Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Чакам го с нетърпение да се появи. Анди виси при вирусите, а за Русалката няма предизвикателства.

# 121
  • в страната на чудесата
Аз много ги мисля.
Хайде края на юни разходка?
Ще си сложа лейка на главата, за да ме познаете Simple Smile Simple Smile

# 122
  • София
Lejke, таман си ни представих на разходка по плажа в Гърция, ти с лейка на главата, а аз с банския на внучето (на главата...има цял бански с шапка в стил акула).

# 123
  • В офиса
Хахахаха, ще коспейваме виртуалните си самоличности. Аз крилца да си сложа (ще бъде забавна гледка предвид годините и фигурата ми).
Хейт тайм. По вайбър моля ви се разбирам че часовете на малките по английски са продължили след края на май (явно със задължителен характер, поне в представите на учителката), освен това щели още да продължават. А в официалното съобщение от училище друго пише. Същата учителка веднъж се изцепи: Milk is not healthy след като моето дете й каза, че е пило мляко за закуска. За първокласници иде реч?! Най-малкото спорен е въпросът за здравословността и изобщо не смятам че е ок учител да споделя личните си представи за здравословно с първокласниците по този начин. Сега си хейтя и умувам дали има смисъл да занимавам училището с всичките тези неща. Те не ми пречат, само ме дразнят.

# 124
  • София
Ко, ко, ко речи? Как така задължителен английски след май? Това някаква свободна интерпретация ще да е било. Вярно, че се занимават, но са май преговорни неща, домашни няма. Ще питам моето довечера, след като свърши да беснее навън.
Ич не ми се вярва това за задължителното...

# 125
  • София
Не си струва.

# 126
  • София
Тинки, според мен си заслужава да се дава такава обратна връзка, защото така нещата се подобряват. Въпросната госпожа може би няма да се промени, но от училището може да направят нещо - да предупредят учителите си например какво е уместно да се говори пред децата (ако говорим за конкретната ситуация)

Между другото - имам крила, поличка и вълшебна пръчица !!! за костюма на Тинки - мога да услужа.

В другата тема пак започна бизнесът с рекламата на Британика. Жалко - развалиха я тая тема от такива платени публикации.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 19:30 от Аш

# 127
На тази стръв - “само най-доброто, за който може да си го позволи” - надали хващат много шарани, щом се налага някой да се прави на шут тъдява. Я да ходя да видя.

# 128
Ох, те и Свети Георги бяха най-доброто за който може да си го позволи. Но поне имаха изкарани цели випуски. А тук нЯкви купили училище, префасонирали го така, че да не прилича на себе си, без никакви реални доказателства като резултатност...и се изцепили във форума, че са най-добрите.
Казвам ви аз, че след позицията маркетинг мениджър в Изи имаме мнооооооооого още да видим. Но ние сме гърмяни зайци. Новите да му мислят.

Ся, моят нов ник не е в първосигналното си значение. Та се чудя в дегизирането на стария ник ло да заложа или на този.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 23:03 от Fancy

# 129
  • софия
Не мисля, че са платени публикациите. Просто си има хора, които считат за важно само да имат пари и вярват, че всичко свързано с тях е задължително "най-добро".  Семплота на разсжденията е нормално явление.. Не ми пречат. Пречи ми метлата на модератора.

# 130
  • София
За тукашната метла ли?

# 131
  • в страната на чудесата
Всякак ще приветствам аланкоолу да се включи в славословенето на новото първо оттатък вместо да се хаби тук Simple Smile

Фенси, някак да ги изкомбинираш?

Най-много ме напушва смях някой новобранец като заобяснява как е най. Но от друга страна щом шотева има клиенти защо британика да няма.  Обвивките често имат по-голямо значение от качеството на шоколада вътре.

Та пак да кажа за философията - дава разбиране извън буквализма на подредените в изречение думи Simple Smile

# 132
  • софия
За тукашната метла ли?
не, в другата тема. Всичко след 10 беше изтрито.Сега гледам, че пак си е казал казванката или модеатор м е върнал мнението, за мен има нещо сбъркано. Той не търпи възражения и за всяко мнение малко на контра на неговото активира модератоти. Иначе не вярвам модераторите да са чак толкова адекватни и на третата минута да се трият масово мнения. Като го схванах това рЕзко загубих интерес изобщо да участвам в дискусии...

# 133
  • София
Ами той пак я обърна на имотна хвалба и като не е по темата, са го затрили. Не видях какво друго са му изтрили, но е факт, че или пише наивно, или платено. Няма как разумен човек да вярва, че един резултат на едно дете е показателен за цяло училище, или че шестица в СС + уроци закономерно може да доведе до провал на изпит. По принцип не зная как е в другите училища, но в СС не пишат лесно шестици. Така че този пълен отличник и на мен ми е съмнителен нещо.

# 134
  • софия
Има такива хора. С пари и мнение. И всичко извън тяхното разсъждаване е невалидно. Познавам такива. Неприятни събеседници са и на живо. Обикновено си задавам въпроса от какво са били лишени като малки та да имат такава неистова нужда от налагане!

Общи условия

Активация на акаунт