Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 176
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 975
Тъкмо похвалихме Пепи, че си е пооправила стила...
Скрит текст:

Все едно досега е била на фитнес, но не е имала време да се преоблече съвсем след тренировката и е останала с тениската в бързината 😜

# 3 976
  • Варна/Амстердам
Като почитател на изчистения стил тази модна еклектика ми идва в повече. 😁

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:54 от voxxymoxxy

# 3 977
Оказва се, че и Анелия искала брак и си чакала предложението от Красимир. Защо ли си мисля, че от негова страна ще е някакво отбиване на номера.

# 3 978
Ех,какви гледки в иг на Валери(завиж,завижд..).А мен ме чака ремонт цяяло лято.
Ок,значи както от години посягам към тв на 3 м.по веднъж,така ще е и с тубата ако се наводни с рекламно  и предимно кофти съдържание,решавам си "проблема" кардинално.
Tuali,The Judge,Donna Paulsen-вашите мнения изчерпват това,което  си мисля и аз.
Ванилия-твоят коментар ме разсмя.
Ако някой е запален по декоративната козметика,наскоро намерих Diana Suvorova-много приятна,къде разбирам,къде не,пускам я чат-пат.

# 3 979
Tъкмо идвам от видеото на Анелия,като цяло ми харесва как отговаря.И тази е неграмотна - тетраТка,моля ви се..Била ходила на частни уроци по БЕ и си взела матурата с 5 и нещо. Laughing Не си личи..
Отслабнала 7кг от януари досега,но аз не виждам разлика.

Предлагам на нашите инфлуенсърки да издадат нов,модерен правописен речник с инстаграмабъл корица.

За Гергучи отдавна имам съмнения,че може и да живее/излиза с жена.И ако съм права,голям фурор би направила с видеа по темата,защото няма конкуренция на тази тема сред бг ютуб обществото и ще е единствената с подобно съдържание.

# 3 980
Като чета какво се пише тук и какви снимки се споделят се чувствам истински поласкана, че Гери-гучито и Кралицата са ме блокирали и не виждам публикациите им.🤣🤣🤣
Ехеее, ти и от Кухалерката си шитната, некст левъл 🤣
Аз едно се чудя.... Да предположим, че Гана е взела  животното, нейно е, къщата е нейна, мъжа и той. С целия тоя натоварен график в Милано, кой ще гледа малката мишка, като тя пътува толкоз? "Взех си колието ръчичката и с безкрайност, защото както знаете за мен безкрайността е изключително символична" Гергана Божинова, 2020🤣 🤣🤣

Тази с чистенето малко май трябва да се замисли за образа, който си е изградила онлайн, на абсолютна слугиня под чехъл, вместо да се надува и тя като пришка.
От тези, които съм виждала аз на живо, не изглеждат недохранени Юджиния, Попова и Денина, повечето са сухо слаби и им стърчат разни кости.
Ъм... На Йоана Йокото тоалета в лилаво и чантата Луи Вютон, ми остави модна травма за цял живот.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 04:31 от TheJudge

# 3 981
Анелия може и леко да е смъкнала, не изглежда толкова надута като балон, колкото беше на финала на бременността.
Такива обувки като на Пепе винаги са ми били грозни. Не харесвам такива с остър връх.
Севито и аз мисля, че яко драпа Лидл да я забележат. Всичко мие с тяхното веро с лимон. Wink

# 3 982
Леле погледнах инстаграма на това Севи ли е, какво е.. Много се потресох. Някаде ми беше попаднала максимата, че идеално чистия дом е признак на провален живот и ето я нея да илюстрира. Как ли пък няма морето да е под носа ми, а моето забавление в живота да е да бърша, търкам и слугинствам? Това е просто безумно, а е младо момиче. И аз обичам да ми е чистичко, при все, че съм мързеливичка, но обичам и хиляда други неща. Недоумявам как някой доброволно се слага в ролята на чистачка, че и се гордее с това..

# 3 983
Ако средата й е такава, в която най-висшата ценност е "да не личи, че в къщата има бебе", поне за мен не е чудно, че това е нещото, което показва с гордост и се присмива на тези с бебета, които не успяват да чистят по цял ден.
Битието определя съзнанието с други думи.

# 3 984
  • Някъде там
За "направи две кафета" е това доброволно слугинстване, Захир.😉😊
В лайфа си го каза. Цял живот си е мечтала някой да я похвали...
Знам че има и такива хора, но на мен ми е супер гадно да спя с чорапи, дори само за това да се използват, пак тръпки ме побиват. Като я видях Ганка с чорапите и 🤢.
В тази жега с чорапки...Зимата сигурно с шушони спи.

# 3 985
Не я следя, не знам историята с кафетата, но за мен слугинаж е да не седна с краката на масата, една студена лимонада и хубава книга, а да мия баня. Или да не си взема бебето в количката и цял ден навън по разходки, ами за се  навра вкъщи да се надишам с препарати. Мерси..

# 3 986
  • Някъде там
Историята с кафетата накратко :
Щастлива е като чуе мъжа и да и нареди  направи две кафета, след като е излъскала всичко, за да пият двамата кафе...Това и е наградата. 😊
Той не забелязва, че тя чисти, защото винаги е изчистено, а тя чака да го забележи и да я похвали. Така се е случвало и в детството и. От училище като се върнела чистела, а майка и изморена от работа не забелязвала.
Скоро си просеше да я хвалят последователите, че това и липсвало..

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 08:33 от daviz

# 3 987
Историята с кафетата накратко :
Щастлива е като чуе мъжа и да и нареди  направи две кафета, след като е излъскала, всичко за да пият двамата кафе...Това и е наградата. 😊
Той не забелязва, че тя чисти, защото винаги е изчистено а тя чака да го забележи и да я похвали. Така се е случвало и в детството и. От училище като се върнела чистела, а майка и изморена от работа не забелязвала.
Скоро си просеше да я хвалят последователите, че това и липсвало..

Това обяснява вече нещата.. може би трябва да се запознаят с Маги Сан, че да и изчистят и нейната травма от детството (не знам как ще прозвучи, но без сарказъм го казвам).

# 3 988
Скрит текст:
Като чета какво се пише тук и какви снимки се споделят се чувствам истински поласкана, че Гери-гучито и Кралицата са ме блокирали и не виждам публикациите им.🤣🤣🤣
Ехеее, ти и от Кухалерката си шитната, некст левъл 🤣
Аз едно се чудя.... Да предположим, че Гана е взела  животното, нейно е, къщата е нейна, мъжа и той. С целия тоя натоварен график в Милано, кой ще гледа малката мишка, като тя пътува толкоз? "Взех си колието ръчичката и с безкрайност, защото както знаете за мен безкрайността е изключително символична" Гергана Божинова, 2020🤣 🤣🤣

Тази с чистенето малко май трябва да се замисли за образа, който си е изградила онлайн, на абсолютна слугиня под чехъл, вместо да се надува и тя като пришка.
От тези, които съм виждала аз на живо, не изглеждат недохранени Юджиния, Попова и Денина, повечето са сухо слаби и им стърчат разни кости.
Ъм... На Йоана Йокото тоалета в лилаво и чантата Луи Вютон, ми остави модна травма за цял живот.
Satisfied
Ужасно стоящи тоалети.

# 3 989
Снощи като видях сторитата на Севи се замислих, че последното, което ще искам да правя баш в 9 вечерта, е да търкам плота в кухнята. Че и мивката после.

Общи условия

Активация на акаунт