Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 156
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 825
Провокирана от един коментар под видеото и стигнах до този акаунт, който Гергуца следва в инстаграм.
Некъв магьосник. Ту съществува, ту не. 😄 Да не е той новото гадже. Какъв съм детектив само. Жалко, че не ревнувам, иначе досега да съм разнищила всичко. 😂
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:00 от Анонимен

# 3 826
В коментарите й честитят, че ще става леля. На някои благодари, а на други казва, че няма да става леля. Честно - нищо не разбрах. Като имаше заек го показваше.

Казва, че отива на делова среща с журналист за интервю и затова е със сако, понеже на подобни срещи се обличала официално. В същото време е с дънки.

Явно продължава с курсовете.

А приятел вероятно има, защото каза, че мъжкият парфюм от ПР пратката, ще е за мъжката част у дома или нещо такова.

# 3 827
  • София
Гането ще ме умори от смях. Трябва да вземе да покаже този прословут приятел, защото все повече хора смятат, че е въображаем Grinning

# 3 828
А вие за такова суеверие чували ли сте? 😄
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:01 от Анонимен

# 3 829
Ганкини простотии.

Как се казваше онзи футболист, който някой беше споменал, че може да е Господин Х?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 13:55 от Stella Gemella

# 3 830
  • София
Калинушка, разбира се! До приема на първото хапче за дирофилариоза, никакво снимане на кучето - старо българско поверие. Grinning

# 3 831
Причиних си видеото на Гергуца само от любопитство да видя така тайно пазената половинка. Нъц не се вижда мУж , даже в ресторанта на 98% съм сигурна , че срещу нея седи жена не мУж Или гаджето е жена , или лъже като дърт циганин

# 3 832
Патологична лъжкиня. Толкова е оплетена в това, което й се иска да бъде, че не може да бъде честна дори със себе си.
Все нещо половинчато, което значи, че не е истина, а искам хората да се заблудят, че е така. И когато не изрича нещата си казва, че НЕ лъже. Страх ме е от такъв човек, погледа ненапразно е психопатски.

# 3 833
Гергана е едно много объркано момиче. Гаджета,кучета,бизнес срещи,половината от това сигурно не е истина. Много ми е интересно как си взимаш куче и излизаш вечерта на шопинг и вечеря?Това куче кой го гледа първата вечер на ново място? Но иначе много загрижена да не шуми,та го командировала в другата стая. Хем ще става леля,хем няма... И този Васко ли,Веско ли е,не знам,но нищо чудно да е магът от ИГ. Никой не го е виждал и чувал,защото е невидим. Да не говорим,че очевидно живеят заедно-“леглото ни”; “семейството ни”. До преди месец не споменаваше нищо,купи апартамент уж “сама”,сега изведнъж вече живеете на семейни начала? Как си представяте,че мъж на около 30г. ще се настани да живее в апартамента на това момиче/дете? Ако пък са го купили заедно апартамента е редно да каже,а не да си мислят последователите колко е успешна и богата сама да направи такава инвестиция.

Снимката в леглото с книгата просто ме напрегна..намерихме кучето от разказа на Тейчеви според мен.

# 3 834
  • Wonderland
На една от предишните страници някой спомена код за отстъпка за на Ивана продукта? Дали е още активен и някой има ли да сподели Grinning

# 3 835
Гери със сигурност живее с някой, защото през цялото време казваше "ние" и "вече сме трима". Обаче като се премести я питаха с кой ще живее и беше казала, че ще е със съквартирантката от старата квартира. А и във видеото се видя ръка на момиче. Аз мисля, че си има приятелка момиче и я разбирам напълно ако не иска да си признае да я показва. Също така не бих си променила мнението за нея от това, все пак е важно тя да си е щастлива. Просто ми е смешно как лъже постоянно за някакви неща и създава грешни илюзии. Тия номера с кликбайта са много остарели вече и хората се дразнят. А най-смешно ми беше като повтори сто пъти, че ще ходи на ДЕЛОВА среща. На важни бизнес дела Grinning

# 3 836
Филип 2 май ще идва до България да види децата

# 3 837
Май някой беше заложил , че кучето ще е померан? Joy
Скрит текст:

И после на била имитирала рускинчето. Joy Joy Joy

# 3 838
А можеше да осинови... Ама едва ли я е грижа толкова. Мисля, че пак го прави за собствена изгода. Сто процента съм сигурна, че ще направи инстраграм на кучето.

# 3 839
  • София
На една от предишните страници някой спомена код за отстъпка за на Ивана продукта? Дали е още активен и някой има ли да сподели Grinning
Имаше код по едно време POLINA10, пробвай дали ще ти го приеме.

Общи условия

Активация на акаунт