Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 30 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Ще се окажем Стрелците май преобладаващи  Simple Smile

# 226
  • София
Ани, много неприятна ситуацията с детската градина, дано да се размине с разпространение и карантиниране. Щом са отрицателни тестовете на служителите, това е добър знак. Аз да си призная, за себе си и в мислите, сякаш приключих с корона вирус притесненията, имам усещането, че епидемията е към края си. Дано се окажа права.

Аз отдавна съм си признала, че съм от гилдията на двойниците, и действително излиза, че доста сме Близнаците в темичката. Но въпреки двойнствената зодиакална природа не обичам и не мога да лъжа. Много се разбираме с другите въздушни зодии, Водолеи и Везни, а аз много уважавам Лъвовете (само че трябва да  ги гладиш само по посока на косъма Wink и всички рогати. Със стрелци по-малко съм общувала, но от темичката имам много хубави впечанления за тази огнена зодия.

За лъжите, щерката, като истински овен, не лъже и кара направо с рогата напред, но за сметка на това малкия, макар и да не е набор 2010 а 3 години по-голям, лъжите ги няма за нищо, спортува ги редовно Laughing
И да се ядосвам, и да не се , просто му е в кръвта.

За оценките, аз не бих обърнала внимание ако детето закръгли на по-високата оценка, сякаш съм над нещата. За други неща напоследък припалвам, за неуважение и незачитане, за липса на емпатия, за егоизъм...  Дори ми се иска в училище да ги учат на съпричастност и емпатия, а не на папагалщина, каквато е системата на образование сега.

# 227
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани много неприятно наистина.
Един представител на зодията Козирог от мен, но майка ми, мъжът ми, сестра му и 4-те ми първи братовчеди са Близнаци, както и всичките ми гаджета... 😊 И гаджето на наборката също утре е рожденик.

# 228
  • София
Представителната извадка в нашата тема сочи, че по-малките деца послъгват повече. Grinning Малкият все минава между капките и винаги караниците ги отнася кака му.  Като по-голяма все съм очаквала тя да е по-разумната и я третирах като такава, а тя също си беше дете. Тя си го дразни доста, но и той винаги се представя като жертвата  и "никога не започва той пръв" , когато се скарат и все "тя е виновна".
Веднъж ги чух да си говорят(тя на около 10г, той на 4-5г) след някаква пакост, която бяха направили и тя го увещаваше да каже, че той го е направил. "Кажи на мама, че си бил ти. Ти си малък и сладък и на теб няма да ти се карат толкова. " Joy

# 229
  • София
Много интересна тема подхванахме за зодиите.
Мислех си Спунк-чето да пусне 1 анкета поне за тях, като си нямаме анкета кога и къде да се видим Disappointed
Да си самоотбележа рачешката зодия. Поне засега не видях друг, но знам ли?
За лъжите - не съм хващала щерката. Мисля си, че всичко си разказва, но от тази година и то като спрях да я разпитвам и започнах да имитирам незаинтересованост. Иначе в 7 клас с ченгел не можех да извадя никакво инфо. Същински партизанин на разпит Wink

# 230
Ха, явно не съм ги срещала около мен в живота ми стрелците, защото вие тук сте се събрали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 231
Пак съм ви изпуснала... Sad Не знам защо напоследък така.. Всъщност знам, но.. Както и да е.
Прочетох само 2 страници назад. Аз съм зодия Дева. Дали има други? Simple Smile

# 232
  • някъде ... тук ...
Аз съм лъво-дева 😀 Затуй не вярвам много-много на писаното за зодиите.
Моите рядко лъжат, но като че ли наборът (по-малкият е) по-често се е пробвал. И знаят, че истината винаги излиза наяве. Наборът и повече си трае, трябва да го разпитваш, докато батко му си казва и разказва от малък.

# 233
Аз съм Скорпион, девойката е Водолей. Помня, че имаше много наборчета водолеи.
Мен тъпото ми е, че й вярвах на малката маймуна. И да ми казва сега "Не си ме питала". Те вярно, че са зомбирали с тези телефони...

# 234
  • София
Значи телците и близнаците по почивки сме заченати и затова все натам ни влече. Joy
Когато казах на майка ми, че съм бременна с второто тя отбеляза: "Я, още едно морско бебе!" А нито един от тях не е правен по време на почивка и двамата са си made in Sofia.
Аз съм козирог.

# 235
Моите послъгват доста! Знаят, че не понасям и винаги разбирам, защото помня като слон, а те не си помнят измислиците. Имам някакъв урок да уча, щом са ми се паднали такива, но как да стане, като дори не схващам какъв е? Имах като малка едни плакати в стаята - кучета и котки с огромни, тъжни очи, ей така ме гледат, като не се хващам. Наборката чак и трепери брадичката и сълза пуска от обида.
Мартеа е права - ние и двамата сме доста тревожни и като нищо ще излезе, че сами сме си виновни.
Това е хубавото на групата - можеш много и за себе си да научиш!⚘

# 236
  • Варна
Честито на всички рожденици от последните дни!  Да сте много здрави и щастливи! 
Аз съм Лъв, но съвсем в началото.
Нещо напоследък не ми се пише, имам един дерт с наборката,  но засега няма да споделям тук. По-скоро проблема е в моята глава и се опитвам да намеря правилното действие.
За лъжите у нас - по-скоро са спестяване на някои подробности Simple Smile

# 237
Alexandra, дано само си внушаваш, а и да не си - то бързо да го решите, преборите, коригирате.. каквото е нужно, за да си спокойна! Стискам палци!

С моята девойка все още сме си много близки и ми споделя доста (аз също на нея!), надявам се и занапред да е така, разбира се в рамките на нормалното.. Обича да правим разни неща само двете, даже като свърши училище веднага отиваме по женски малко на морето.

# 238
  • Варна
Сиси, благодаря ти,  но май не се изразих добре, няма нищо тревожно Simple Smile Просто расте и е време да дам свобода,  пък аз все още искам да знам всичко.
А не искам да споделям, само защото света е малък,  форума още повече Simple Smile

# 239
Да, да.. разбрах, затова образно написах - да си спокойна. Wink Иначе скоро и аз си мислех за нова премяна тук, именно поради подобни съображения..

Общи условия

Активация на акаунт