Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 29 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Моите щерки нямат атопичен дерматит, но имаха проблеми с акне. От форума научих за козметиката на Фитокод, българска е - био. В София се продава в маг. на " Дякон Игнатий". За измиване имат продукт с лактобацили, в голямата разфасовка е гел за интимна хигиена, но доколкото разбрах е един и същ продукт и купувам него. След това ползват лосион за почистване Rose kiss, и нещо хидратиращо по избор - без спирт. Много са доволни - лицата им се изчистиха и изглеждат много по - добре. https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-seriq-rose-k … -anti-akne-detail
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-l … na-higiena-detail
Тези двете за почистване са идеални и не са скъпи, вече за специфичен проблем трябва дерматолог да каже какъв крем или лосион е необходим, най - добре е да е медицински.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 22:51 от silver pearl

# 136
  • София
Flowers Bouquet Спунк, Сънчо нека всички пожелания, които сте получили днес се изпълнят на 1001 % Gift Heart

# 137
  • София
Моят син ползва на Здраве продукти. На неговата кожа влияят добре.
Благодаря за съветите и идеите. На терасата си имам мушкато, петиния, риган, босилек, чубрица и мента.Моята е южна тераса и не всичко вирее на директен пек.

# 138
  • София
Спунк, Сънчо, да сте живи и здрави, много късметливи, все така млади и красиви, и с чувство за хумор! Flowers Hibiscus

# 139
  • София
спунк и сънчо, здрави, красиви и много обичливи Flowers Rose

# 140
  • София
Звездице, след пробването на няколко измиващи гелове от аптеката, от чието ползване кожата му стана по-суха и не му се отразиха добре, накрая взех на младежа една конджак гъба, взех си и на мен, но моята е с розова глина, а неговата е с активен въглен.

Esteliana, за пръв път чувам за тази гъба, благодаря за препоръката, ще трябва да се образовам малко!

Перличке, благодаря и на теб за препоръката, аз по принцип съм почитател на български продукти, може да пробвам дори и за себе си.

Сливке, крем “здраве” си е класика, уви за моята щерка май няма да е много подходящ, защото е доста сух. И сега се сещам една забавна случка от моите млади години, свързана именно с крем “Здраве”. Някъде във вихъра на студентството установих, че въпросния крем има ефект на фон дьо тен върху кожата ми-заглажда неравности и уеднаквява тена. Та започнах да си го ползвам с тази цел. Компанията решихме да ходим на дискотека и аз надлежно се клепам с грим, като не пропускам и новото ми откритие за фон дьо тен-Крем здраве. Отиваме в заведение, което частично бе облицовано с огледала. И като поглеждам към тях, срещу мен в огледалото ме гледа едно страшилище с бяло фосфорициращо лице 😳🤪  изстрелях се с 200 към тоалетните и посветих значително време в “изтъргване” на тена ми. Оказа се, че луминисцентното осветление е накарало побелялото ми от крем здраве лице да свети🤣

# 141
  • София
Звезди, за акне продуктите са по- леки и не тежат на кожата.
Иначе малкото синьо кремче си е класика за всякакви проблеми.

# 142
Мисля, че има и специална серия на Здраве за акне.
Аз бях взела на девойката комплект от серия АкнеАут на Биотрейд.

# 143
Акне аут на Биотрейд е много агресивна козметика - голямата я ползва дълго време и си съсипа кожата с нея, докара се дотам, че вече голяма, ако си пипнеше лицето с мръсни ръце, излизаха  мъчителни пъпки. Не и понасят и повечето кремове. Техните кожи са много нежни и използването на спирт за дълго време не е желателно. Получава се затворен кръг,който може да продължи с години. Споделям от дългогодишен опит и доста тийнейджърски сълзи. Има хубави статии по въпроса. Съвсем простичко е обяснено примерно тук:
http://www.infarmaciq.com/spirt-kozha/

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 16:54 от silver pearl

# 144
  • София
Зарадвахте ме с поздравите и светлите си пожелания. Стана ми много приятно.
Благодаря на живота, че ме срещна с такива невероятни хора като вас и се надявам отново да е благосклонен и всичко да сбъдне.
Вие и близките ви бъдете здрави, радостни и щастиливи!

Не зная дали скоро ще можем да направим голяма маса в заведение, но наистина можем да се съберем в парк или на Витоша. Само да се стабилизира малко времето и да отминат баловете.

Перле, какво ли ти е било на душичката. Hug

Зведице, посъветвай се с дерматолог, за да не направиш някоя беля.
А иначе, когато се борех с дерматита на сина ми, неговият лекар ми препоръча синята Нивеа за сухите участъци. Това беше преди много години, още нямаше пуберски неволи.

# 145
За пубертетски пъпки слънцето е най- доброто решение. Моят син докато имаше дълъг бретон имаше доста под него. Сега отряза косата и челото му се изчисти за една седмица. Но той е по цял ден навън с колелото и кожата ме не е с много пъпки. Но действието на слънцето не е за пренебрегване

# 146
Акне аут на Биотрейд е много агресивна козметика - толямата я ползва дълго време и си съсипа кожата с нея..
Моето е с що годе чиста кожа, само в Т зоната има временни проблеми. Мацваше само на пъпчици от лосиона, след третиране слага хидратиращия крем от комплекта. Започна да пие и доста вода и сега й е съвсем добре кожата.

# 147
  • Там, където мечтите се сбъдват
Храната също е от значение. Добре е децата да се наблюдават и после сами ще намалят приема на някои храни, от които кожата им реагира. Но да, не е приятен този преход от бебешкатата гладка кожа до тази на възрастните...

# 148
Не казвам, че не помага, точно заради това, че е ефикасно и тя го използваше. В дългосрочен план се появява проблем.

# 149
  • В средата на времето
Моят тийн ходи веднъж месечно на почистване на лицето иначе става кофти. С триста зора ползва един измивен гел. Почти съм сигурна, че ако не чуе "измий си лицето с гела" не го и прави...И най-обичам като започне да ми философства, че нормално било да има пъпки, нали бил тийн.Rolling Eyes
Иначе да, храната има значение. При него проблеми създаваше прясното мляко. Откакто спря да го пие вместо вода, нещата са доста по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт