НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 40 712
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Хмм а защо трябва да вибрира? Харесва ми че има различни пози, компактно е и се люлее. Като мини количка. Лесно и за пренасяне.То има едни гнезда, но те да просто възглавници. Тава е по-разчупено и точно от нещо подобно имам нужда за в началото.

# 571
Ами... май с вибрацията се забавляват повече и се укротяват. Аз ти казах, че това е наука за още едно висше Grinning

# 572
Ние имахме отделно легло в дневната от сгъваемите. И до сега стои там, но господина не иска да стои вече в него. Рядко и спи. Ще го ползвам за основно легло на другото дете.
Едни познати ни подариха класичеси шезлонг. Ползвахме го до 6-я месец. Мисля пишеше, че е до 9 килограма.
Хубаво е да има вибрация. Нашият така заспиваше доста често. И леглата имаха люлеещ се механизъм.
Количката ни сдава багажа. Не знам дали ще става или ще ползваме на зълвата.
 Общо взето няма да има големи покупки.

# 573
Единствената покупка, която съм направила до момента е дървена кошара 3 в 1 + матраче.
Оглеждах се за втора употреба и ми излезна за 100 лв и веднага я купихме, въпреки, че беше преди 2-3 седмици.
Едни приятели са ни обещали количка. Тези дни ще отидем да я видим и ако е подходяща (да има зимен кош) ще я вземем. Това се очертава да ни е единственият подарък.
Няма да се впускам в скъпи покупки, а преди раждането ще купим само основното. После като се ориентираме в ситуацията ще се до оборудваме.

# 574
  • София
ангелче, ти както нищо не си взела, така и си взела кажи-речи
най-важната покупка. Grinning

Вие сте напред, момичета.
Аз съм купила само една розова
шапка. Grinning
Имаме и обещана ваничка за къпане със стойка от наши познати. Хубава е и запазена. Но е в друг град, та ще ни я изпратят по-нататък че сега само ще я подбутваме и прескачаме.

Но пък гледаме усилено, всеки уикенд сме в различен магазин. Blush

Някой има ли отзиви за качеството на дрешките в Кауфланд - марка Kuniboo ? Вчера ги разглеждах и много ми допаднаха на вид и материя... Цените им също са много добри. Смятам да ги пробваме. Blush

# 575
Рейв, и аз това казах на съпруга си. Готови сме и да се роди има къде да спи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
Хубави са дрешките на Кауфланд, лидълските също са хубави и издържливи на пране и носене.

Аз още нищо не съм купила, другата седмица ще ходя на ФМ и вече като кажат пак пол ще взема нещо малко тематично.
Шезлонзи имам 2 от каката. Един люлеещ се с вибрации и електрическа люлка с дистанционно с песни и въртележка. Люлката за мен се оказа супер инвестиция, нова беше към 200 лв. Аз я купих на половин цена от приятелка, и мисля, че без проблем ще изгледа и трето дете. Тя става и само на шезлонг има и табличка после при захранването е удобна.
В общи линии аз няма какво да купувам, само шишета, но то и те не мисля, че ще ми трябват, смятам да кърмя, ако нещо се наложи ще взема в движение.

# 577
Жозефин, може ли моделът на люлката, май нещо такова искам Wink

# 578
Диди
https://m.emag.bg/bebeshka-ljulka-cangaroo-swing-star-rozov-0-10 … 578/pd/DFV1CNBBM/
Това е люлката, няма вибрация, но има няколко степени на сила на люлеенето и таймер като максимума е 3 часа.
Има 3 степени на наклон за гърба и с дистанционното може да я управляваш и от другия край на стаята.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 21:25 от Josefine

# 579
  • София
Момичета, понеже казвате, че мислите да взимате такива шезлонги с идеята бебче да е в него през деня...
То нали не е хубаво да стоят в тях дълго ?
Или аз нещо не съм разбрала... В смисъл, аз знам нещо от сорта на 10-15 мин. на ден... Или това важи за обикновените шезлонги,
а тези люлки са си като легълца и няма проблем ?
Защото, ако е така, си струва да се вложи някой лев повече в подобна покупка...

Джозефин, ти понеже имаш опит, моля, уточни. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 00:52 от rave

# 580
  • София
Josefine, тази люлка имахме и ние. Супер работа ми свърши по приспиване в извънредни ситуации и успокояване:) Само че ми се струваше с голяма дупка, сякаш е за по-седящо дете и слагахме едно одеалце.... Казват, че не трябва много време да прекарват вътре, ама не вярвам някой да си остави детето в люлката часове наред.

# 581
Рози и аз слагах в началото като беше по-малка една пелена навита на руло където е чупката и отгоре едно одеалце максимално да изравня.
rave Люлки и шезлонги са за улеснение на майката, да остави малко бебето и да свърши нещо, да хапне, да измие чиниите, да сготви. Заспиват по-лесно, унасят се от вибрациите и люлеенето. Абсолютно може да се мине и без тях, но е голямо удобство. Не е препоръчително да стоят много, въпреки, че каката следобедния 2-3 часов сън там го изкарваше, но вече е била 5 месечна някъде.
Това ми гарантираше, че ще спи стабилно и да се разбуди пак се унасяше. Аз можех да вляза да се изкъпя като бял човек, не да се ослушвам като сурикат под душа, реве ли причува ли ми се. Излизаш целия насапунисан, тишина, спираш след малко водата то се е скъсало да реве. В началото с първо дете винаги като си сама и влезеш да се къпеш ти се струва, че плаче и че не диша. Преди да родя, слушах от разни майки как ходели да си гледат бебето диша ли докато спи. Викам си Боже какви откачалки. Ми като родих и аз съм ходила да я проверявам. 😄😄😄 Новородените толкова плитко дишат, че гледаш го отстрани то грам не помръдва.

# 582
  • София
Момичета, за тези като мен, които са решили да бебеносят - в olx намерих една страничка 'Носени с любов' - като напишете в Гугъл, излизат всичките им обяви. Предлагат раници и слингове на много добри цени, някои са чисто нови, други са малко употребявани, или примерно без кутия, и затова цените им са намалени. Flowers Four Leaf Clover

Който се интересува, може да погледне, аз вече реших, че от там ще си взема и следя какво пускат...
По магазините една хубава
раница е 220-300 лв.

Джозефин, мерси. Flowers Sunflower
Значи както си и мислех...
В такъв случай ще търся нещо по-евтино, или втора употреба... Че 200 лв. за шезлонг няма да дам.
Може да го предложа и за подарък. Thinking

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 20:23 от rave

# 583
200 лв. за шезлонг са много. Кратко време се ползва. Нашият е втора употреба подарък. Мисля, че от по-евтините модели е бил. Музикалното му оформление не работеше, но вибрацията бе наред и вършеше чудесна работа за успокоение и заспиване. Има 3 положения - напълно легнало, полуседнало и седнало на 90 градуса.

# 584
Ооо абсолютно не си заслужават, аз моя го взех за 90 от приятелка, която го беше ползвала 2-3 месеца и го продаваше. Има много подобни в Олх и по продавалниците из facebook, само да случи човек на коректен продавач, че за много некоректни съобщават в последно време.
Истината е, че детските стоки в България са с адски високи цени за стандарта ни, а се ползват много малко време и просто не си заслужава да се инвестират големи суми. За мен нещата, за които си струва да се отделят повече средства са количка(просто нашата инфраструктора тип "разорана нива" много бързо амортизира най-евтините), столче за кола(нещо, с което не трябва да се прави компромис и е за дълъг период от време), обувки(много е важно детето да ходи с хубави, НОВИ обувки докато му се формира ходилото) и евентуално връхната дреха. Всичко останало като дрехи, играчки и пособия за бебето няма супер разлика дали ще са много скъпи или по-евтини вършат една и съща работа. Бебето хич не му пука дали е с боди от 3 лв. или от 33 лв., дали играчката му е от Джъмбо или е дизайнерска уникат.

Общи условия

Активация на акаунт