Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 154
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 990
Със сигурност не е лош човек, Севи, но както се изрази друга съфорумка, морето ще е на две крачки от мен, а аз цял ден ще си следя графика, сакън да не съм оставила някой кв.м. непочистен...🤦🏼♀ Това цялото вглабяване в чистенето ми е меко казано банално.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 09:03 от Emilie_

# 3 991
Аз пък мисля, че манията за чистота е хубава черта. Аз лично се чувствам уютно и щастлива в перфектно изчистен дом. По-добре да обръща внимание на дома си една жена, отколкото да е мърлява. В една къща като се отиде на гости, домът доста издава за  това какви хора живеят в него.

# 3 992
Не съм съгласна, но уважавам различното мнение.
Манията за мен не е хубава, в каквото и да е насочена. Аз лично смятам, че при една добра организация, една жена може да поддържа уютен и чист дом, себе си и да намира време за интереси, хобита, срещи с приятели и т.н.
А и в крайна сметка, един дом може да е чист и без да се слугинства всеки божи ден, да се мие баня през ден, да се търка и бърше до откат.

# 3 993
Имам една позната,която все чисти,пере,все се тюхка колко много домакинства,а всеки път инцидентно като мина през тях е мръсно,неоправено,тоалетната мирише като градски кен*ф,има и две дъщери,та...има разлика как чистиш и дали позабърсваш отгоре-отгоре само,визирам Севи.Не казвам,че тя е такава,но коментарите за каната ме провокираха да се сетя за тази моя позната.
Аз съм чистофайник,нооо нещо ме провокира да зарежа педантизма си и да неглижирам за момента,оставила съм който каквото иска да прави,който каквито коментари да прави,ще преглътна докато си устроя моя дом (но това е по за темата-да се оплачем.)

# 3 994
  • Wonderland
На една от предишните страници някой спомена код за отстъпка за на Ивана продукта? Дали е още активен и някой има ли да сподели Grinning
Имаше код по едно време POLINA10, пробвай дали ще ти го приеме.

Йее, ако на някой му пука - още важи Grinning

# 3 995
Някой знае ли каква порода е на Гергана кучето защото померан със сигурност не е, но е доста сладко?

# 3 996
Гергана нали е в собствен дом, защо имам чувството, че е спала в хола, със същият потник от предната вечер(на последните и сторита) Grinning

А Анелия, със сигурност, не е 63 килограма. Поне като я гледам. Grinning

# 3 997
Хора оставете породата на кучето на Гергана, да се развие, да се оформи и да е гледано. Достатъчно му е, че се падна на луд стопанин Joy

# 3 998
Влязох да видя Клийн ханъмата пак какво чисти... То едно мазане на котлони, то после гъби, кърпи и кухненска хартия. Толкова е излишно, може спокойно да използва гъбичка и само кърпа, тази кухненска хартия е тотално излишна. С тези препарати, кухненски ролки, парцали, обирането на възглавниците с “уреда за обиране на косми”, толкова боклук произвежда, че децата на детето ѝ може да нямат честта, да видят каква е била планетата земя, ако изобщо остане до тогава. Предлагам ѝ да си подреди малко приоритетите и да не е толкова надута, че такива уонабита много сме ги виждали, всяко чудо за три дни, пък ти си чакай кафенцето и похвалата от “господин К”.

# 3 999
  • София
Гергана нали е в собствен дом, защо имам чувството, че е спала в хола, със същият потник от предната вечер(на последните и сторита) Grinning

На мен ми прилича на толкова, предполагам, че е 63.9кг, де. Ако е ниска макс 160 см. Ръцете са се свили значително. Има обаче големи и мазни гърди и заради тях изглежда по-едра.

# 4 000
Той не забелязва, че тя чисти, защото винаги е изчистено, а тя чака да го забележи и да я похвали.

Севито да остави къщата една седмица непочистена. Да види дали нейният мъж дали няма да забележи. Похвалата вече е отделна тема.

# 4 001
Някой знае ли каква порода е на Гергана кучето защото померан със сигурност не е, но е доста сладко?

Ще се разбере колко е померан след някои друг месец.

# 4 002
Аз минавам да кажа, че Галя напоследък много се излага, според мен.. Китайски боклучки, не знам си какви тениски, с не знам си какви камъни. За жена с нейните претенции и самочувствие нещо не ми се връзва. А тези кутии са голяма глупост. И дизайнът куца много. Аз също мисля, че има нещо гнило по отношение на нея нея и Моята Козметика. Щели да ходят 12 приятелки на наградите на БГ радио по покана на сайта. Коя фирма кани инфлуенсър с 11 приятелки?!

# 4 003
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

На мен ми прилича на толкова, предполагам, че е 63.9кг, де. Ако е ниска макс 160 см. Ръцете са се свили значително. Има обаче големи и мазни гърди и заради тях изглежда по-едра.

Горката жена, това "големи и мазни гърди" е доста грубо. Освен да си ги изреже? Да де, знам, тя си е виновна, снима се, показва се, но все пак...

# 4 004
Всичкото това чистене, което прави Севи аз го правя с едно нещо- магическа гъба! И плотове, и баня и каквото се сетите.

Общи условия

Активация на акаунт