше интересно да видя как разсъждава по тази тема.

Някой дали знае откъде е бялата рокля от сторитата на Полина за рождения ден на Макси, много ми харесва? Relieved

# 3 714
Някой дали знае откъде е бялата рокля от сторитата на Полина за рождения ден на Макси, много ми харесва? Relieved
От Asos e.

Тази сутрин ни беше лигаво с ММ и си пуснахме влога на Валерие, тоя дето бил "без план" и се пръснахме да се смеем. Особено след като му разказах за оприличаването на Мартин с Хораст, едно към едно е 😀.
Да оставим настрана колко е нелепа Валерие, не спира да говори, но нищо не казва реално, но много й завидях за възможността й да пътува, супер много ми се обикалят Лефката и Кефалония, но уви няма да е това лято.

# 3 715
Вчера разбрах, че братовчедка ми развива свой канал за обучение на кучета. Знам, че е единственият дипломиран обучител на кучета в България ( или нещо подобно) и в момента качва доста клипове по темата. Ако на някой му е интересно, бих споделила линк. Но искам позволение , за да не излезе като просто изпляскан от типа на " срещнах случайно тук един канал" . Нещо, което аз не одобрявам и за това искам разрешение.

# 3 716
Аз искам Simple Smile

# 3 717
С ваше разрешение, споделям канала за отглеждане и възпитание на куче
https://www.youtube.com/channel/UCgjrleEPlxGcOYIxVE2BkGg

# 3 718
Много обичам кучета. Смятам скоро да се сдобия с една такава фабрика за любов. Ще ми бъде много полезен каналът, за да мога да го обуча и възпитам  по правилния начин. Благодаря Пийкок. 😍

# 3 719
  • Варна/Амстердам
Аз също, много ще ми бъде полезно! 😊

Общи условия

Активация на акаунт