Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 357
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 720
Дано ви е полезен канала. Доста се е отдала на него и обучението на кучета. Мисля, че обяснява достъпно.

# 3 721
Благодаря за канала!! Ще ми бъде полезен, защото няма такива на български. Аз отскоро съм с куче. Ако някой търси подобни канали препоръчвам и Zak George!

# 3 722
Елица се самопоканила на гости при родителите на Майкъл, докато той бил на събиране по мъжки. Пише го в последния ѝ пост. И после не искала брак, да бе да. И един мармот... Иска, та и мечтае той да ѝ предложи, според мен. А той се бави по неясни причини.

# 3 723
Точно тръгнах да гледам последното видео на Теа и Наум, но ми излезе едно видео от преди години, как те двамата и Дани и Алекс отиват в Банско. Спомняте ли си го и направи ли ви впечатление как в началото на Теа глас не и се чуваше... но вече прекъсва, надговаря и т.н. Това е промяната в годините🙈🙈🙈

# 3 724
Гледах влога на Валери заради местата, които е посетила- любими са ми.
Не смятам , че нещо е пипала по снимките, тя е от този тип структура на тялото, при които се трупа в талията, затова и няма ясно изразена такава. Д- то ѝ е почти плоско, откъде ще трупа целулит там.
Навремето една дама казваше- или имаш фина талия и извивка в ханша и крака горе- долу, или хубави крака и никаква талия. Та Валката е от вторите, с хубави дълги крака.
Ивана има чудесна фигура за мен, там и талията, и краката са си на мястото.

# 3 725
Благодаря за канала за кученца! На мен със сигурност ще ми бъде от полза!

Пуснах си новото видео на Галя и за пореден път останах разочарована. Мислех си, че наистина ще пусне интересен продукт, който да продава в moiatakozmetika, а тя просто е направила колаборация с кутии, в които има продукти от сайта и нейна тениска и бижута. Не бих си купила кутиите, като чух цената им каква е...
Направи ми впечатление обаче, че мъжът й влезе в кадър във влога и помаха, явно вече не му пречи да е сниман.

Пепе изглежда много по-женствена и промяната в живота й се отразява благоприятно на визията й.

# 3 726
Лелее, само вчера не влизах, а от сутринта не мога да наваксам Grinning

Включвам се по някои от темите. Орхидея, благодаря за отговора. Аз също не си натрапвам мнението, нито те разубеждавам. Има си странни тенденции в този форум ако не си сред "ветераните" и пишеш положително, да те иронизират, а пък дамите с предимно негативни мнения да приемат очакването за аргументация като "задължително обясняване." И друг път съм казвала, влизам тук за дискусия. Не непременно да убеждавам, но и намирам за загуба на време да чета само собствените си мнения, да подминавам всичко,  с което не съм съгласна и т.н. Това, разбира се, не е лично към теб или когото и да е било, говоря най-общо.

Пеперудката много добре го е написала, вдигаме им рейтинга невъобразимо. Впрочем, инфлуенсър маркетинга специално в България се разви рязко именно след темата тук, вярвате или не. Иначе е писала и че гласът на Галя напомня на този на Теа и наистина има прилика, не толкова в гласа, колкото в самия нахакан маниер. Това не като критика, отбелязвам го само.

Ели си има усет за красивото, няма спор. Родителите на Майкъл ми изглеждат много слънчеви. А да мечтаеш за брак с любимия не ми е нито чудно, нито неестествено, напротив.

Тази Венелина Лямова много обича да пуска подобни коментари. Случайно я бях засякла и в една ФБ страница на някакво риалити, та пак така. Не ми допадат много такива намеци. Ако си много ербап, пиши на човека или говори без недомлъвки. Ако не - няма нужда - съсредоточи се върху своето съдържание.

При Мъци отдавна го усетих това. Уж коментира само играта, уж не обижда, пуска някаква самоирония, ама напоследък прекалено ми идват директните и индиректни подигравки. Достатъчно е, че просто седи и ползва чуждо съдържание да трупа гледания, може да е малко по-премерен.

Куче вкъщи нямам, но ще погледна въпросния канал.

Пепе е голяма мацка на споделената снимка.

Капитонова май в момента готви видеото за рускините, българките, мъжете и ... още нещо (по "Оркестър без име"), вероятно затова още не е качвала.

Мъжът на Галя си присъства в много от видеата й, в иг също го има. Там съм 50/50.

Теа и Наум са новите Пепе и Елица на темата, така че сега ще се търси под вола теле и там.

Славина и подписите няма даже да коментирам, явно стойността на автографите е заминала на кино.

На Зорница прическата изглежда много добре на качената снимка.

Попова и самоиронията са сладки, докато не пресоли манджата с това обаче. Нещо ми се изтърка постоянно да повтаря как не е бюти гуру, а видеата с гримове да са основно съдържание в канала ѝ. И аз чакам тези за апартамента.

Общо взето повечето не могат да се придържат към определена тематика и това е.

Природни дадености, връзки, дечица - не коментирам.

Отивам да наваксвам с Ивана, Мъци и не знам още кой Grinning Слънчева неделя на всички Heart

# 3 727
Благодаря за канала за кучета. Имам, възпитавам си ги, но никога не ми е излишно да науча нещо ново. Много готина идея. Simple Smile

# 3 728
Елица се самопоканила на гости при родителите на Майкъл, докато той бил на събиране по мъжки. Пише го в последния ѝ пост. И после не искала брак, да бе да. И един мармот... Иска, та и мечтае той да ѝ предложи, според мен. А той се бави по неясни причини.

Някой, някога, някъде да е твърдял, или тя да е твърдяла, че не иска?!
Какъв мармот, кви пет лева 😀

# 3 729
Точно тръгнах да гледам последното видео на Теа и Наум, но ми излезе едно видео от преди години, как те двамата и Дани и Алекс отиват в Банско. Спомняте ли си го и направи ли ви впечатление как в началото на Теа глас не и се чуваше... но вече прекъсва, надговаря и т.н. Това е промяната в годините🙈🙈🙈

Вярно е,в началото ми бяха симпатични. Доста адекватно се държаха,осъзнаваха,че са далеч от звезди. Сега са се надули до безобразие заради едните им видеа. Особено тя,дето няма на какво отгоре да демонстрира такова самочувствие, се държи по-надуто не просто от успешни чуждестранни влогъри,ами от холивудски актриси. А реално какво стана с приятелството им с Петканови? Не ги следях тогава нито едните,нито другите,просто изведнъж спряха да работят заедно.

# 3 730
Какво лошо има в това да им отиде на гости по нейна инициатива? Личи си, че са близки с мама Бирх.

Това с предложението за брак е толкова оставяло мислене, особено за скандинавците, които масово първо имат деца, после брак. Щом Елица иска пръстен - хубаво, пожелавам й го

# 3 731
Полина този път е избрала много красива рокля, но някак си не ми се връзва с бели кецове.... Изобщо не ми харесва официална рокля да се носи със спортни обувки...

# 3 732
Това вманиачаване по телата май е по-засилено по нашите ширини. Хората в Холивуд се разхождат доволно с недостатъците си, ама си имат самочувствие, защото имат бекграунд за вярата в себе си. Да се критикува баш пък тялото на Валерие за мен малко бие на липса на реална преценка.

# 3 733
Весела неделя, момичета!Отваряйте на ваша отговорност Grinning *Гергучи в леглото... отново Joy *
Скрит текст:

# 3 734
Що за безумен поглед Fearful

Общи условия

Активация на акаунт