Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 191
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 020
Сега го видях и аз..Хм..тази Севи си гони целите Simple Smile

# 4 021
  • Варна
Ох, ужасна излагация. И аз не знам защо грубиянка, но както и да е. Аз продължавам да не разбирам защо маниакалното чистене, готвене и т.н. са повод за биене в гърдите, като са си съвсем нормални неща това, но какво ли разбирам аз, завряната в офис от 9 до 17 ч. и нечистеща всеки божи ден....

# 4 022
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя позитивните съобщения с въпроси ако ги четеше...ако и отговаряше...ехееее

П.С. Странно, защо грубиянка?
Вероятно има предистория това съобщение...Не я следя, не  съм вманиачена чистница, правя го защото искам и е добре да е чисто и подредено, а не щото ми е кеф. Откривам удоволствие в други неща, не в чистенето.

# 4 023
Пише, че този коментар е коментар на нейно стори. Значи някъде там е заровено кучето

# 4 024
  • София
Здравейте, момичета. Следя ви отдавна, но най - накрая реших и аз да се включа по темата.
Повод за това е съобщение на моя много близка приятелка до cleamh0me, което може да видите на нейното стори. Моята приятелка е мил  човек, който рядко си позволява подобни нетактични коментари, но й беше писнало от подигравателното отношение на cleanh0me към хора, потърсили я за съвет.
Все още разучвам настройките на блога, но ще ви посна остатъка от краткия им разговор. Съжалявам ако не е в скит текст.
Скрит текст:

# 4 025
Сева е още много малка и ще се излага още много. Акъла й толкоз кво да правиш. Иска тя да стане инфлуенсър, но не може да търпи критика и е рибка сред акули. След Ралка, Лидл, Поля София още на кой ли ще се мазни, за да навлезе във влогър-средата? Съз Зора може би ще се разбират, но и тя не отразява всеки. Не е Ралка все пак. Wink Smile

# 4 026
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, момичета. Следя ви отдавна, но най - накрая реших и аз да се включа по темата.
Повод за това е съобщение на моя много близка приятелка до cleamh0me, което може да видите на нейното стори. Моята приятелка е мил  човек, който рядко си позволява подобни нетактични коментари, но й беше писнало от подигравателното отношение на cleanh0me към хора, потърсили я за съвет.
Все още разучвам настройките на блога, но ще ви посна остатъка от краткия им разговор. Съжалявам ако не е в скит текст.
Скрит текст:

Аз пък не мога да разбера какви толкова съвети търсите за чистене? Вода, препарати, кофи,гъби, микрофибърни кърпи и търкане. Голяма философия, все едно совалка се сглобява.

# 4 027
  • Варна
А айде сега малка била.... жена на 27-8 години и майка, малка..... Не е до години, до други неща е....

# 4 028
Севчето и на мен ми беше писала някакъв "остроумен" злобен отговор, след като й бях редактирала няколко поста още като профила й беше с друго име. Злобничко си е детето и си мисли, че затапва отчаяните съпруги. Не осъзнава как се излага. И ми е много чудно как е успяла да натрупа толкова последователи в инста, бяха малко.
П.П. Малка е на акъл.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 12:56 от ~Carolina~

# 4 029
И тази булка нещо започна да настъпва яко мотиката. Тепърва ще отнася подигравки и кофти коментари, затова е по-добре да поработи върху нервите и комуникацията.

# 4 030
  • Някъде там
Тя позитивните съобщения с въпроси ако ги четеше...ако и отговаряше...ехееее

П.С. Странно, защо грубиянка?
Изобщо не ги чете.
Единствено ако съдържат похвала, без въпроси.
Защото като я питат нещо което не и изнася вече като е отговорила се сопва. Още в началото беше споделила такъв отговор...
А онзи ден нали се подиграваше на жена която и написа че с дете на 2 не може да се справи с домакинската работа.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 12:05 от daviz

# 4 031
  • Варна
~Carolina~, моля ти се бе, змия, сега пък дете. Та тя самата има дете..... може да се държи детински, но малка и дете не е със сигурност.....

Да поработи върху нервите, надали ще й се получи. То не е лесно всеки ден да правиш едно и също....

# 4 032
А тази Севи освен Инстаграм, ютюб канал развива ли? Каква е тази известност, която изведнъж я споходи, че и Ралица я забелязала?

# 4 033
Качете я в профила тази чистница. Grinning Винаги се изкарват "жертви" как едва ли не им пишат злобни и завистливи коментари, както и обиди, но си спестяват техните отговори.
Тази Севи, явно доста я критикуват вкъщи, щом така бясно се защитава в социалните мрежи, потребителите нямат право, само Мистър К Grinning

# 4 034
Ох, темата с чистенето и готвенето ми е Joy Как може нещо ежедневно и елементарно да се обсъжда като тооолкова важно събитие в живота. Всеки ден ядем, хора сме, ми готвим - голяма драма. Освен ако не си някое хипи, за мене чист дом е нещо супер нормално. Трябва да си страшен мизерник, че чистенето да и е нещо супер сложно. Направо падам от смях. Сега, не отричам хората които обичат уют, да сложиш един букет цветя, да наредиш хубаво масата за гостите,да съчетаеш цветовете в къщата си. Ама това пусто чистене Joy
Имам познати които по цял ден търкат, ми не мога да разбера кога точно са успели да изцапап, че да трият толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт