Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 29 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мили майки! Препратиха ме от единствената група за матурите след 7 ми клас за тази година към Вашата. Извинявам се за безпокойството предварително! Имам няколко въпроса, и ще съм Ви много благодарна на отзовалите се.
На моят седмокласник вече са му оформени оценките - ще завърши с отличие по всеки един предмет. Предстоят му матурите, Олимпиадата и Национално състезание по Природни науки и география „Акад. Любомир Чакалов“ .
Не мога да се справя с балообразуването. Надяваме се на отлични оценки и на тях. Бихте ли ориентирали?

Благодаря Ви!

https://m.bg-mamma.com/?topic=1222505
На първа страница в темата на седмокласниците е публикуван държавния план прием по области.
В него трябва да намерите паралелките, които ви интересуват и колонките, в които пише как се образува балът.

# 121
  • София
Спунк, Сънчо, честити да сте!!! Здрави, усмихнати и позитивни, както ви познавам! Heart Champagne
Божидара-мама, надявам се, че си разбрала как се балообразува. Ако има още нещо неясно, пиши на лични. Ще ти пратя екселски файл

# 122
  • Sofia
Сънчо, Спунк, живи и здрави да сте! Животът ви да е преизпълнен с щастливи мигове! Revolving Hearts

# 123
Спунк, Сънчо, да сте живи и здрави! Много обич и щастие ви желая! Flowers Hibiscus
Днес ще се почерпя освен за ваше здраве и заради резултатите, които очаквах - изследваха голямата ми дъщеря и приятеля и в Нидерландия за коронавирус  - слава на Бога, отрицателни са. Много се бях притеснила, караха някакъв грип с ужасно висока температура, ако се беше оказало това, нямам идея как щяха да се справят сами, под карантина, без да има кой да им пазарува или помага. Организацията там е невероятна  - пращат болните до лабораторията, на 20 км. от града, да пътуват с влак! Там е разположена за по - голяма сигурност.Anguished

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 17:51 от silver pearl

# 124
  • Sofia
silver pearl, не исках да разпитвам, но чаках да споделиш какво те мъчи Heartpulse Чудесно е, че не е корона вирусът! Kissing Smiling Eyes Ей така, като са далече, майчиното сърце се къса от притеснения...

# 125
Честито на всички, с повод за празненство! Спунки и Сънчо, освен много спокойствие и лично щастие, желая ситуацията скоро да ви позволи да разгърнете организаторския си талант за спретване на крупни купони!
Перличка, твоята новина е чудесна! Да са живи и здрави децата - и по-малките, и пораслите!

Беше ми интересно дали тази година ще има отлив на желаещи да учат в чужбина. Съдейки от темите във форума, няма отлив - интересът е както преди, въпреки трудностите по организиране на приема, наемането на квартира и т.н.

# 126
  • София
Сънчо,Спунк от сърце ви желая да бъдете здрави и щастливи! Birthday

# 127
  • Там, където мечтите се сбъдват
silver pearl, радвам се, че всичко е завършило добре!
Честито на Спунк и Сънчо, желая ви здраве, хармония и наслада в живота!

# 128
  • София
Честит празник на Спунк и Сънчо! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Спунк да пуска най-хубавите теми, а Сънчо да изсънува най-хубавите сънища!
silver pearl, браво за добрите новини!

# 129
  • София
Благодаря, мили момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания!
Жалко, че ми е малка тераската, щеше да ми е много приятно да ви поканя до пийнем Wink

Перличке, радвам се, че всичко е наред.
Игривата, от опита ми от месец насам най ми се получават карамфилчетата.  Иначе и аз съм пишман градинарка. На тая същата тераса мъча здравец, магданоз, разни мушкатота, кученца и петунии...
Чудя се дали да не си купя лавандула..

# 130
Сънчо, изброила си светлобюбиви и сенколюбиви цветя. Мушката и производни искат топло. Здравец търси сянка и прохлада. Градинаството /качественото/ си е цяла наука. Клематисът напр. иска сянка "на краката" и слънце "на главата". ...

Непретенциозни са калдаръмчетата, невенът. Много обичам аромата на босилек /иска слънце/, лавандулата и розмаринът /ей, помните ли миналата година по това време?!/ са топлолюбиви.

# 131
Лавандулата расте чудесно на балкон, също и малките розички, които продават - на балкон стават доста по - големи , но могат да зимуват, трябва да се подрязват и двете, но цъфтят и са много красиви. Имам две саксии от нещо, което расте навсякъде, лесно се завъжда и отглежда и радва с красиви листа и розови цветове, но не му знам името - ще гледам идните дни дя го снимам и кача. Имам саксия с мента - върши работа за коктейли, не знаех, че е многогодишна - тази година израсна отново, зелена и много красива. Имам също кученца и доста саксии с босилек. Ако е сенчесто, хортензия също добър вариант, но на силно слънце умира.
 Момичета, много благодаря за хубавите думи, и аз съм много щастлива - голямото разстояние и усещането за безсилие бяха много мъчителни за мен.

# 132
  • Варна.
... Той като цяло от малък е ориентиран към техника, физика, такива неща. Но вчера ми каза, че мечтае да е военен и да ходи на мисия. ...

http://www.naval-acad.bg/education/cadets/cyberoperations

Тук ще надгражда специалност.
В твоя полза, на тези мисиите им са от разстояние.
А и ще си е в града. Започвай обработката.

# 133
  • София
Перличке, радвам се, че ти е олекнало , много е тежко, когато не можеш да влияеш на ситуацията и близките са далеч, но важното е , че всичко е наред🤗
Много полезна тема за балконските цветя сте подхванали. Аз имам мушката, камбанки, здравец и жасмин, но балкона ми е с югозападно изложение и последните две трудно виреят,  особено жасмина само на пролет е чуден, сега вече няма цветчета и линее Sad Май трябва да го преместя..
Момичета, да ви попитам каква козметика за почистване на лице ползват девойките (не зная дали е еднаква и за младежи ). Забелязвам, че кожата на лицето на моята щерка вече започва да става грапаво, тя има атопичен дерматит и досега ползвахме крем на Веледа, но изглежда с хормоналните промени вече идвя твърде мазен и трябва смяна. Ще съм ви благодарна за препоръки🤗

# 134
  • Там, където мечтите се сбъдват
Звездице, след пробването на няколко измиващи гелове от аптеката, от чието ползване кожата му стана по-суха и не му се отразиха добре, накрая взех на младежа една конджак гъба, взех си и на мен, но моята е с розова глина, а неговата е с активен въглен.

Общи условия

Активация на акаунт