Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 203
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 005
Ъмм? Гергана ЩО спи на дивана?

# 4 006
Скарали са се с мУжа и се е изнесла от ложето Joy

# 4 007
Гергана нали е в собствен дом, защо имам чувството, че е спала в хола, със същият потник от предната вечер(на последните и сторита) Grinning

А Анелия, със сигурност, не е 63 килограма. Поне като я гледам. Grinning
На мен ми прилича на толкова, предполагам, че е 63.9кг, де. Ако е ниска макс 160 см. Ръцете са се свили значително. Има обаче големи и мазни гърди и заради тях изглежда по-едра.
Егати противният коментар....Не мога да повярвам, че жена ще напише такова нещо...Ами раждала е , представи си.....Нивото е паднало, много тук...

# 4 008
Гергана нали е в собствен дом, защо имам чувството, че е спала в хола, със същият потник от предната вечер(на последните и сторита) Grinning

А Анелия, със сигурност, не е 63 килограма. Поне като я гледам. Grinning
На мен ми прилича на толкова, предполагам, че е 63.9кг, де. Ако е ниска макс 160 см. Ръцете са се свили значително. Има обаче големи и мазни гърди и заради тях изглежда по-едра.
Много ви е обиден коментара относно гърдите.

# 4 009
Скарали са се с мУжа и се е изнесла от ложето Joy
Утре ще има видео “Разделихме се с мъжа ми, спах на дивана сама цяла нощ”. Ще се окаже, че си е взел и кучето и той си е тръгнал, заедно с апартамента. И Герганка ще остане само по Гучи и тайнствената съквартирантка.

# 4 010
Анелия е родила наскоро ,май беше,ама и да не е,не одобрявам да се пише/говори така за жената.Един път коментираме поведението на Теа и създаването на комплекси у жени,които не са успяли толкова бързо да се възстановят,друг път ги обиждаме,е не е ок това.(не визирам всички потребителки,но сме част от един форум)
Никога не си позволявам да осъждам майка за външния вид,дала е живот,най-ценното!
На Джой Тодорова не беше ли померан също?Не съм много на ти с породите,а и съм блокната от госпоИцата.

# 4 011
И на мен не ми се връзват претенциите на Галя с изпълнението. Не казвам претенции с лошо, просто много си личи, че всичко е само с цел печалба от масовия потребител. Показва шкафове с бижута, а тези от МИА не са ли като от Топ Трендс? Не може кутия за 100 лева да изглежда като направена в часа по Домашен бит и техника, а дама, която очакваш да видиш в магазини като Delirium, да засипват непрекъснато със стоки от сайтове. Това с приятелките не е за първи път. Миналата година пак бяха десет души. Хич не ми изглежда като иновативна маркетингова стратегия да работиш с 1 инфлуенсър и не 2-3, а 10 приятелки.

Пийк, профисимо гъбите ли? И аз ползвам, от Зорница ги знам.

Извинете невежеството ми, но какво означава "мазни гърди" ? Отдавна не се опитвам да убеждавам да се пише по-умерено, но поне кажете как трябва да изглежда човек, за да не се говорят такива неща.. То или ще е плоска, или ще са й мазни, или силиконови, или не знам какви. Човек трябва да се благодари, че е жив и здрав, в случая тя е млада майка, кърмила и т.н., нещо, което не всяка жена има благословията да изпита, та пустите килограми има време да свали ако иска и има нужда. С това насаждане на комплекси хората се потискат, озлобяват и прибягват към интервенции. А в някои ситуации, сериозен комплекс може да повлияе отрицателно цялостно на качеството на живот. Не е нужно.

# 4 012
Гергана какъв филтър ползва, че стои все на едни кафяви точици. Може и шоколада върху книгата да е бил от филтъра просто Simple Smile
Аз ще взема да я последвам в ютуб, все още не мога да си обясня този феномен, откъде средства за брандови дрехи и аксесоари, нов дом, ПР пратки, нещо ми се губи. Кобилкина дето сума ти потребителки на семинарите има не си позволява, това създание без да работи и с някакви съмнителни курсчета- бизнес дама???

# 4 013
  • София
Ъмм? Гергана ЩО спи на дивана?
Скрит текст:
Е как ЩО? За да може муж да е отпочинал, докато тя неуморно се грижи за кучето цяла нощ.

# 4 014
Да вметна само, че коментарът за слугинажа от моя страна не дойде от това, че онази чисти по цял ден. Първо, това е признак за ОКР, не виждам никакъв смисъл да мажеш с парцал всеки ден по цял ден, ако наистина чистиш ефективно, дори с дете, по час е напълно достатъчно. Останалото време да вземе да се занимава с детето. Подчертавам, че казах "образ, който гради онлайн" - с това как въпросния й уж съпруг, който нарича Мр. К., което също ми е яко тъпо, защото не я виждам да има мн общо с Кари и Мр Биг, нооо да се изтъпаниш в нета и през 2 поста да мрънкаш, как очевидно въобще не те отразяват и не те хвалят(?!), я поставя в една мн тъжна, жалка и бездостойна (нарочно изкривявам думата) позиция и много дефицити, с които ако си поне малко интелигентен, няма да искаш да те свързват.
Насилих се да гледам клипа на Гергана, през цялото време се лашкаше между "ние" и "аз", посмях се като каза "защото както знаете ние не обичаме тежък грим", имаше още 1- 2 места, странно звучащи. Честно казано за мен там мъж не живее. Но не бих се учудила да има приятел, не е биг диъл като цяло. По - интересно ми е как взимаш куче и вечерта отиваш на разходка и суши. Уж много развълнувана, ма го оставила в другата стая да се климатизира 🤔Явно някой др го гледа...

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 11:23 от TheJudge

# 4 015
Стигнахме ли до консенсус, че Гергана си има мУж , истЕнски,  не “наужким” Grinning

# 4 016
  • Варна
Аз пък мисля, че манията за чистота е хубава черта. Аз лично се чувствам уютно и щастлива в перфектно изчистен дом. По-добре да обръща внимание на дома си една жена, отколкото да е мърлява. В една къща като се отиде на гости, домът доста издава за  това какви хора живеят в него.

Уважавам ти мнението, но защо задължително трябва да изпадаме в крайности? И аз си обръщам внимание на дома, но не съм мърла, защото не пускам прахосмукачка всеки ден и не чистя всеки ден всичко де що се чисти по принцип.

Като цяло всяка мания не мисля, че е полезна за когото и да е. И перфектно почистен дом...... не носи щастие, ако хората вътре не се интересуват един от друг.

Тази Севи ме изуми като качи стори как поне последователите й да я похвалели, че мъжът й не се сещал..... Толкова пък да не си даваш сметка колко се излагаш с такива изцепки, че няма накъде. А тя на този мъж и дете му родила.

# 4 017
Стигнахме ли до консенсус, че Гергана си има мУж , истЕнски,  не “наужким” Grinning
Ахахаха не се знае знае ли се. Аз бая преглътнах като чух "за нещастие все още не съм бременна". Ъъъъ...
Кученцето е сладко, ама е момиче. 🤣😉

# 4 018
  • Варна
Още от Севи
Скрит текст:
Скрит текст:

# 4 019
Тя позитивните съобщения с въпроси ако ги четеше...ако и отговаряше...ехееее

П.С. Странно, защо грубиянка?

Общи условия

Активация на акаунт