Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 506
  • 691
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И препоръчвам да се абонирате за бюлетина им. Хем при регистрация дават талон за малка отстъпка при първа покупка, хем могат да се следят намаленията, които всяка седмица са различни.

5-те лева се махат при покупка над 25 лв. Важи за всички магазини. Днес ми дойде смс. Wink

# 421
  • София
Таня67, абонирана съм и 4 шалтета различни големини ми излязоха направо без пари, а ми вършат страхотна работа.

# 422
  • София
Таня67, абонирана съм и 4 шалтета различни големини ми излязоха направо без пари, а ми вършат страхотна работа.
Май не съм цитирала правилно или по-скоро не съм уточнила, че допълвам информацията, предназначена за payla777. Wink

# 423
  • Sofia
Здравейте, имате ли спомен Масимо Дути всичко ли намалят на черен петък или частично? И какъв % беше миналата година?
Мисля,че беше 30% и не на всичко.
Те май чак на края на сезона правят по-големи намаления /50,60,70%/.

# 424
Здравейте, някой има ли спомен, кога почва голятомо намаление в HM , харесала съм си един килим за 700 лв и го сънувам вече, някой пък ако има код, за над 20 процента и няма да го ползва ще съм благодарна.

# 425
  • София
Тъй като пуснах информацията за Черния петък в Сердика,  да кажа, че все пак са започнали намаления. В Хиполенд имало и на други места също.

# 426
  • Sofia
В хипото до утре е -25%,а Комсед -30%. Това са им черните петъци,като всяка година Blush
Тъй като пуснах информацията за Черния петък в Сердика,  да кажа, че все пак са започнали намаления. В Хиполенд имало и на други места също.

# 427
  • София
Знаете ли Техномаркет и Технополис дали ще правят намаление за Черен Петък? И ако ДА кога?

# 428
  • София
Технополис са този уикенд от 20ти.

# 429
  • София
Много благодаря! може ли малко повече инфо ако имате или от къде да прочетем?

# 430
В Техномаркет в момента върви "баш промо" до края на месеца, сигурно това им е "черния петък" Simple Smile Поне онлайн, за физически магазини нямам идея как е там.

# 431
В Техномаркет в момента върви "баш промо" до края на месеца, сигурно това им е "черния петък" Simple Smile Поне онлайн, за физически магазини нямам идея как е там.
Преди години поръчах продукт онлайн в подобна само онлайн промоция. Имаше опция да доставят продукта до магазин и да го платя в магазина с наложен платеж, избрах нея. Така хем го видях, хем платих чак след като го огледах, хем се възползвах от промоцията. Малко не можех да им разбера идеята, но пък бях доволна като клиент. 🙂 Не знам сега дали е възможно отново, само споделям, ако някой предпочита "око да види, ръка да пипне", преди да плати.

# 432
  • София
Много благодаря! може ли малко повече инфо ако имате или от къде да прочетем?
От петък до неделя, само на място в магазините. Но не зная колко процента ще е. Онлайн магазинът обикновено не работи.

# 433
Да ви просветля на един номер за черния петък в технополис или техномаркет и май въобще във всеки един магазин, който ползва подаръчни карти. Ако не сте си харесали нищо в момента, но все пак искате да се възползвате от отстъпката в бъдеще, купувате от техните ваучери с 10-20 или колкото и да е там % отстъпката и така можете да си пазарувате в рамките на срока на ваучера.

# 434
  • Бургас
Това с ваучерите не го разбрах. Може ли малко по-подробно.

Общи условия

Активация на акаунт