? Братя и сестри, приети без изпит? Дъждец и Тинки ще имат 7-класници догодина - може ли да решат НВО от сега (предполагам, че могат)... За коя гимназия да стискаме палци?
Аз много харесвам НПМГ (не че аз ще кандидатствам или някой ще ме пита
). Може да не се водят най-високобалови, донякъде и защото балообразуването им е различно, но някак си са едни от малкото със собствени изпити за повечето профили, което предлага че все пак са избрани от деца с интерес към училището, а не толкова "да не си хабят бала". А това ми се струва важно за атмосферата и мотивацията на децата там. Може и да греша, разбира се
Второ, всички са нови за училището, а не като в СМГ с паралелките с нови деца, които остават малко игнорирани според Warwick. Не съм и сигурна дали са чак толкова игнорирани, но все пак нямам лични наблюдения. Това малко беше лирично отклонение, за по- бързо достигане на целта 50стр.
Ще ми е интересно Warwick да разкаже по-подробно. Все пак за паралелките с НЕ (май са 2?) предлагам се класират повече деца били в СМГ отколкото външни и няма как да ги разделят? Препоръчани теми