Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 137
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • в страната на чудесата
Фенси, благодаря ти!!! Нещо се увлякох Simple Smile
В Пчмг ще има две паралелки 8 клас тази година.
Имаме консултации по Бел, АЕ, математика. Още незнам как ще са, не са задължителни.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 15:41 от Leika_moja

# 301
Някой от големите  в СС знае ли вече незадължителната програма?

# 302
Саморазливните химии са такива не заради излъчването на сребро, а заради електричество (изискванията за заземяване и пр.) и миенето (липса на фуги).
За нормалния живот, вкл училищен вероятно е удобно, но всъщност според мен няма значение. Пък и никой болен не прекарва 10 месеца в операционна или болница.
Аз бих предпочела ако е възможно повече естествени неща, макар и с техните недостатъци.
Това за електричеството ще го подмина с усмивка. Това, че са вредни за здравето също е абсурдно. Факт е, че в операционните, а и във всички помещения където се изисква перфектна хигиена ползват саморазливни заливки. Със сигурност не всички са със сребърни йони. То няма и нужда от това. Целта е да няма фуги (дори и минимални) материалът да не задържа мръсотия, да се чисти бързо и сигурно, и да е издържлив. Освен за пода, за стените и тавана също има изисквания. Наистина е безмислено да продължаваме да дъвчем настилките. Аш научи нещо ново. Вече няма да се притеснява, че децата и лекарите ще си навредят на здравето стоейки в такива помещения и може да продължите да си бъбрите по темата за образованието.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 17:41 от Анонимен

# 303
  • София
Глупости, Нико. Много е невъзпитано да се изказваш кой какво е научил.

Ясно е единствено, че в новия под на Британика няма нищо wow и че явно и обучението им е такова, щом се налага да се рекламират с пясъка си от Карибите и с бъркоча, който пляскат по таваните си и пода.

# 304
НВО нали е тези дни, ще се види кой кум, кой сват...

# 305
  • в страната на чудесата
В десятката Simple Smile

# 306
В десятката Simple Smile
Така, така... Използвате, че Ежко се е покрил, за да издигнете НВО-то в култ 😁

# 307
  • София
Абе аз съм далеч от издигането на НВО в култ, ама ми е една идея по важно от подовете. Joy

# 308
Глупости, Нико. Много е невъзпитано да се изказваш кой какво е научил.

Ясно е единствено, че в новия под на Британика няма нищо wow и че явно и обучението им е такова, щом се налага да се рекламират с пясъка си от Карибите и с бъркоча, който пляскат по таваните си и пода.
За мен ученето в добро училище е една от крачките към успешна реализация в живота. Не е единствена, даже не съм сигурен, че е най-важната, но определено много помага. Аз съм изключително доволен от моя живот и си мечтая детето ми да постигне същото. Британика както Дрита, СС, 20-то, Цар Симеон Велики и много други училища според мен са добър избор за това, което аз искам. Да, изброените училища са тотално различни, но завършването на всяко едно от тях дава възможност за много добро бъдеще.

# 309
За завършване на какво образование става въпрос? В повечето от изброените училища много деца учат само до 4 или най-много до 7 клас. После повечето отиват в ДУ. Гимназията оказва много по-голямо влияние върху бъдещата реализация.

# 310
  • София
В десятката Simple Smile
Ами айде номинирай за оригинална мисъл Smile

После ще броим лайковете и няма да има скрито-покрито (че в тази тема за една бройка да ни убедят, че с подкуп се класира на първата стр авторът на лайтмотива. Joy)

# 311
  • София
А пък аз чух, че дават 1800 лв. Joy

# 312
  • София
А пък аз чух, че дават 1800 лв. Joy
Така ли Astonished? Каква невероятна форумна драма Astonished - съседка или колежка ти го каза Joy? Толкова невероятно ми звучи, че ми иде да го номинирам Grinning

# 313
  • София
Най-добрата приятелка на шуринайката на братовчедка ми ѝ казала за схемата. Затова от бг мама умишлено прикриват личните съобщения за да не стане ясно, че Бил Гейтс стои зад тази тема. Joy

# 314
  • софия
Най-добрата приятелка на шуринайката на братовчедка ми ѝ казала за схемата. Затова от бг мама умишлено прикриват личните съобщения за да не стане ясно, че Бил Гейтс стои зад тази тема. Joy

Не е вярно това. Все искате Бил Гайтс да ви е виновен, защото е много богат и ви дразни. Обаче не е той, Всичко идва от Марк Зубърбърг! Той е истински зубър и е не разбрах как точно, но е сигурно, че нещо се е разправял с този Гейтс, и оня други Мъст (хич не е Мъск, баш Мъст си е) и понеже Мъст идвал от Африка някъде бил много злобен, щот не бил богат като малък, и като се разправал с Зубърбърг и Гейтс и не разбрах какво точно, ама тоя зубъра нещо сгафил и го игзонили от Харвард. И той се ядосал и сега на тия компютри дето Гейтс ги подарил на България, на всеки един компютър държавата цака пари ан Зубърбърг за да му използват онова там фейсбук. Ама лошото е, че оня другия е много отмъстителен и изпратил чак в космоса хора. И от там вече сто на сто е ясно, че през сателита ги чете на хората личните съобшения и те затова така пишат , че по 1800лв има дават. Не е вярно това. на моята приятелка на съседката са и дали поне двойно, и то познайте кой. Ми Зубъра. Той може да не е завършил Харвард ама е умно копелето...И сичките ги е изиграл. Тъй че, не е Гейтс. Не им варвай, Лейди!

Общи условия

Активация на акаунт