Съучениците ми (2-ма) медици тръгнаха на уроци от 8 клас, веднага след подгответо. За съучениците на сина ми се отнася същото.
Съучениците ми (2-ма) медици тръгнаха на уроци от 8 клас, веднага след подгответо. За съучениците на сина ми се отнася същото.
всъщност не е нужно изобщо някой да разяснява особено, достатъчно е в UCAS да се види колко малко са курсовете по медицина /с учене над 4 години/ и да се видят и критериите за допустимост изобщо за кандидатстване - има да се прегледат не повече от 4-5 университета; и не че не е допустимо да кандидатстват българи, а сред приеманите дипломи липсва българската национална, каквато издава и Колежът, както и изобщо много други чуждестранни дипломи; виж с достатъчно висок IB от без значение държавата биха ги допуснали за кандидатстване
Може пък да започнат да се натискат за студенти тук, пък ние ще се назландисваме 
Както вече писах, те отдавна се натискат за тук, специално за медицина - наша наемателка беше точно такъв студент и покрай нея разбрах за мащаба. Е, не се назлъндисваме, защото плащат по 6000 е/година само такса и май им я увеличиха, отделно каквото харчат тук. Но факт, че интерес има. И в Пловдив има.
всъщност не е нужно изобщо някой да разяснява особено, достатъчно е в UCAS да се види колко малко са курсовете по медицина /с учене над 4 години/ и да се видят и критериите за допустимост изобщо за кандидатстване - има да се прегледат не повече от 4-5 университета; и не че не е допустимо да кандидатстват българи, а сред приеманите дипломи липсва българската национална, каквато издава и Колежът, както и изобщо много други чуждестранни дипломи; виж с достатъчно висок IB от без значение държавата биха ги допуснали за кандидатстване
Едно е какво обясняват адвайзърите, друго е да знаеш за случай на прието българско дете от Колежа за медицина в конкретен британски университет. За всичко покрай е съвсем възможно и сигурно се случва непрекъснато, но за медицина дълбоко се съмнявам да има прието дете от Колежа.
, освен ако не е много по-голям от теб, но дори и да е така, аз споделих своя опит, той е от соц.а, тогава къде не се влизаше лесно, не само за медицина, и масово ходеха на уроци много отрано, зубраческа си беше работата, наизустяваха теми като луди. От кръга на сина ми също ходеха на уроци за МУ, с изключение на тези, които отидоха в Германия да учат медицина, те наблягаха на езика и успеха от дипломата.
Препоръчани теми